9 actrițe SUPERBE care și-au sacrificat FRUMUSEȚEA pentru un ROL

Atunci când o femeie frumoasă interpretează un personaj negativ și totul îi iese atât de natural, încât nu îți poți da seama de frumusețea din interior, înseamnă că este o actriță excelentă.

Iatăcâtevaastfel de exemple celebre:

1. American Horror Story

După rolul lui Pepper din celebrul serial American, superba Naomi Grossman nu s-a trezit faimoasă deoarece nimeni nu a recunoscut-o! în fiecare zi actrița purta un machiaj foarte greu, datorită căruia rolul a părut atât de plauzibil încât nimeni nu credea că Grossman a participat la filmări.

2. The Big Bang Theory

FOLLOW ME

Ajungând la The Big Bang Theory ca actriță episodică, Mellisa Roic a devenit atât de implicată încât a ajuns personaj principal. Astfel că mica evreică, cu o voce ca a lui Bernadette Wolowitz – Rostenkowski a devenit iubirea lui Howard, iar Mellisa a publicului.

3. Harry Potter vs. My Awful Nanny

Una dintre cele mai serioase actrițe din Marea Britanie, Emma Thompson, care a câștigat de două ori Oscarul, s-a schimbat complet pentru două roluri: profesoara Trelawney în Harry Potter și Nanny McFee. Atunci când a fost întrebată dacă nu îi e frică să apară pe micile și marile ecrane, Thompson a răspuns: „dacă vrei să defilezi, fă-te model. A fi actriță e altceva.”

4. Philadelphia is Always Sunny

Actrița de teatru Tazi Sefers nici nu se aștepta să primească acest rol, dintr-un motiv foarte simplu – fiindcă este frumoasă. Totuși, nu se aștepta nici ca eroina să fie atât de urâtă. Până la urmă a primit însă rolul, iar interpretarea sa a fost memorabilă.

5. Mean Girls

Lizzie Kaplan este o actriță americană pe care oamenii o țin minte pentru două lucruri – relația de șase ani cu actorul Matthew Perry (Chandler din Friends) și rolul unei adolescente cinice, care nu zâmbea niciodată, în The Mean Girls.

6. Spider-Man: Returning Home

Înainte de apariția filmului, toată lumea era sigură că frumoasa Zendai va juca în noul Spiderman alături de iubitul Peter Parker. Toți au fost însă surprinși când, la premieră, Zendai a apărut în rolul unui botanist excentric, Michelle.

7. Game of Thrones

Dacă te uiți pe Twitter-ul Gemmei Whelan, cea care o joacă pe Asha Greyjoy în Game of Thrones, vei observa că actrița este mult mai atractivă în viața reală. Acum imaginează-ți cu câtă sârguință trebuie să se încrunte ca să o interpreteze pe Asha.

8. Scooby Doo

Fiind deja o actriță faimoasă și de succes, Linda Cardellini a decis să o interpreteze pe Velma, una dintre detectivele din echipa lui Scooby Doo. Lindei nu i-a fost frică să filmeze totul purtând niște ochelari uriași și haine portoccalii ridicole – nu e de mirare că ea era sigură că va deveni actriță încă de la vârsta de zece ani.

9. Little Miss Happiness

Datorită rolului din Little Miss Happiness, actrița Abigail Breslin a devenit unul dintre cele mai tineri nominalizați la Oscar din istorie. Acum, la 21 de ani, puțini cred că ea a interpretat-o pe mica Olive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.