#TIPS&TRICKS

9 POZE haioase cu oameni cărora nu le pasă de NIMIC pe lumea asta

Scris de Ela la 07 mai 2018

Din când în când poți să întâlnești oameni care să reacționeze în feluri care ție să ți se pară ciudate, dar ei să nu dea niciun semn că le-ar păsa de ceea ce crezi tu și restul lumii. Mulți dintre aceștia ar putea să fie invidiați. Dar există niște oameni al căror nivel „nu-mi pasă” este extrem de ridicat. Acești oameni decid să continue să se joace golf chiar și când arde casa în spatele lor sau să dea cu aspiratorul pe gazon.

Am adunat câteva poze amuzante care surprind perfect astfel de situații. Poți să îi privești pe protagoniști ca pe niște oameni care au rămas calmi în situații nebunești.

Publicitate

1. Când pur și simplu iubești culoarea roz. Și pe Hello Kitty


Dacă până acum ai asociat personajul Hello Kitty cu fetițele de 10 ani sau mai puțin și culoarea roz este universal văzută ca fiind exclusiv pentru fete, această poză ți-ar putea schimba percepția. Iar dacă te uiți la fața celui care poartă hainele, ai putea învăța că nu e bine să judeci după înfățișare.

2. Trebuie să cauți mereu să fii confortabil

Publicitate

Oriunde te-ai afla, pentru unii oameni e mai bine să se simtă confortabil decât să le pese de ceea ce ar putea crede ceilalți sau că ar putea stârni râsul. Acesta este și cazul acestei femei care era foarte obosită.

3. Când nu te poți decide ce costum să porți de Halloween

Cu atâtea opțiuni pe piață și cu mută imaginație, poți să combini mai multe costume de Halloween și cu siguranță vei fi unic.

Publicitate

4. Aspirarea gazonului este un trend

Acest bărbat a fost surprins de către vecinul său în timp ce își “aspira” gazonul. Nu știm care au fost rezultatele, dar bărbatul pare destul de implicat și concentrat la ceea ce face.

5. Jocul său pare cel mai important lucru

Lucrurile în jur pot să ardă, la propriu dacă acest bărbat se joacă golf. Pasiunea sa pentru golf se pare că merge mai presus de orice se întâmplă în jur.

6. Acest bărbat doar plimbă câinii

Uneori niște câini energici ți se pot urca în cap, la propriu. Avem și exemplul.

7. Probabil te întrebi unde îi sunt ghetele

Nu avem răspunsul la această întrebare, iar motivle pentru care această femeie merge desculță prin zăpadă sunt greu de intuit. Ce este sigur este că îi este frig.

8. O Vineri obișnuită la Subway


Multe companii internaționale au introdus conceputul de casual Friday, atunci când angajații se pot îmbrăca mai lejer, pentru a marca venirea weekendului. S-ar părea că și Subway a implementat acest obicei, dar se poate ca acest angajat să fi exagerat.

9. Când unui pasionat de grădinărit nu îi pasă de zăpadă

Se pare că nu numai natura, dar nici oamenii nu s-au adaptat foarte bine la schimbările climatice. Acest bărbat a fost surprins de vecinul său atunci când, cu încăpățânare, a vrut să își tundă gazonul chiar și atunci când afară ningea.

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


--