9 POZE haioase cu oameni cărora nu le pasă de NIMIC pe lumea asta

Din când în când poți să întâlnești oameni care să reacționeze în feluri care ție să ți se pară ciudate, dar ei să nu dea niciun semn că le-ar păsa de ceea ce crezi tu și restul lumii. Mulți dintre aceștia ar putea să fie invidiați. Dar există niște oameni al căror nivel „nu-mi pasă” este extrem de ridicat. Acești oameni decid să continue să se joace golf chiar și când arde casa în spatele lor sau să dea cu aspiratorul pe gazon.

Am adunat câteva poze amuzante care surprind perfect astfel de situații. Poți să îi privești pe protagoniști ca pe niște oameni care au rămas calmi în situații nebunești.

1. Când pur și simplu iubești culoarea roz. Și pe Hello Kitty

1-3-447x600-9756153

Dacă până acum ai asociat personajul Hello Kitty cu fetițele de 10 ani sau mai puțin și culoarea roz este universal văzută ca fiind exclusiv pentru fete, această poză ți-ar putea schimba percepția. Iar dacă te uiți la fața celui care poartă hainele, ai putea învăța că nu e bine să judeci după înfățișare.

2. Trebuie să cauți mereu să fii confortabil

2-3-450x600-6169728

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Oriunde te-ai afla, pentru unii oameni e mai bine să se simtă confortabil decât să le pese de ceea ce ar putea crede ceilalți sau că ar putea stârni râsul. Acesta este și cazul acestei femei care era foarte obosită.

3. Când nu te poți decide ce costum să porți de Halloween

3-3-600x450-9074837

Cu atâtea opțiuni pe piață și cu mută imaginație, poți să combini mai multe costume de Halloween și cu siguranță vei fi unic.

4. Aspirarea gazonului este un trend

4-3-600x520-4210835

Acest bărbat a fost surprins de către vecinul său în timp ce își “aspira” gazonul. Nu știm care au fost rezultatele, dar bărbatul pare destul de implicat și concentrat la ceea ce face.

5. Jocul său pare cel mai important lucru

5-3-450x600-6111609

Lucrurile în jur pot să ardă, la propriu dacă acest bărbat se joacă golf. Pasiunea sa pentru golf se pare că merge mai presus de orice se întâmplă în jur.

6. Acest bărbat doar plimbă câinii

6-3-600x584-1043529

Uneori niște câini energici ți se pot urca în cap, la propriu. Avem și exemplul.

7. Probabil te întrebi unde îi sunt ghetele

7-3-600x600-9262170

Nu avem răspunsul la această întrebare, iar motivle pentru care această femeie merge desculță prin zăpadă sunt greu de intuit. Ce este sigur este că îi este frig.

8. O Vineri obișnuită la Subway

8-3-600x353-7251902
Multe companii internaționale au introdus conceputul de casual Friday, atunci când angajații se pot îmbrăca mai lejer, pentru a marca venirea weekendului. S-ar părea că și Subway a implementat acest obicei, dar se poate ca acest angajat să fi exagerat.

9. Când unui pasionat de grădinărit nu îi pasă de zăpadă

9-3-600x399-2207956

Se pare că nu numai natura, dar nici oamenii nu s-au adaptat foarte bine la schimbările climatice. Acest bărbat a fost surprins de vecinul său atunci când, cu încăpățânare, a vrut să își tundă gazonul chiar și atunci când afară ningea.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.