9 LUCRURI pe care vrea să le audă orice BĂRBAT

Atât bărbații cât și femeile trebuie să audă complimente.E ușor să complimentezi o femeie, mai ales pentru aspectul său. Dar, situația devine un pic mai complicată în cazul bărbaților. Iată ce complimente ar trebui să îi faci ca să îl cucerești.

1. „Eu cred în tine”

Partenerul tău trebuie să știe că se poate baza pe cineva. El trebuie să simtă că dacă are probleme, va fi cineva care crede în el și îi oferă sprijin. Nu trebuie să-i oferi o listă de soluții pentru problemele sale. Poți spune în schimb: „Orice ai face, va fi bine”. O astfel de declarație simplă înseamnă mult pentru el și îi dai mai multă speranță.

2. „Arăți așa de frumos”

Observațiile ce țin de aspect sunt mereu măgulitoare. Orice bărbat adoră să audă că este atrăgător pentru prietena lui. Îl poate motiva să se îngrijească chiar și mai mult, să te impresioneze, sau astfel de complimente îi vor stimula stima de sine, ceea ce îi va permite să devină mai încrezător. Doar spune ceva de genul „Arăți atât de masculin”, „Ochii tăi sunt cei mai frumoși ochi pe care i-am văzut vreodată”.

3. „Ești perfect pentru mine”

FOLLOW ME

Dacă depune mult efort pentru a te satisface și pentru a face ca relația voastră să aibă succes, atunci ar trebui să îl apreciezi. El nu trebuie să facă rezervări exotice pentru luna de miere sau să curețe casa în fiecare săptămână pentru a-ți obține aprobarea. Apreciază cele mai mici lucruri pe care le face spunând: „Chiar îmi place când gătești pentru mine, aceste paste sunt atât de delicioase!”, „Ești atât de îndemânatic, poți rezolva orice!”, sau „Mă bucur foarte mult că mă asculți”.

4. „Sunt mândră de tine”

Unui bărbat îi plac să fie admirat și caută mereu să simtă că are succes, pe orice plan. Așa că arată-i că e pe drumul cel bun.Spune-i că îl admiri pentru ceea ce face, că e un om bun și că poți învăța multe de la el.

5. „Am încredere în tine”

Ar trebui să-i spui că în tot ceea ce face el, ai încredere în el.  În ceea ce privește încrederea, trebuie să-l informezi și despre faptul că știi că nu te va trăda și că apreciezi că te iubește atât de mult și că nicio altă femeie nu contează pentru el.

6. „Mereu mă faci să zâmbesc”

Probabil că a depus mult efort pentru a te face fericită. Când ești tristă, obosită sau prost dispusă, probabil că îți trimite câteva filme amuzante sau te invită la o comedie.  Doar spune din când în când „Mă faci fericită”, „Ești atât de amuzant”, „Mereu mă distrez cu tine”.

7. „Mă simt în siguranță cu tine”

Partenerul tău dorește să fie eroul tău. Și chiar dacă el este uneori speriat el nu va lăsa să se vadă.  Lasă-l să știe cât de protejată te simți cu el spunându-i: „Nu mi-e frică să fiu aici pentru că sunt cu tine”, „Sunt puțin speriată să merg acolo cu cea mai bună prietenă a mea, dar dacă vii cu noi atunci vom fi bine’.

8. „Săruți așa de bine”

Barbatii iubesc să știe tot ce gândești despre momentele voastre intime. Dacă îi spui că se pricepe, că sărută bine și că te înnebunește acesta va fi extrem de mulțumit și se va simți foarte masculin. Iar ca urmare, va continua să încerce să te impresioneze.

9. „Slujba ta este cu adevarat minunată”

Ei bine, el nu poate gândi la fel, dar se va simți flatat că cineva crede că slujba lui este semnificativă și interesantă. El nu poate vedea nici un sens în a petrece cea mai mare parte a vieții sale lucrând în acea companie, dar când îi spui brusc că ar trebui să fie mândru că are o astfel de ocupație, percepția lui se schimbă. Acest lucru îi poate oferi mai multă energie, motivație și satisfacție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.