Pregătirea pentru sezonul de plajă pentru unii oameni începe în câteva luni, în sala de gimnastică. Dar alții așteaptă până în ultimul moment, iar la fața locului încearcă să ascundă o parte din kilogramele în plus. Dacă te încadrezi în a doua categorie, avem câteva trucuri utile pentru a-ți ascunde kilogramele în plus.
1. Costum de baie cu stil
Atunci când alegi un costum de baie, amintește-ți că niște detalii minore îți pot schimba aspectul.
Decupajele verticale ale costumului de baie scot în evidență silueta. Talia mare a bikinilor îți îngroașă vizual picioarele. Vârfurile și curelele în formă rotundă și în formă de V legate în jurul gâtului, lățesc zona umerilor. Printurile și accesoriile adăugă volum.
Nu îți fie teamă să alegi un costum format din două piese, dar fi atentă la model și la culoare. Este de preferat un costum monocrom, chiar și negru. Dacă zona șoldurilor este mai voluminoasă, alege o bustieră lată pentru a echilibra.
FOLLOW ME
2. Culoarea
Culoarea corect selectată poate echilibra vizual aproape orice formă. Culorile închise ar trebui să fie utilizate pentru acele părți ale corpului în care este necesar să se ascundă volumul și cele deschise – în cazul în care trebuie să fie mai evidențiate. De exemplu, inserții întunecate pe laturi – pentru crearea vizuală a unei linii de talie, a unei bustiere colorate și a unor bikini închiși la culoare – pentru un tip de siluetă cu șolduri largi și umeri înguști și un piept mic.
3. Pareo
Mulți sunt de părere că un pareo poate ascunde defectele siluetei. Dar numai cu o utilizare corectă. Există multe opțiuni pentru a lega acest accesoriu astfel încât silueta să fie proporțională. Când alegi un pareo, ar trebui să acorzi atenție și culorii: dacă ai forme voluminoase ar trebui să eviți printurile mari și culorile deschise.
4. Pantofii potriviți
Pantofii de plajă au, de asemenea puterea de a face o magie iluzorie. Ar trebui să eviți pantofii cu beretă pe gleznă. Aceste elemente asemănătoare „taie” vizual și scurtează picioarele. Niște șlapi sunt mult mai potriviți pentru că pot face ca glezna să pară mai subțire, și dacă vrei să fii mai extravagantă alege niște sandale cu platformă.
5. Postura
În mod automat, atunci când ai spatele rotunjit, burta și laturile sale ies în evidență. Și acest lucru este tipic chiar și pentru persoanele care nu au un exces de greutate. În schimb, dacă îți ții spatele drept, poți să pui accentul corect – pe piept și pe spatele inferior. De aceea, în timpul unei șederi pe plajă, nu uita de postură.
6. Alimentația
Pentru a-ți menține stomacul cât mai plat, în primul rând, nu mânca prea mult atunci când ești la plajă și, în al doilea rând, evită alimentele care pot provoca balonare. Acestea includ, de exemplu, mazăre, varză, porumb, covrigi, biscuiți, cârnați, precum și băuturi carbogazoase și cocktailuri.
Stinge-ți setea cu apă. O gustare poate consta în nuci – au capacitatea de a-ți da sentimentul de sațietate în cantități mici, precum și fructe. Este mai bine să alegi banane, pepeni verzi și fructe citrice. Iar merele, perele, strugurii și fructele uscate ar trebui să fie aruncate, deoarece pot provoca formarea de gaze.
7. Prosoape
Poate nu ai acordat prea multă atenție prosopului pentru plajă. Dar, chiar și acest detaliu aparent semnificativ are capacitatea de a crea efecte vizuale. Pentru a părea mai subțire, este mai bine să alegi un prosop cât mai mare.