Care e ANIMALUL tău spiritual în funcție de ZODIE

Te-ai gândit la animalul tău spiritual? O modalitate foarte bună de a afla ce animal îți corespunde este semnul astrologic.

Berbec – Tigru

Ești cunoscut a fi o persoană foarte autentică. Cu alte cuvinte, ai o personalitate puternică și ești cu adevărat isteț în viața de zi cu zi. Ești, de asemenea, foarte bun și blând pentru toată lumea pe care o iubești, dar poți deveni, de asemenea, furios și periculos pentru toți cei care îndrăznesc să te provoace. Din aceste motive, personalitatea și sufletul tău sunt la fel de elegante ca animalul duhovnicesc care te călăuzește, tigrul.

Taurul – Lup

Nu există nicio îndoială că ești o persoană încăpățânată care își trăiește viața după propriile norme. La fel ca și lupii, ai un spirit solitar. Ai face totuși tot posibilul pentru a-i proteja pe cei pe care îi iubești, indiferent de urmări. Deși alegi un trai simplu, ai cu siguranță o personalitate completează, precum și animalul tău spiritual, lupul.

Gemeni – Pantera

FOLLOW ME

Ești caracterizat de mister. Când restul oamenilor încearcă să te înțeleagă și cred că au ajuns să te cunoască cu adevărat, folosești o fațetă pe care nimeni nu o cunoștea și care surprinde foarte mult. Liniștit la exterior dar plin de surprize în interior, te îmbini perfect cu animalul său spiritual, pantera.

Rac – Câine

Te remarci prin loialitatea ta. De asemenea, apreciezi onestitatea foarte mult atunci când este vorba de o relație amoroasă și vei fi întotdeauna acolo când persoana iubită are nevoie. Încrederea, afecțiunea și loialitatea te caracterizează, la fel ca și pe animalul tău spiritual, câinele.

Leu – Păun

Te evidențiezi mereu într-o mulțime și pe bună dreptate, pentru că încrederea de sine e ceva ce observă toată lumea la tine. De asemenea, îți cunoști mereu foarte bine obiectivele care trebuie urmate și ceea ce îți dorești cel mai mult, fiind conștient în permanență de cine ești și de ce ești capabil. Prin urmare, i te asemeni foarte mult animalului tău spiritual, păunul.

Fecioară – Vultur

Ai o atenție la detalii dezvoltată, pare că ești mereu în alertă și ești foarte inteligent. Practic, ești un suflet liber căruia îi place să se rătăcească prin lumea ta plină de ordine și fantezie. Obiectivele tale sunt mereu înalte și nu te mulțumești cu puțin. Prin urmare, te potrivești perfect cu animalul tău spiritual, vulturul.

Balanță – Urs panda

Ești o persoană caldă, blândă și foarte frumoasă prin natura ta. Ești jovial, iubești să te distrezi și ai mereu grijă la felul în care îi tratezi pe cei din jur. De asemenea, ești relaxat și, de obicei, tratezi viața calm, ceea ce te face partenerul perfect și un prieten incredibil de bun. În acest fel, i te asemeni foarte mult ursului panda.

Scorpion – Leu

Probabil ești unul dintre cele mai ciudate și mai ascunse semne ale întregii scheme zodiacale, dar care ascunde o incredibilă frumusețe în interior. Dacă există un lucru pe care îl prețuiești foarte mult, este simțul libertății tale, iar astfel te potrivești foarte bine cu animalul tău spiritual, leul.

Săgetător – Pisică

Nimic nu te poate prinde cu garda jos. Reușești să previi fiecare situație, fiind mereu în alertă. Nu e doar intelectul tău mare care te ajută să faci asta, ci și pragmatismul, devenind astfel o persoană foarte ingenioasă. Ai posibilitatea de a transforma mereu o situație în ceva avantajos, ca animalul tău spiritual, pisica.

Capricorn – Cal

Trăiești doar după regulile tale și iubești libertatea. Te consideri un suflet liber și acționezi mereu după cum îți dictează inima. Stabilitatea nu te caracterizează neapărat, pentru că mereu vrei să fii în alt loc. De aceea te potrivești perfect cu animalul tău spiritual, calul.

Vărsător – Urs

Ai abilități deosebite pentru a-ți distruge competiția, dar și de a-i proteja pe cei pe care îi iubești. Ești deseori retras și gândești neconvențional. Dacă cineva te supără vei avea aceeași forță de a te apăra ca și animalul tău spiritual, ursul.

Pești – Vulpea

Ești un om foarte liniștit și blând, care își dorește să se mențină departe de calea convențională. Aceasta înseamnă că trăiești în propria ta lume și faci lucrurile după cum dorești. Rapid și mereu vigilent, poți trece de la dragoste la furie atunci când ești provocat fără niciun motiv aparent.

0 comentarii pe “Care e ANIMALUL tău spiritual în funcție de ZODIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.