Cum sunt bărbații în pat în funcție de zodie

Cum sunt bărbații în pat în funcție de zodie. Deși fiecare om este unic, acestea sunt câteva trăsături comune ale bărbaților când vine vorba despre partea amoroasă.

Berbec

Nu este genul de iubit care te scoate la cine romantice, iar când ajungeți acasă vei fi surprinsă să vezi zeci de lumânărele parfumate aprinse, un culoar de petale de tradafiri și două pahare pentru șampanie pregătite. El este genul care vrea totul repede și fierbinte. Este fidel, dar dacă se plictisește nu îl vei mai avea.

Taur

Îi plac femeile care stau acasă fac curat, mâncare și … amor! Poate rezista ore în șir până când partenera sa atinge culmile plăcerii.

Gemeni

Este imprevizibil. Dual, așa cum îl recomandă zodia, acum îți șoptește poiezii de dragoste la ureche și în câteva secunde te trezești goală lângă el.

Rac

Este o fire sensibilă și drăstoasă. Ademenește femile ca un magnet. Este foarte atent la nevoile partenerei și le pune pe primul loc.

Leu

Fiere egoistă, ar putea să se gândească mai mult la el și când sunteți în pat. Îi place mult să facă dragoste. Este o fire romantică și cu asta te poate păcăli căci în pat vrea să facă show.

FOLLOW ME

Fecioară

Când spui fecioară spui perfecțiune. Despre asta vorbim și în dormitor. Ar putea face mici observații sau propuneri mai deochiate. Nu o lua personal. Tot ce face e în scoapul de a vă simți bine amandoi și de a fi mult mai bine data viitoare.

Balanță

Îi place senzația că ar putea fi prins. DA, el este bărbatul cu care poți avea aventuri de neuitat. Să nu te mire dacă îți fa cere asta în locuri publice. Îi place să fie dominat, așa că alături de el îți poți satisface orice fantezie.

Scorpion

Sunt foarte posesivi, iar acești bărbați se simt amenințați doar dacă întorci privirea. Sunt loiali, iar pentru ei știința este puterea. Le place amorul și în timpul actului adoră să le vorbești murdar.

Săgetător

Pune foarte mare preț pe compatibilitatea din dormitor. Oircât de satifăcătoare ar fi relația, dacă la pat nu vă potriviți își va căuta în altă parte.

Capricorn

Îți ascunde sentimentele și nu poți știi niciodată dacă este sau nu îndrăgostit. Nu este spontan. Face dragoste și gata. Pentru el acesta este pur și simplu un lucru de pe lista zilnică și atât.

Vărsător

Îi place să experimenteze și este aeptul a tot ce se poate folosi din jurul său: filme, jucării sau chiar o cerere în public. La fel ca Taurii, rezistă până când partenera este în delir.

Pești

Este romantic, atent și drăgăstos. Practic, este amantul perfect. Pentru el actul în sine înseamnă pasiune. Pentru el e dragoste și atât.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.