Horoscop 21 – 27 martie 2022. Ce zodii au succes

Horoscop 21 - 27 martie 2022. Ce zodii au succes

Duminică dimineața, echinocțiul de primăvară marchează intrarea soarelui în Berbec și începutul anului astrologic. În timp ce noi, în mod colectiv, ne îmbarcăm într-un nou ciclu prin zodiac, condițiile sunt favorabile pentru noi începuturi și în viața ta. Poți lansa noi proiecte creative, sau poți începe să lupți pentru condițiile de muncă pe care le meriți, sau poți spune în sfârșit cuiva cât de mult contează pentru tine. Energia ta este prea înflăcărată, prea strălucitoare, pentru a fi împiedicată de îndoieli sau de amintirile greșelilor din trecut. Nu este momentul să te reții: Nu trebuie să faci următoarea mișcare perfectă, dar trebuie să faci ceva.

Horoscop săptămânal Berbec

Pentru a vedea lumea cu onestitate, uneori este necesar să reinvestighezi lucruri pe care le credeai deja stabilite, să îți pui la îndoială propriile certitudini. La un moment dat, însă, ajungi să te încurci în complexitatea propriilor idei. În loc să te apropii de adevăr, nu faci decât să te îndepărtezi și mai mult. Dacă ai rămas blocat în capul tău, obiectivul acestei săptămâni este să te eliberezi din nou. Nu trebuie să fii perfect înțelept sau să fi luat în considerare toate unghiurile posibile. Tot ce trebuie să faci acum este să ai încredere în instinctele tale autentice și imperfecte.

Horoscop săptămânal Taur

Dacă ai aștepta întotdeauna să îți asumi riscuri până când ești complet, pozitiv pregătit, nu ai face niciodată pasul. Dacă ai face doar alegerile de care ești sigur că sunt cele corecte, ai lâncezi în îndoială pentru totdeauna. Săptămâna aceasta, o voce din adâncul tău îți va spune să fii îndrăzneț și ambițios, să trăiești ca și cum nimic nu te poate opri. Treaba ta nu este să reprimi această parte sălbatică și nesăbuită din tine, ci să o onorezi. Dacă pretinzi că nu ți-e frică de nimic, s-ar putea, cel puțin pentru moment, să devină adevărat.

Horoscop săptămânal Gemeni

De la o vreme încoace, ai capul încurcat și drumul tău înainte este neclar. Ai trăit emoții pe care nu le poți raționaliza și nici măcar numi; tânjești după o iubire, un viitor, un sentiment pe care nu-l poți descrie. Săptămâna aceasta, în sfârșit, îți poți găsi din nou claritatea. Șmecheria este că nu este o claritate găsită în intelect, ci în acțiune. Gândurile tale pot rămâne neclare, dar picioarele tale te pot duce înainte. Corpul tău știe ceea ce creierul tău nu poate încă să înțeleagă. Este în regulă să ai încredere în instinctele tale, chiar și atunci când nu le poți exprima în cuvinte. Destul de curând, mintea vă va ajunge din urmă.

Horoscop săptămânal Rac

Nu te gândești adesea la curaj ca fiind una dintre cele mai bune trăsături ale tale. Fie pentru că apelezi mai repede la alte calități în momente de nevoie, fie pentru că oamenii din viața ta tind să nu afirme părțile din tine care sunt îndrăznețe și puternice, uneori uiți cu totul de curajul tău. Dar adevărul este că ești încrezător și hotărât – chiar și atunci când ceilalți nu observă, chiar și atunci când tu însuți abia o vezi. Când te confrunți cu o decizie importantă în această săptămână, fă alegerea pe care ar face-o o persoană neînfricată și poate îți vei aminti că și tu poți fi.

Horoscop săptămânal Leu

Atunci când nu ai încredere în cei din jurul tău (chiar și în cei pe care îi iubești!) că vor apărea în mod constant, că vor face ceea ce trebuie făcut, ajungi să iei mult prea multe pe umerii tăi. Te consideri responsabil pentru succesul întregului proiect sau pentru fericirea întregii comunități. În cele din urmă, acest lucru nu este fezabil pentru nicio persoană să și-l asume – nici măcar tu. Așa că, în această săptămână, lasă oamenii din viața ta să fie imperfecți, iar munca pe care o faceți împreună să fie puțin dezordonată. Vei fi surprins de magia care se întâmplă, dacă poți renunța la așteptările tale nerealiste față de tine însuți.

FOLLOW ME

Horoscop săptămânal Fecioară

În ultima vreme, a fost dificil să păstrezi o speranță reală pentru viitor. Chiar dacă ai continuat să organizezi, să construiești sau să lupți pentru mai mult, sursa ta interioară de inspirație și motivație a dispărut. Dar fii atent în această săptămână și le vei simți în sfârșit revenind. Nu va fi un optimism orb că lucrurile se vor rezolva de la sine în mod natural, ci ceva mai luminos și mai bun. Îmbrățișează convingerea că faci parte din ceva mai mare decât tine însuți, că munca ta asiduă și inima ta bună au făcut și continuă să facă o diferență, și că este posibil să schimbi lumea până la urmă.

Horoscop săptămânal Balanță

Există momente în care vei face practic orice pentru a evita conflictele. Indiferent cât de prost ai fost tratat sau cât de prost ai fost înțeles, pur și simplu nu pare să merite să vorbești – nu pentru că ți-e frică sau pentru că nu crezi că meriți, ci pentru că viața este deja destul de stresantă și obositoare. Dar în această săptămână, efortul de care este nevoie pentru a te apăra dă rezultate pozitive imediate. Îți vei aminti câtă putere ai de a determina cursul propriei tale vieți. Te poți elibera de așteptările altora, fiind în sfârșit liber să-ți trăiești din nou propria viață.

Horoscop săptămânal Scorpion

Oamenii vorbesc despre „a trăi autentic” ca și cum acest lucru ar fi ușor de realizat. Dar poți vedea că, în realitate, autenticitatea este dezordonată și confuză. Este dificil să fii sigur care este sinele tău „real” și care este doar o mască pe care o îmbraci ca răspuns la lumea din jurul tău, care este adevăratul tău scop și care este doar o distragere a atenției. Săptămâna aceasta, însă, vei descoperi că nimic din toate acestea nu contează atât de mult pe cât credeai. Nu trebuie să te înțelegi perfect. În acest moment, important este pur și simplu să-ți trăiești viața, să ai experiențe noi, să-ți urmezi dorințele acolo unde te conduc.

Horoscop săptămânal Săgetător

Te-ai convins că, pentru a face progrese în atingerea obiectivelor tale, ai nevoie mai întâi de un plan cuprinzător. Iar dacă nu reușești să-ți imaginezi fiecare pas, așezat într-o linie ordonată în fața ta, îți spui că nici măcar nu merită să încerci. Dar în această săptămână, încercați totuși. Ia-ți un angajament față de proiectul la care ai visat, față de ambiția pe care o prețuiești în secret, chiar dacă s-ar putea să nu funcționeze. S-ar putea să ți se pară un pic nebunesc, dar uneori un pic de tupeu este exact ceea ce ai nevoie.

Horoscop săptămânal Capricorn

Viața ta de zi cu zi este complicată și ești conștient de asta la fiecare pas pe care îl faci. În fiecare zi, te socotești cu încurcăturile de noduri și contradicțiile sălbatice care îți animă viața. Uneori, este clarificator să te adâncești în toate aceste complexități. Dar, în această săptămână, este important să vezi în ce feluri motivațiile tale sunt, până la urmă, simple. Dorința ta de a fi cunoscut, de a fi iubit, este pură. Dorința ta de a face binele este autentică. Lumea din jurul tău ar putea fi un dezastru, dar încearcă să-ți amintești că nu este nimic atât de complicat sau greșit în ceea ce te privește: Ești pur și simplu, sincer om.

Horoscop săptămânal Vărsător

Ai tendința de a-ți vedea dorințele personale – dorința ta de fericire, de dulceață sau de iubire – ca pe niște distracții frivole. Îți imaginezi că impulsurile tale umane interferează cu marile întrebări din viață, cu arta sau poezia sau schimbarea revoluționară pentru care ai fost pus pe acest pământ să creezi. Dar asta nu este chiar adevărat. Uneori (ca în această săptămână), acele impulsuri mici, obișnuite, individuale sunt cele care clarifică calea din fața ta. Atunci când gândirea ta devine prea abstractă și greoaie, corpul tău fizic și energiile sale, dorințele sale, mișcările sale, te pot conduce înainte, în schimb.

Horoscop săptămânal Pești

În ultima vreme, te-ai trezit gândindu-te la tot ceea ce ai supraviețuit pentru a ajunge aici – la toată confuzia, suferința și durerea pe care le-ai îndurat. Amintirile tale sunt și ele pline de frumusețe, dar pot fi o sarcină grea de purtat. Săptămâna aceasta, ai ocazia să le lași puțin deoparte. Îndepărtează-ți atenția de la trecut și întoarce-te spre prezent. Nu trebuie să te detașezi de istoria ta sau să te străduiești să fii o tabula rasa. Acest lucru nu este posibil. Este posibil să vă păstrați înțelepciunea pe care ați adunat-o, în timp ce mergeți înainte cu ușurință și speranță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.