Nouă lucruri pe care oamenii de succes le fac înainte să adoarmă

Ultimul lucru pe care îl facem  de culcare tinde să aibă un impact semnificativ asupra stării de spirit și energiei a doua zi, deoarece de multe ori determină cât de bine și cât de mult dormim. Oamenii de succes au înțeles înaintea tuturor că rezultatele lor se datorează și unei sănătăți bune aproape în totalitate determinate de somn. De aceea, rutina de culcare e un ritual de la care evită să se abată:).

CITESC – experții au conchis că lectura este ultimul lucru pe care oamenii de success îl fac înainte de a merge la culcare.

Michael Kerr, vorbitor de afaceri internaționale și autor de „Doar nu vorbești serios! Puneții simțul umorului la treabă!”, spune că oamenii de afaceri își blochează timpul dinainte de culcare pentru lectură sub semnul #non-negociabil. Fie că e vorba de subiecte de business sau de inspirație, cititul seara la culcare funcționează ca preluare de informative valoroasă dintr-o varietate de surse, alimentând pasiunea și creativitatea.

ÎȘI FAC TO-DO LISTUL: eliberarea minții pentru un somn bun e regulă de aur, e de părere Kerr. De multe ori îți vor face o listă cu ce au de rezolvat a doua zi astfel încât să nu fie invadați de gânduri disparate în momentul în care pun capul pe pernă.

PETREC TIMP CU FAMILIA: Michael Woodward, Ph.D., psiholog organizațional și autor al „Planului TU”, spune că discuțiile cu partenerul și copii sunt vitale.

Laura Vanderkam, autor al „Ceea ce oamenii cei mai de succes fac înainte de micul dejun”, spune că aceasta este o practică comună în rândul extrem de succes. „Nu toată lumea poate merge la culcare în același timp ca și partenerul lui sau al ei, dar dacă poți, este o modalitate foarte bună de a conecta și a vorbi despre cum ți-a fost ziua.”

FOLLOW ME

Reicher, kleiner Gesch‰ftsmann im goldenen Rahmen - rich, little businessman in golden frame

REFLECTEAZĂ ASUPRA DECIZIILOR DE PESTE ZI: Kerr spune că mulți oameni de succes scriu trei lucruri pe care le-au apreciat în ziua precedentă. „Păstrarea unui” jurnal de recunoștință „amintește de progresul zilnic și e un bun motivator în momentul în care treci prin momente dificile.

MEDITEAZĂ: 10 minute cel puțin înainte de culcare. E o bună modalitate de a relaxa corpul și de a liniști mintea.

ÎȘI PLANIFICĂ SOMNUL: s-a scris mult despre lipsa cronică a somnului așa că, pentru a evita extenuarea tipică antreprenorilor sau dependenților de muncă, au fie o oră fixă de a merge la culcare, fie își planifică în așa fel programul încât să acopere necesarul de somn.

SE DECONECTEAZĂ DE ORICE SUBIECT LEGAT DE MUNCĂ!

MERG la culcare cu gânduri positive!

VIZUALIZEAZĂ succesul de a doua zi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.