Horoscop de weekend 16-17 iulie 2022. Vești extraordinare

Horoscop de weekend 16-17 iulie 2022. Vești extraordinare

♈ BERBEC

Vibrațiile ar putea deveni puțin mai dificile la începutul weekendului, când Luna în Vărsător intră într-un cuadrat dur în T cu nodurile destinului. Acest climat cosmic ar putea duce la discuții politice și cheltuieli neașteptate, iar ție ți-ar putea fi dificil să-ți controlezi emoțiile. Este posibil ca micile sughițuri să îți afecteze continuu ziua, datorită unei serii de aspecte dezechilibrate de pe cer, iar tu va trebui să fii de acord să te lași dus de val în acest moment. Din fericire, armonia te va găsi în această seară, deoarece Luna îi dă un sărut dulcei Venus, deschizând ușa către pace și calm.

♉ TAUR

Haosul de la locul de muncă te-ar putea face să te îndoiești de calea ta profesională în acest final de săptămână, deoarece Luna în Vărsător intră într-un cuadrat dur în T cu nodurile destinului. Deși s-ar putea să te simți nesigură în privința viitorului tău profesional, vibrațiile prezente acum îți vor oferi o ocazie unică de a-ți arăta valoarea pentru companie, intervenind atunci când șeful și colegii tăi au cea mai mare nevoie de tine. Deși vei fi ocupat pe parcursul zilei, probabil stingând incendii, vei avea ocazia să te relaxezi în această seară. O alianță dulce între Luna și Venus te va inspira să îmbrățișezi luxul, așa că asigură-te că te recompensezi pe măsură.

♊ GEMENI

Așteaptă-te la neprevăzut, deoarece Luna în Vărsător se conectează cu imprevizibilul Uranus și cu nodurile lunare. Acest climat cosmic va aduce schimbări rapide ale destinului, făcându-vă să vă întrebați cum va arăta calea de urmat. În loc să te stresezi cu privire la viitor, dă-ți permisiunea de a face un pas înapoi. Deși să te bazezi pe intuiția ta poate părea și mai confuz în acest moment, să ceri calm și claritate celeilalte părți te poate ajuta să îți găsești calea. Fă-ți timp să te folosești de recunoștința ta mai târziu în această seară, când Luna împarte o conexiune dulce cu armoniosul Venus.

♋ RAC

S-ar putea să fie timpul să vă curățați rețelele de socializare de conturile care v-au declanșat în ultima vreme, deoarece Luna în Vărsător intră într-un cuadrat dur în T cu nodurile destinului. Nu vei avea chef să ai de-a face cu cineva care publică conținut care te înfurie chiar acum, iar eliminarea acestor incidente din viața ta îți va crea un sentiment de împuternicire și control. Cu toate acestea, va trebui să eviți să te implici în orice discuție online care ar putea dezlănțui furia din tine, sau ți-ai putea sacrifica productivitatea în favoarea alimentării trolii de pe internet, stricându-ți starea de spirit în acest proces.

♌ LEU

O energie ciudată se va manifesta în cadrul vieții tale amoroase în această dimineață, pe măsură ce Luna în Vărsător intră într-un cuadrat dur în T cu nodurile destinului. Rănile din trecut ar putea intra brusc în mintea ta încă o dată, făcându-te să ridici ziduri emoționale fără să-ți dai seama. Dacă te simți un pic stingherit în acest moment, nu-ți fie teamă să-ți iei puțin timp pentru tine, deoarece liniștea te poate ajuta să treci peste aceste emoții. Din fericire, vei începe să te simți mai sociabil când Luna îi va da un sărut lui Venus în această după-amiază, fiind un moment bun pentru a discuta despre orice te-a deranjat.

♍ FECIOARĂ

Folosirea internetului ar putea să te încurce astăzi, deoarece Luna în Vărsător se apropie de Saturn, formând aspecte dezechilibrate cu Soarele și Mercur. Deși vei fi tentat să îți exprimi gândurile și sentimentele pe platformele tale preferate, ar putea apărea și probleme legate de dezinformări și dezbateri aprinse. Există, de asemenea, riscul să ajungi într-o confruntare intelectuală cu cineva care are păreri opuse, tratând să te lase epuizat emoțional și energetic. Încearcă să nu-i lași pe ceilalți să te scoată din joc și asigură-te că îți arunci telefonul într-un sertar dacă devine prea deranjant.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

S-ar putea să-ți fie greu să te pregătești, deoarece Luna în Vărsător se află în cuadratură cu nodurile destinului. Acest climat cosmic ar putea să te lase ciudat de nemulțumit de opțiunile vestimentare, făcându-te să te lupți cu imaginea și ego-ul tău. Vibrația din jurul biroului ar putea deveni și ea puțin ciudată, iar managementul defectuos ar putea să te facă să te simți nesigură cu privire la modul în care să procedezi cu munca ta. Nu vă fie teamă să puneți întrebări atunci când sunteți nesigur, dar încercați să nu-i împingeți pe ceilalți să vă rezolve problemele în locul dvs. Din fericire, veți avea o șansă de a vă recăpăta pacea în această seară, când Luna îi dă un sărut lui Venus.

♏ SCORPION

Vibrațiile ar putea fi puțin cam ciudate pentru tine – o serie de aspecte dezechilibrate se manifestă pe cer, dezechilibrând aproape toată lumea. Vei observa că această energie vine din mai multe direcții, făcându-te să devii detașat din punct de vedere emoțional și ieșit din tipare. În loc să te forțezi să încerci să simți sau să gândești într-un anumit fel, dă-ți permisiunea de a pluti pur și simplu, chiar dacă numai pentru câteva ore. Din fericire, o energie purificatoare va intra în joc în această seară, când Luna îi va da un sărut lui Venus. Folosiți acest climat cosmic ca o scuză pentru a sta acasă, astfel încât să vă puteți reîncărca și să vă găsiți claritatea încă o dată.

♐ SĂGETĂTOR

S-ar putea să te simți ca și cum mintea ta ar intra în scurtcircuit, deoarece Luna în Vărsător formează o serie de aspecte dificile. S-ar putea să te aștepte de la uitare la neînțelegeri, ceea ce înseamnă că ar putea fi un moment bun pentru a întocmi și a te ține de o listă de lucruri de făcut. Din fericire, aceste vibrații ciudate se vor disipa mai târziu în această seară, când Luna îi dă un sărut lui Venus cea plină de farmec. Acest climat cosmic este perfect pentru a ieși din rutina ta tipică, mai ales dacă este cu cineva special. Îngrijirea de sine ar trebui să fie, de asemenea, o prioritate, fiind important să vă verificați nevoile în timp ce vă hrăniți psihicul.

♑ CAPRICORN

Ai grijă la cheltuielile tale – o serie de aspecte dificile de pe cer ar putea face să îți fie ușor să îți gestionezi greșit finanțele. Această vibrație ar putea fi deosebit de supărătoare dacă folosești cadouri pentru a-ți exprima dragostea, deoarece tentația de a-ți răsfăța apropiații va fi reală. De asemenea, ar trebui să evitați să vă răsfățați cu luxuri inutile, chiar dacă știți că în curând vor veni mai mulți bani. Încercați să nu vă numărați rațele înainte de a ieși din ouă, lucrând doar cu banii pe care îi aveți la dispoziție în prezent, luând în considerare în același timp ce buget coincide cu obiectivele dvs. fiscale.

♒ VĂRSĂTOR

Pregătește-te pentru o călătorie agitată la final de săptămână, deoarece Luna călătorește prin semnul tău în timp ce formează o serie de aspecte dificile pe cer. Acest climat cosmic vă va lăsa să vă luptați pentru control. Cu toate acestea, va trebui să ții cont de faptul că singura persoană asupra căreia ai cu adevărat putere ești tu însuți. Dezorganizarea și iresponsabilitatea celorlalți ar putea fi deosebit de greu de găsit răbdare, dar încearcă să nu faci micromanagement sau să împarți sfaturi nerezolvate. Din fericire, vei avea ocazia să te relaxezi în această seară, când Luna îi va da un sărut lui Venus, restabilind echilibrul inimii și al ego-ului tău.

♓ PEȘTI

Subconștientul tău va fi un loc ocupat, deoarece Luna în Vărsător formează o serie de aspecte dezechilibrate pe cer. Acest climat cosmic te-ar putea face să te gândești prea mult la opțiunile tale, creându-ți dificultăți în luarea deciziilor. Gândurile intruzive ar putea, de asemenea, să te lase deconcentrat la locul de muncă, deși împământarea și implicarea simțurilor te-ar putea ajuta să găsești claritate. Din fericire, veți avea o șansă de a vă elibera de stres în timp ce vă îngrijiți inima mai târziu în această seară, când Luna îi va da un sărut lui Venus. Dați-vă permisiunea de a vă deconecta acasă, răsfățându-vă cu cele mai confortabile pijamale și gustări preferate înainte de ora de culcare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.