A apărut cea de-a 13-a zodie. Asta schimbă tot calendarul zodiacal. Uite ce te reprezintă acum!

În anul 2016, NASA a decoperit cea de-a 13-a zodie. Situată între zodiile Scorpion și Săgetător, Ophiuchus are un ciclu de doar 19 zile, comparativ cu zodiile deja cunoscute de noi. Pe site-ul oficial de la NASA au apărut informații în care specialiștii au afirmat că zodiacul a fost creat de babilonieni în urmă cu 3.000 de ani. Aceștia se bazau pe faptul că schimbarea pozițiilor constelațiilor pe parcursul unui an, ar putea avea legătură cu evenimentele petrecute pe Pământ.

” Pe parcurs ce Pământul orbitează în jurul Soarelui, astrul solar parcurge fiecare dintre cele 12 părţi ale zodiacului. Din moment ce babilonienii aveau un calendar care cuprindea 12 luni (corespunzând fazelor Lunii), fiecare lună coincide cu o anumită parte a zodiacului”, menţionează cercetătorii americani pe site-ul, Space Place”.

Totodată, specialiștii susțin că atunci când a fost creat horoscopul, babilionienii ar fi lăsat special de-o parte ce-a de-a 13 zodie pentru că aceasta nu corespunde calendarului de 12 luni pe care îl concepuseră.

În urma descoperirilor făcute, câteva site-uri din străinătate și-au actualizat lista de horoscop, incluzând și zodia Ophiuchus. În traducere în limba română ar fi ”Omul cu șarpele”. Se spune că această nouă zodie este asociată cu un om care a trăit în Egipt în în secolul 27 î.Hr. Ophiuchus este un semn puternic asociat cu energia șarpelui pe care îl îmblânzește și îl stăpânește. Este de-a dreptul ciudată constelația sa deoarece are o formă neobișnuită și o dimensiune imensă. Acesta ține șarpele în mâini ceea ce simbolizează forță fizică, putere și capacitatea de a se supune schimbărilor. La picioarele sale se află scorpionul pe care îl strivește, semn că este cel care îmblânzește și domină forțele naturii prin energia sa. În același timp este un vindecător pentru că are de-a face cu ființe veninoase.

A apărut cea de-a 13-a zodie. Asta schimbă tot calendarul zodiacal. Uite ce te reprezintă acum!

Conform noii liste zodiacale pe care au adoptat-o câteva publicații străine precum Yahoo news sau Cosmo, aceasta este ordinea corectă a zodiilor:

Berbec: 19 aprilie – 13 mai

Taur: 14 mai – 19 iunie

FOLLOW ME

Gemeni: 20 iunie – 20 iulie

Rac: 21 iulie – 9 august

Leu: 10 august – 15 septembrie

Fecioara: 16 septembrie – 30 octombrie

Balanta: 31 octombrie – 22 noiembrie

Scorpion: 23 noiembrie – 29 noiembrie

Ophiuchus: 30 noiembrie – 17 decembrie

Sagetator: 18 decembrie – 18 ianuarie

Capricorn: 19 ianuarie – 15 februarie

Varsator: 16 februarie – 11 martie

Pesti: 12 martie – 18 aprilie

0 comentarii pe “A apărut cea de-a 13-a zodie. Asta schimbă tot calendarul zodiacal. Uite ce te reprezintă acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.