A apărut cea de-a 13-a zodie. Asta schimbă tot calendarul zodiacal. Uite ce te reprezintă acum!


În anul 2016, NASA a decoperit cea de-a 13-a zodie. Situată între zodiile Scorpion și Săgetător, Ophiuchus are un ciclu de doar 19 zile, comparativ cu zodiile deja cunoscute de noi. Pe site-ul oficial de la NASA au apărut informații în care specialiștii au afirmat că zodiacul a fost creat de babilonieni în urmă cu 3.000 de ani. Aceștia se bazau pe faptul că schimbarea pozițiilor constelațiilor pe parcursul unui an, ar putea avea legătură cu evenimentele petrecute pe Pământ.

” Pe parcurs ce Pământul orbitează în jurul Soarelui, astrul solar parcurge fiecare dintre cele 12 părţi ale zodiacului. Din moment ce babilonienii aveau un calendar care cuprindea 12 luni (corespunzând fazelor Lunii), fiecare lună coincide cu o anumită parte a zodiacului”, menţionează cercetătorii americani pe site-ul, Space Place”.

Totodată, specialiștii susțin că atunci când a fost creat horoscopul, babilionienii ar fi lăsat special de-o parte ce-a de-a 13 zodie pentru că aceasta nu corespunde calendarului de 12 luni pe care îl concepuseră.

În urma descoperirilor făcute, câteva site-uri din străinătate și-au actualizat lista de horoscop, incluzând și zodia Ophiuchus. În traducere în limba română ar fi ”Omul cu șarpele”. Se spune că această nouă zodie este asociată cu un om care a trăit în Egipt în în secolul 27 î.Hr. Ophiuchus este un semn puternic asociat cu energia șarpelui pe care îl îmblânzește și îl stăpânește. Este de-a dreptul ciudată constelația sa deoarece are o formă neobișnuită și o dimensiune imensă. Acesta ține șarpele în mâini ceea ce simbolizează forță fizică, putere și capacitatea de a se supune schimbărilor. La picioarele sale se află scorpionul pe care îl strivește, semn că este cel care îmblânzește și domină forțele naturii prin energia sa. În același timp este un vindecător pentru că are de-a face cu ființe veninoase.

A apărut cea de-a 13-a zodie. Asta schimbă tot calendarul zodiacal. Uite ce te reprezintă acum!

Conform noii liste zodiacale pe care au adoptat-o câteva publicații străine precum Yahoo news sau Cosmo, aceasta este ordinea corectă a zodiilor:


Berbec: 19 aprilie – 13 mai

Taur: 14 mai – 19 iunie

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Gemeni: 20 iunie – 20 iulie

Rac: 21 iulie – 9 august

Leu: 10 august – 15 septembrie

Fecioara: 16 septembrie – 30 octombrie

Balanta: 31 octombrie – 22 noiembrie

Scorpion: 23 noiembrie – 29 noiembrie

Ophiuchus: 30 noiembrie – 17 decembrie

Sagetator: 18 decembrie – 18 ianuarie

Capricorn: 19 ianuarie – 15 februarie

Varsator: 16 februarie – 11 martie

Pesti: 12 martie – 18 aprilie


0 comentarii pe “A apărut cea de-a 13-a zodie. Asta schimbă tot calendarul zodiacal. Uite ce te reprezintă acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.