Alternativa la Botox care poate revoluționa estetica

Botox-ul a devenit un pariu sigur pentru esteticieni dar și clienții lor. Injecțiile „umplu” golurile lăsate de riduri în piele și duc la acel aspect întins. O alternativă naturală ar putea face diferența în estetică – veninul melcului de mare.

Tratamentul de frumusețe nu conține veninul natural, ci conopeptida, ingredient sintetic care mimică efectele lui și relaxează mușchii faciali pentru un lifting instant. Cei care au dezvoltat acest produs spun că au lansat cea mai puternică neuropeptidă de pe piață.

Rezultatul final este un serum care acționează asupra receptorilor de la capătul nervilor. Comunicațiile între ei sunt întrerupte, ceea ce duce la o relaxare firească a mușchilor și liniilor feței.

Ce câștigi? Reducerea instantă a ridurilor profunde, laba gâștei și liniilor fine din zona frunții. Cele mai rapide rezultate au apărut după două ore în timp ce 64% dintre femeile care au testat produsul spun că, în cel mult două săptămâni, ridurile au dispărut.

Mai multe detalii, găsești aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.