Back to school: Ce rechizite și-a cumpărat Alesia

Anul acesta Alesia trece în clasa I. Ea nu are emoții prea mari, a făcut clasa pregătitoare la aceeași școală și nu știe exact ce schimbări o așteaptă, dar pentru mine lucrurile sunt altfel. Începe o etapă nouă, ușor-ușor se transformă într-o domnișoară și timpul o să treacă cât ai clipi…

Ea nu percepe trecerea timpului așa cum o percep eu și nici nu își dă momentan seama de simbolistica momentului. Acum se bucură doar că începe școala, se întâlnește cu copiii și că o să tot mergem la cumpărături de rechizite. Nu că n-am merge oricum și în timpul anului, când reușește să strice sau să piardă mai toate lucrurile, de la stilouri și creioane la dresuri rupte și cămăși de uniformă pătate.

Pentru că nu pot să îmi pun toată încrederea în maturizarea și responsabilizarea ei de peste noapte, am zis că anul ăsta dacă tot trebuie să cumpăr totul nou, măcar să găsesc o soluție să fie mai durabile și de o calitate foarte bună. Și am găsit niște rechizite perfecte, gândite parcă special pentru părinți care au aceleași probleme ca mine, semn că Alesia nu e singura fetiță care rămâne în fiecare săptămână fără ceva.

Am pregătit și un prim video din seria noastră back to school, care e foarte iubită pe YouTube, în care o să vedeți ce rechizite interesante am găsit.

 

 

Toate rechizitele pe care le-ați văzut sunt de la Maped. Noi am mai avut până acum carioci și pixuri colorate de la ei, dar am descoperit de data asta o gamă de produse care mi se par de-a dreptul ingenioase. 

Spuneți-mi voi că un set de carioci ultra-lavabile, care se curăță ușor de pe piele și haine, nu sunt visul oricărei mămici. La fel și  rigla din material moale pe care a găsit-o Alesia și care nu se rupe. 

FOLLOW ME

Am lasăt pentru final produsele noastre preferate. Alesiei i-a plăcut mult ascuțitoarea-iepuraș care are niște dințisori care se mișcă în timp ce ascute creioane. Și am mai găsit una care la o simplă apăsare de buton scoate mina blocată.

Deși toate produsele din video sunt superbe, colorate și tot ce mai vreți voi, pentru mine produsul preferat e unul clasic: stiloul. Țin foarte mult ca stilourile copiilor să fie de bună calitate, să nu zgârie hârtia și să fie comod de manevrat, ca să își formeze un scris frumos. Pe vreme mea se făcea caligrafie la școală și mi-a rămas de atunci setată acesta pasiune pentru instrumentul principal de scris. Am găsit un stilou cu peniță de inox cu vârf de iridium care permite scrierea ușoară și scurgerea constată a cernelei. Chiar sper să nu piardă stilourile astea nici Alesia, nici Alex. 

Sper că v-a plăcut și v-a inspirat și pe voi prima noastră tură de cumpărături de back to school și promit că o să mai urmeze! Până atunci, am pentru voi și un super concurs pe care sunt sigură că l-ați văzut deja în video, așa că aștept să vă înscrieți în număr cât mai mare!

Anunț câștigătoarea pe 4 septembrie! Pentru mai multe șanse puteți să participați concurs și pe pagina mea de facebook și pe instagram!

 

0 comentarii pe “Back to school: Ce rechizite și-a cumpărat Alesia

  1. Elena Ramona Sovoiu says:

    Imi doresc penarul pentru baietelul meu @😍
    Inca nu am facut cumparaturile pentru gradinita si poate avem noroc de a le castigq😍😍

  2. Lucica Lazar says:

    Eu particip pentru nepotelu meu si i-ar fi de mare folos un penar complect echipat, il cresc de la 1 luna si acum trece in clasa a lla, deci mai mult noi ne ocupum de el cu toate so orice ajutor e bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.