Bucuria momentelor împreună între frate și soră

Anul acesta, cred că mai mult ca niciodată, copiii au stat singuri la bunici mai mult de 10 zile. Cred că mi-a fost mai greu mie decât lor, pentru că eram obișnuită să îi am mereu prin preajmă, dar, așa cum v-am mai povestit, nu am nici cea mai mică îndoială că verile sunt mult mai plăcute la curte, la bunici, în aer liber.

Recunosc că m-am bucurat puțin și de timpul liber pe care l-am avut, iar „minunea”  (pentru că de obicei nu rezistă așa mult fără mine) nu a ținut oricum prea mult. După ce am fost să îi vedem, peste weekend, Nicholas și Alesia s-au decis că vor să vină acasă și nu am reușit să îi convingem să mai rămână la Sinaia (dar o să tot facem drumurile Sinaia-București vara asta). 

Deși îmi pare rău că aici suntem foarte limitați de spațiul verde, îmi era dor de ei și m-am bucurat să mai stea și cu mine. Am încercat să ne ocupăm zilele cât mai frumos și să facem multe activități împreună. Cu Alesia am făcut și niște teme de vacanță, așa că i-a venit ideea să se joace cu Nicho de-a școala, să-l pregătească pentru grădiniță. :))

Surprinzător pentru mine, Nicho chiar a stat cu ea la măsuță minute bune în timp ce ea îi dădea fișe pe care să le coloreze și apoi le „nota”. 

Mă bucur că, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei doi, pentru că Nicholas e mai măricel, pot să se joace mai mult împreună și să se înțeleagă bine. Asta îi face și complici în prostioare, bineînțeles. Dar, atâta timp cât legătura dintre ei e una așa apropiată, trecem peste aceste „minusuri” și ne bucurăm de plusuri. 

Poate că unii dintre voi își amintesc de materialul pe care l-am făcut luna trecută despre noul nostru abonament HP și cât de mult credeam că o să mă ajute. În contextul în care sufrageria mea s-a transformat în copia școlii din Tarabiscoville (fanii Eroi în Pijama înțeleg la ce mă refer) sunt sigură că am făcut alegerea corectă, pentru că am milioane de foi de colorat cu  Amaya, Connor, și Greg, pe lângă fișele făcute special de Alesia și catalogul ei. :))

FOLLOW ME

Cred că am intuit bine luna trecută că trebuia să mă orientez spre abonamentul de 300 de pagini. 😀

Cum se alege un abonament HP Instant Ink

Abonamentul HP Instant Ink se face foarte simplu. Trebuie doar să vă asigurați că aveți o imprimantă compatibilă cu sistemul lor (puteți verifica asta ușor pe site-ul HP), apoi să urmați pașii de aici. 

  1. vă faceți cont pe site
  2. alegeți tipul de abonament pe care îl doriți 
  3. odată înregistrați în sistem, veți primi cartușele de cerneală, conform abonamentului ales

Prețurile încep de la 5 lei și pot ajunge până la 123 de lei, în funcție de numărul de pagini pe care îl alegeți. Pentru o familie cu copii, 100 de pagini pot fi suficiente. Dacă folosiți imprimanta și pentru lucru sau aveți pe acasă o Alesia pasionată atât de făcut fișe, cât și de tehnologie în sine și apăsat butoane, 300 de pagini ar trebui să fie de ajuns (sper :D). Abonamentul de 700 de pagini lunare este recomandat firmelor mici.

Ce trebuie să știi despre abonamentul HP Instant Ink

Plătiți pentru fotografii (numărul de pagini), nu pentru cerneală. De exemplu, în general un cartuș se termină imediat atunci când imprimi fotografii, gradul de acoperire e foarte mare, dar aici nu mai contează.

NU veți primi lunar un cartuș, ci doar atunci când acesta se va termina. Atenție însă, dacă nu folosiți toate paginile din abonament într-o lună, paginile neutilizate vor fi păstrate în cont ca pagini reportate. Abonamentele la cerneală pot reporta până la de 3 ori numărul de pagini din abonament (150 de pagini dacă ai abonamentul de 50 de pagini).

Puteți verifica cu ușurință nr. de pagini imprimate și informațiile referitoare la abonament în aplicația de mobil HP Smart.

Puteți schimba, întrerupe sau anula tipul de abonament ales în orice moment, fără niciun cost.

Am făcut și un video în care vă arăt cât de ușor este să alegi un abonament HP Instant Ink și vă povestesc despre beneficiile acestuia.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ela Craciun (@elacraciun)

Așa cum v-am promis în video, vă las mai jos niște materiale pe care le puteți descărca cu ușurință și le puteți scoate la imprimantă pentru voi și pentru copii:

>> DESCARCĂ AICI LISTĂ ACTIVITĂȚI PENTRU COPII<<

>> DESCARCĂ AICI LISTA DE SARCINI PENTRU COPII <<

>> DESCARCĂ AICI MENIUL SĂPTĂMÂNII <<

>> DESCARCĂ AICI PLANIFICATORUL SĂPTÂMÂNAL <<

 

 

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu SHARE.

Fii mereu la curent cu postarile mele! Ce ai de facut?

  1. Sa ma urmaresti pe INSTAGRAM – Aici raspund cel mai rapid tuturor mesajelor pe care le primesc
  2. Sa te abonezi la canalul meu de YOUTUBE
  3. Sa dai like paginii mele de FACEBOOK
  4. Sa te inscrii in grupul MAMICI SI COPII FERICITI

Un comentariu pe “Bucuria momentelor împreună între frate și soră

  1. Asaftei Simona says:

    Chiar este foarte bun un astfel de abonament pentru cei care au imprimantă .Și fetița mea mai mare ii place mult de tot la bunici în vacanță ,ar sta tot timpul acolo,in schimb asta mai mică fară mine nu a stat niciodată ,doar cât am stat eu acolo a stat si ea ,zice că merge ,că rămàne acolo aici când este acasă ,dar acolo când ajunge nu mai zice tot la fel .Eu aicea locuiesc tot la curte și au unde se juca pe afară cât vor ele .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.