Ce cadouri de Crăciun să alegi, în funcție de vârsta copilului + CONCURS

Cadouri de Crăciun - idei de cadouri în funcție de vârsta copilului

Cadouri de Crăciun – idei de Cadouri pentru Copii în funcție de vârsta

Să mergi la cumpărături de jucării cu 4 copii! Aceasta a fost cea mai mare provocare a mea din această săptămână. I-am luat alături de mine pe Alesia și pe cei trei fini ai mei și am mers în cel mai apropiat magazin Maxi Toys, în Promenada Mall, cu speranța că vom găsi cele mai inspirate cadouri de Crăciun.

Recunosc că este pentru prima dată când fac asta, dar listele lor erau prea lungi, iar eu nu știam ce ar fi pe placul unor copii cu vârste diferite.

Provocarea mea către ei a sunat așa: să își aleagă fiecare două cadouri pentru ei, unul pentru mama și unul pentru tata.

Sunteți curioși cum ne-am distrat împreună? Puteți urmări în video (unde găsiți și informații despre concursul nostru).

Iată listele lor, pe care sper să le găsiți utile pentru alegerea cadourilor. În cazul în care nu aveți timp să dați o fugă prin magazinele Maxi Toys din București, Craiova sau Bacău, să știți că găsiți jucăriile și pe https://www.nicoro.ro

Lista de cadouri a lui Vladuț

Vladuț este cel mai mic din grup, dar a fost primul care a știut ce vrea. A ales o mașinuță, care este ideală pentru copiii cu vârste cuprinse între 1 si 2 ani. Dacă aveți un băiețel sau o fetiță de această vârstă, o mașinuță este cadoul potrivit.

Lista de cadouri a Alesiei

Prima ei alegere a fost un Set de creație Craz Doodle. Își dorește tare mult să aibă nenumărate brățări. Cu acest set le poate crea pe cele mai frumoase. Să știți că aceasta jucărie este potrivită pentru fetițele cu vârste între 5 și 7 ani.

Cea de-a doua jucărie aleasă este, surpriză, tot un set de creație, tot cu brățări. Mă bucur că alege acest gen de jucării pentru că își dezvoltă îndemânarea și creativitatea. După ce ne-a prezentat jucăriile alese pentru ea, a venit rândul și celor pentru părinți.

Pentru tata Alesia a ales un camion de la Bruder, știe ca îi plac mașinile și s-a gândit ca una în plus nu strică niciodată. Apoi vine o surpriză, pentru mine a ales un bebe cu gândul la un alt frățior sau surioară. Vrea să fiu pregătită să am grijă de un nou membru, despre care sperăm să vină în familia noastră.

Lista de cadouri a Alesiei, celei mari

Ea a început cu mama, pentru care a ales o geantă pe care o poate personaliza cu diferite culori. A fost atentă la dorințele mamei ei și știe ca îi va veni foarte bine. Pentru ea o păpușa Barbie sirena și un set de carioci pentru sunt cadourile perfecte, ideale pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 9 ani. Când a ales jucăria pentru tata, nu l-a uitat pe frățiorul ei. A selectat un pistol care va face mai amuzante jocurile în familie.

Lista de cadouri a lui Luca

Jucăriile alese de Luca sunt potrivite pentru copiii de 10 ani. Prima alegere a fost un pistol cu gloanțe de plastic cu care se va distra alături de prieteni. Vor fi în siguranță pentru că este un joc sigur creat special pentru copii. A doua alegere a fost un joc amuzant Toilet Trouble pentru a se juca împreună cu ceilalți membri ai familie și a se distra copios.

Luca a ales pentru mama lui un ghiveci pe care îl poate personaliza cu culori și în care va crește florile ei preferate, iar pentru tata un joc puzzle de la Cubic Fun 3D pentru ca știe că îi place să construiască.

Lista mea de cadouri de Crăciun

Jucăriile pe care le aleg eu ca părinte sunt: un Ursuleț Kooma pentru ca este foarte drăgălaș, dar mai ales pentru că este o jucărie educativă.

Ursulețul Kooma are:

  • 5 povești
  • 5 cântece
  • 50 de jocuri de matematică
  • 50 de jocuri de puzzle interactive
  • două moduri de comunicare.

Pentru ca totul sa fie mai amuzant pentru cei mici, puteți conecta telefonul sau tableta și veți pune poveștile lor preferate. Kooma este printre jucăriile mele preferate.

Cadouri de Crăciun - idei de cadouri în funcție de vârsta copilului

Pentru Alesia, care este pasionată de coafat și pieptănat părul păpușilor, aleg o Shibajuku.

Shibajuku este un cap de coafat foarte drăguț, care are diverse accesorii pentru păr și poate fi pieptănată și aranjată cum vor cele mici.

Cea de a treia alegere pentru cadouri este Comoara din seif – Safe Breaker. Un joc ideal pentru copiii mai mari de 6 ani pentru că le dezvolta imaginația și le pune la încercare abilitățile.

Dacă v-au plăcut sugestiile noastre pentru cadouri de Crăciun, toate aceste jucării le găsiți în magazinele Maxi Toys, dar și în magazinul de jucarii online Nicoro.ro.

Încă ceva, cei de la Nicoro și Maxi Toys au catalog cu super prețuri, pe care îl primiți gratuit în magazine sau îl puteți răsfoi online, pe site-ul lor, https://www.nicoro.ro/

Spor la cumpărături!


Rămâi pe cel mai citit blog din România și descoperă și alte lucruri interesante!
Îţi mulţumesc că eşti unul dintre cei 1 milion de români care mă citesc!

0 comentarii pe “Ce cadouri de Crăciun să alegi, în funcție de vârsta copilului + CONCURS

  1. Denisa Deaconu says:

    Jucării adecvate vârstei neapărat, hainute, dulciuri, cam astea sunt tipurile de cadou ce le poate primi un copil. Eventual si un animalut, dar la fel, adecvat vârstei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.