Cât de repede te ENERVEZI în funcție de ZODIE

Simţi că îţi fierbe sângele de nervi sau că eşti, pur şi simplu, indiferent? Află chiar acum cât de bine stai cu nervii!

Berbec

Impulsivitatea te caracterizează cel mai bine pe tine. Acesta este principalul motiv pentru care te aprinzi extrem de repede când vine vorba de lipsă de respect sau educaţie. Reacţionezi pe moment, dar apoi îţi pare rău.

Taur

Nu te manifeşti de fiecare dată când eşti nervos. Încerci pe cât posibi să-ţi păstrezi calmul şi să ai răbdare. Induci oamenii în eroare cu calmitatea ta uneori. Pe de altă parte, când ţi-au fost depăşite limitele, cu greu poţi fi calmat.

Gemeni

FOLLOW ME

Eşti o persoană calmă şi mereu cu bună dispoziţie. Diplomaţia te caracterizează chiar şi când te supără ceva. Încerci să explici cu răbdare tot ce te deranjează. Însă, există şi momente în care îţi ieşi din fire.

Rac

Nu-ţi place să fii implicat în situaţii tensionate şi nici să te enervezi tu nu-ţi place. Rare sunt momentele în care limitele ţi-au fost întrecute. Începi să tremuri şi nu te poţi controla.

Leu

Te consideri superior celorlalţi. Acesta este motivul pentru care nu vrei să dai curs discuţiilor sau conflictelor. Când te enervezi, vei fi atât de strict încât persoana respectivă nu va mai îndrăzni să spună ceva.

Fecioară

Nu eşti deloc calmă. Îţi place să critici, dar nu-ţi place să fii criticată. Te enervezi suficient de repede încât să tai în carne vie.

Balanţă

Nu te laşi enervată de oricine. Îţi menţii standardele, dar ataci şi tu când eşti atacată. Nu este un hobby pentru tine să te cerţi. Cel mai mari pretenţii le ai de la persoanele pe care le iubeşti cel mai mult. Te pot scoate, cu adevărat, din sărite.

Scorpion

Îţi ascunzi foarte bine toate trăirile. Chiar şi când te enervezi, ceilalţi au impresia că eşti calm. Momentul culminant este, însă, când începi să arunci cu vorbe dureroase.

Săgetător

Este ştiut dintotdeauna că eşti o persoană cu un caracter complicat. Ocupi unul dintre primele locuri la ieşit din fire. Nu te laşi până nu faci ca cealaltă persoană să înţeleagă că a greşit cu adevărat, deşi nu este aşa.

Capricorn

Atât de mult te abţii uneori, încât chiar se crede că tu nu te enervezi. De fapt, eşti o oală sub presiune. Când îţi pierzi controlul, te desfăşori fără să ţii cont de circumstanţe.

Vărsător

O persoană elegantă, la propriu şi la figurat, nu laşi orice să-ţi ajungă la suflet. Când te enervezi, o faci tot elegant, dar dureros pentru oponent.

Peşti

Sensibilitatea te caracterizează. Vrei să fii respectată. Nu accepţi nici un fel de explicaţie când se întâmplă contrariul. Când îţi ieşi din fire, nimic nu-ţi mai stă în cale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.