Câți pitici ai pe creier în funcție de ZODIE

Fiecare dintre noi are ciudățenile lui. Hai să vedem câți pitici avem pe creier, conform astrelor

Berbec

Deşi lumea ar putea crede altceva, nu ai foarte mulţi. Ai trei pitici pe care reuşeşti să-i stăpâneşti atunci când este vorba de probleme serioase.

Taur

Nu dispui de mulţi. Ai doar unul care se activează fix când nu este cazul. În acest mod, deciziile proaste sunt coordonate, în mare parte, de el.

Gemeni

FOLLOW ME

Pe tine nu te deranjează prezenţa multitudinii de pitici pe care îi ai. Sunt nişte pitici veseli, iar dacă îi deranjează pe cei din jurul tău, nu te interesează.

Rac

Un singur pitic şi îl iubeşti din toată inima. Îi hrăneşti pofta de a se desfăşura, nu-i interzici nimic, atâta timp cât nu îi deranjează pe cei dragi ţie.

Leu

Numărul piticilor tăi este nemăsurat. Sunt fermecători, cu un fizic de invidiat şi inimaginabil de frumoşi, nimeni nu se poate supăra pe ei când se agită.

Fecioară

Eşti atentă la detalii şi asta din cauza celor şapte pitici care îţi şoptesc tot timpul la ureche orice detaliu care ţie îţi scapă.

Balanţă

Nu te-ai gândit niciodată la faptul că ai putea să-ţi numeri piticii. E greu, pentru că sunt extrem de mulţi. Fiecare are propriul său rol. Unul îţi aminteşte că ai uitat chestii, altul te bate la cap să-ţi termini treaba.

Scorpion

Pe tine te-au abandonat! N-au mai vrut să stea cu tine! Nu-i bai! Te vei descurca şi fără ei.

Săgetător

Încearcă să-ţi răsfeţi puţin piticii, pentru că încep să facă scandal din ce în ce mai mare. Fac gălăgie cât 10, dar sunt doar 2.

Capricorn

Tu ţi-ai educat bine piticii. Ai câţiva, vreo cinci, dar tac mâlc. Oricât ar încerca, nu te pot influenţa în niciun fel.

Vărsător

Te laşi foarte mult condus de cei patru pitici instalaţi în creierul tău. Însă, ştii care este problema? Că îţi place asta şi îi laşi să se înmulţească.

Peşti

Când te superi şi lucrurile nu ies aşa cum vrei tu, piticii tăi încep să danseze. Nu e ok să se întâmple asta, deci încearcă să-i redresezi puţin.

0 comentarii pe “Câți pitici ai pe creier în funcție de ZODIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.