Câți pitici ai pe creier în funcție de ZODIE


Fiecare dintre noi are ciudățenile lui. Hai să vedem câți pitici avem pe creier, conform astrelor

Berbec

Deşi lumea ar putea crede altceva, nu ai foarte mulţi. Ai trei pitici pe care reuşeşti să-i stăpâneşti atunci când este vorba de probleme serioase.

Taur


Nu dispui de mulţi. Ai doar unul care se activează fix când nu este cazul. În acest mod, deciziile proaste sunt coordonate, în mare parte, de el.

Gemeni

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Pe tine nu te deranjează prezenţa multitudinii de pitici pe care îi ai. Sunt nişte pitici veseli, iar dacă îi deranjează pe cei din jurul tău, nu te interesează.

Rac

Un singur pitic şi îl iubeşti din toată inima. Îi hrăneşti pofta de a se desfăşura, nu-i interzici nimic, atâta timp cât nu îi deranjează pe cei dragi ţie.

Leu

Numărul piticilor tăi este nemăsurat. Sunt fermecători, cu un fizic de invidiat şi inimaginabil de frumoşi, nimeni nu se poate supăra pe ei când se agită.

Fecioară

Eşti atentă la detalii şi asta din cauza celor şapte pitici care îţi şoptesc tot timpul la ureche orice detaliu care ţie îţi scapă.

Balanţă

Nu te-ai gândit niciodată la faptul că ai putea să-ţi numeri piticii. E greu, pentru că sunt extrem de mulţi. Fiecare are propriul său rol. Unul îţi aminteşte că ai uitat chestii, altul te bate la cap să-ţi termini treaba.

Scorpion

Pe tine te-au abandonat! N-au mai vrut să stea cu tine! Nu-i bai! Te vei descurca şi fără ei.

Săgetător

Încearcă să-ţi răsfeţi puţin piticii, pentru că încep să facă scandal din ce în ce mai mare. Fac gălăgie cât 10, dar sunt doar 2.

Capricorn

Tu ţi-ai educat bine piticii. Ai câţiva, vreo cinci, dar tac mâlc. Oricât ar încerca, nu te pot influenţa în niciun fel.

Vărsător

Te laşi foarte mult condus de cei patru pitici instalaţi în creierul tău. Însă, ştii care este problema? Că îţi place asta şi îi laşi să se înmulţească.

Peşti

Când te superi şi lucrurile nu ies aşa cum vrei tu, piticii tăi încep să danseze. Nu e ok să se întâmple asta, deci încearcă să-i redresezi puţin.


0 comentarii pe “Câți pitici ai pe creier în funcție de ZODIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.