Ce ROCHIE ți se potrivește în funcție de forma POSTERIORULUI

Silueta unei femei, în special forma feselor, este determinată de 4 factori genetici, cum ar fi poziția pelvisului și a oaselor, distribuția grăsimilor, dimensiunea și forma mușchilor gluteali și modul în care mușchii sunt atașați de osul șoldului. Acest lucru înseamnă că posteriorul poate fi modificat, după bunul plac. Oamenii sunt diferiți, astfel că în timp ce o femeie și-ar dori un posterior mult mai proeminent, alta ar da orice să poată reduce din volum.

Hainele sunt extrem de importante, astfel că trebuie să fie alese cu mare grijă pentru a-ți putea pune în evidență silueta și pentru a avea look-ul dorit. Deși perfecțiunea este imposibilă, iată care cele mai potrivite rochii pentru tine, în funcție de forma feselor.

1. Forma pătrată

1-9-600x463-6653990
În acest caz, linia oaselor șodului și cele ale coapselor sunt perpendicular pe sol.  Dacă ești posesoarea unui astfel de posterior, alege rochiile cu mai multe straturi, care să creeze un efect de volum. Acordă atenție țesăturilor de catifea. Dacă rochia are o curea sau o bandă, aceasta ar putea fi legată la spate. Este o soluție ideală pentru volum.

2. Forma rotundă

2-10-600x504-1734175
Șoldurile sunt mai mari. Dacă stai din profil în fața oglinzii, poți observa că fesele tale sunt uniform voluminoase- de la partea superioară, până la partea de jos a fesei.  Dacă ai un astfel de posterior, ești o norocoasă!  În mod normal, rochiile pe care le porți ar trebui să-ți scoată în evidență acest plus, însă, dacă îți dorești să elimini puțin din volum, poți opta pentru rochiile mai largi, în partea inferioară. Cu cât această parte este mai largă, cu atât șoldurile sunt mai înguste.

FOLLOW ME

De asemenea, poți încerca să distragi atenția, prin diferite lucruri, cum ar fi accesoriile. Folosește coliere mari, care atrag toate privirile.

3. Forma unei inimi întoarse

3-10-600x401-7933106

Partea superioară a feselor este mai mică, în timp ce întregul volum este concetrat mai jos. Trecerea de la talie la șolduri este ascuțită. Grăsimea a fost distribuită în partea inferioară a feselor și a coapsei, datorită nivelului ridicat de estrogen.

Poartă rochii cu talie înaltă sau poți allege și acele rochii drepte, mulate, până la jumătatea genunchilor. Acestea vor arăta foarte bine, deoarece accentual va fi plasat asupra taliei și pieptului.

4. Forma V (triunghi întors)

4-11-600x462-3680824

În cazul în care linia dintre pelvis și unghiul format de oasele interioare ale șoldului formează un V,atunci aparții acestei categorii. Această formă este comună în rândul femeilor cu umeri lați și șolduri foarte înguste.

Dacă ești posesoarea unei astfel de siluete, este recomandat să porți rochii scurte, de mătase, într-un stil retro. Materialele cât mai vaporoase te avantajează.

Poate că nu te așteptai, dar forma feselor tale are, la rândul ei, o importanță majoră. Este vital să înveți care sunt lucrurile ce te avantajează și să renunți la toate hainele frumoase din garderoba ta, dar care nu sunt făcute pentru tine. Acceptă-ți corpul, așa cum este și bucură-te pe deplin de el!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.