Ce spune despre RELAȚIA voastră modul în care îți ÎMBRĂȚIȘEZI partenerul

O relație e un lucru minunat iar iubirea dintre parteneri e greu de exprimt, dar uneori tot apar probleme. Unul dintre semnele care le indică sunt îmbrățișările. Există diferite feluri de îmbrățișări care sugerează diferite particularități ale unei relații.

1. Îmbrățișarea de rămas bun

Îmbrățișarea strânsă din care nu vrei să te mai desprinzi e cunoscută și ca „Impas”. Ea implică o relație serioasă și că nu vreți să vă despărțiți, dar dacă acestea persistă și nu se întâmplă numai după ce nu v-ați mai văzut de mult, asta înseamnă că partenerului îi e frică să nu te piardă sau că nu îi oferi siguranța de care are nevoie.

2. Îmbrățișarea cu contact minimal

Acesta e un semn de avertizare că partenerul e descurajat de ceva ce te privește sau că nu se simte confortabil cu tine. Dacă nu ați avut vreo ceartă, ar trebui să ai grijă la acest fel de îmbrățișare, fiindcă înseamnă că partenerul nu vrea să se apropie.

3. Îmbrățișarea cu picioarele în jurul taliei

FOLLOW ME

Aceasta indică o atracție fizică imensă. Dacă vă îmbrățișați așa des, înseamnă că viața voastră din dormitor e foarte activă.

4. Unul îmbrățișează cu toată puterea, iar celălalt stă nemișcat

Aceasta poate fi descrisă ca o stradă cu sens unic. Dacă tu ești cel care îmbrățișează, ai grijă. Partenerul tău ar putea să nu fie la fel de atras de tine. Indiferent ce faci, o bicicletă nu poate merge cu o singură roată, iar relația va fi sortită eșecului dacă partenerul nu se implică în ea complet.

5. Îmbrățișarea în timp ce mențineți contact vizual

Acesta este cel mai intim tip de îmbrățișare – e vorba numai de conexiunea dintre corp și suflet, având în vedere că „ochii sunt ferestrele sufletului”. Dacă vă îmbrățișați așa des, înseamnă că relația voastră e cât se poate de solidă.

6. Îmbrățișarea pe jumătate

Aceasta este una amicală și înseamnă că nu aveți numai o relație amoroasă, ci și că partenerul îți este cel mai bun prieten. E semnul unei relații puternice.

7. Îmbrățișarea pe la spate

Aceasta arată că există încredere și siguranță în relație. Cel din față arată încredere în partener, dacă stă cu spatele la el, iar cel din spate arată că vrea să îl protejeze mereu pe celălalt. Dacă asta nu e dragoste, atunci ce e?

8. Îmbrățișarea în lumea voastră

Dacă îți îmbrățișezi partenerul indiferent de locul în care vă aflați și de oamenii din jurul vostru și uitați de tot, atunci sunteți îndrăgostiți nebunește – nu vă pasă decât de voi și de partener.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.