Ce țară străină ar trebui să vizitezi vara asta, în funcție de zodie

Ce țară străină ar trebui să vizitezi vara asta, în funcție de zodie

Vara este perioada concediilor, iar atunci când vine vorba despre o vacanță, locația este cea mai importantă. Iată care sunt țările care se potrivesc cel mai bine, în funcție de zodie:

Vacanța perfectă pentru fiecare zodie

Berbec

Nativii ar trebui să aleagă o locație sălbatică, cum ar fi în Australia, unde își pot exprima nerăbdarea și aptitudinile atletice într-un climat la fel de intens ca și ei. Mergeți într-un loc unde să vă conectați cu natura.

Taur

Nativii tind să caute locuri în care să se simtă confortabil și unde pot savura o masă bună și un pahar de vin. Tocmai de aceea, o excursie în Scoția ar fi perfectă. Puteți sta lângă foc cu un pahar de vin în zonele rurale splendite ale Scoției.

Gemeni

FOLLOW ME

Nimic nu e mai interesant pentru nativi decât să învețe ceva nou despre o altă cultură și să cunoască oameni și obiceiuri noi. Tocmai de aceea, un loc bun pentru vacanță este în Maroc, în orașul Marrakech.

Rac

O vizită în Italia ar fi perfectă pentru nativii în Rac. Sunt creativi, emoționali și artistici, așa că Italia se pliază perfect cu sensibilitățile lor.

Leu

Leii sunt atrași de locurile călduroase și confortabile. Le plac destinațiile luxoase care le oferă mult soare, iar nevoia de activitate îi face să își dorească să viziteze cât mai mult din locul respectiv. Locurile ideale pentru ei ar fi în Hawaii, Italia sau Cuba.

Fecioară

Frumusețea și ordinea orașului Copenhaga din Danemarca ar bucura mult un nativ în Fecioară într-o vacanță. Orașul este construit într-un mod extrem de eficient și organizat, ceea ce îl face o destinație de vis pentru acest semn orientat pe detalii și logică.

Balanță

Nativii sunt diplomați, rafinați, eleganți și manierați. Așadar, un oraș micuț, cu o istorie bogată și căldură ar fi perfect pentru nativi, cum ar fi Santa Fe, New Mexico. S-ar bucura de toate străduțele, clădirile istorice și catedralele pline de șarm.

Scorpion

Nativii misterioși își trăiesc viața cu pasiune așa cum nu o face niciun alt semn zodiacal. Tocmai de aceea, un loc interesant pentru ei ar fi Islanda. Au nevoie de un loc în care să se destindă și să fugă de restul lumii.

Capricorn

Nativii își plănuiesc vacanța cu meticulozitate – luni întregi în avans. O vacanță perfectă trebuie să aibă în mod egal parte de odihnă și relaxare. Își doresc să citească toate cărțile din lume și să se răsfețe la maxim, așa că un loc ideal ar fi un rezort luxos în Caraibe.

Vărsător

Pentru nativii care iubesc să călătorească, o excursie până în Spania sună foarte bine. Aici găsesc o combinație între modern și pitoresc. Această vacanță ar trebui organizată alături de un grup mare de prieteni!

Pești

Nativilor le-ar plăcea cel mai tare să își petreacă vacanța pe o plajă din Brazilia, unde să aibă acces la apă, dar și la orașele din apropiere. Nomazi în inimă, nativii în Pești vor căuta mereu o nouă destinație pentru concediu, iar Brazilia sună perfect pentru ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.