Ce te face să SUFERI în funcție de ZODIE


Află ce te rănește în funcție de ZODIE:

Berbec

Eşti singurul care îşi conduce viaţa, eşti activ şi mereu eşti în căutare de ceva nou. Nu suporţi să ştii că nu poţi să faci ceva, deşi îţi doreşti extrem de mult.

Taur

Te axezi foarte mult pe viaţa profesională şi te superi dacă nu reuşeşti să-ţi atingi ţinta. Eşti foarte pretenţios de la altcineva, dar de la tine eşti şi mai şi. Nu suporţi să eşuezi.


Gemeni

Îţi place să descoperi lumea, să-ţi faci prieteni noi şi să ai parte de noi aventuri. Urăşti să fii prins în programul de zi cu zi. Să faci zilnic aceleaşi chestii îţi induce o stae de anxietate.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Rac

Persoană sensibilă şi retrasă de felul tău, nu îţi place să fii în centrul atenţiei. Nu te simţi în largul tău şi ai face orice să eviţi contactul cu oameni noi.

Leu

Lucrul pe care îl iubeşti este să fii în centrul atenţiei şi să ţi se aprecieze prezenţa, munca şi eforturile depuse. Ce urăşti cel mai tare este să nu fi băgat în seamă. Te simţi lipsit de valoare.

Fecioară

Ai propria ta lume creată şi nu îţi place ca cineva să îţi invadeze teritoriul şi să ia decizii pentru tine. Critici extrem de mult, dar tot tu eşti cea afectată.

Balanţă

Vrei să faci foarte mult bine, te agiţi şi te superi rău pentru nedreptăţile din jurul tău. Acţionezi fără să te gândeşti la consecinţe şi orice eşec te doare.

Scorpion

Iubeşti foarte mult şi eşti foarte afectat atunci când cineva te ia în derâdere sau te înşeală. Nu ai încredere şi ceri mereu dovezi de iubire.

Săgetător

Regulile nu sunt pentru tine sau viaţa trăită după gura lumii. Deşi exagerezi cam în orice ipostază, te simţi neînţeles şi suferi foarte mult.

Capricorn

Eşti foarte ordonat şi ai principii bine stabilite. Acestea nu-ţi vor aduce fericirea, deşi încerci din răsputeri să-i faci şi pe ceilalţi să se convingă de veridicitatea acţiunilor tale.

Vărsător

Neseriozitatea este lucrul pe care nu-l suporţi de niciun fel. O să ai grijă să te răzbuni dacă cineva nu se ţine de promisiuni faţă de tine.

Peşti

Când ţi se aduc reproşuri, ţi se rupe inima. Simţi că eşti judecat şi privit cu ură. Nu îţi place să fii certat sau să ţi se facă observaţii.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.