Ce tunsoare ți se potrivește în funcție de forma feței?

Dacă vrei să alegi tunsoarea perfectă pentru tine, este absolut necesar să ții cont de forma feței tale.

 Fața rotundă

Daca ai fața rotundă, evită să te tunzi prea scurt! O față rotundă are pomeți mai proeminenți și cel mai bine e să optezi pentru ceva ce îți alungește fața. Scările lungi sunt cele mai potrivite, dar dacă alegi să le faci mai scurte, asigură-te că nu îți scurtezi părul mai mult de bărbie.

Dacă vrei să încerci și o tunsoare scurtă, optează pentru una cu breton. Acesta scoate ochii în evidență și subliniază frumos pomeții. Ca să obții un efect maxim, este indicat ca bretonul să aibă mai mult volum!

rs_600x600-160608114141-600-selena-gomez-hair-bangs-ls_-6816-5197817

 Fața ovală

Dacă ai fața ovală ești o norocoasă, căci ți se potrivește orice tip de tunsoare.

Daca ai fața ovală poți să optezi pentru o tunsoare lungă, scurtă sau medie, fiindcă ai fața bine proporționată. 

70th-annual-golden-globe-awards-arrivals-2 alba1f1610-298x390-4688220

Fața în formă de inimă

Fața în formă de inimă este mai lată în partea de sus și mai îngustă în partea de jos, barbia fiind alungită. Specialiștii recomandă tunsorile care au breton, indiferent dacă ai părul lung sau scurt. Cele mai potrivite tunsori pentru acest tip de față sunt cele care se termină exact pe linia bărbiei.

Poti opta și pentru o tunsoare în scări, care încep din zona pomeților, pentru a adauga volum jumatății de jos a părului și pentru a estompa bărbia ascuțită.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

reese_large-2837586

Fața pătrată

Fața pătrata are maxilarele proeminente și trebuie să încerci să faci să pară că e mai lungă și mai îngustă. Experții recomandă să optezi pentru părul lung sau mediu. Poți alege chiar și un bob lung.

Daca porți părul lung, ondulează vârfurile. Dacă îți place să porți părul drept, coafează-l cu o carare pe mijloc.

premiere-of-warner-bros-ghosts-of-girlfriends-past-arrivals-2

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.