Ce ZODIE trebuie să EVIȚI într-o RELAȚIE


 

Pentru mulți oameni, semnul zodiacal este extrem de important pentru că ne spune multe lucruri despre personalitatea fiecăruia. În același timp, îţi poate indica cine ar putea fi partenerul tău ideal. Potrivit experților în astrologie, chimia dintre doi oamenii poate fi explicată într-o mare măsură prin horoscop. Cu toate acestea, ei ştiu, de asemenea, şi pe cine ar trebui să eviţi pentru a nu avea o relaţie toxică.

1. Berbecul trebuie să evite Peştii

Tu eşti energic, competitiv şi dinamic. Spre deosebire de tine însă, Peştii au deseori manifestări emoţionale iar sensibilitatea lor îţi va distruge energia. Deci, dacă începi o relaţie cu cineva sub semnul Peştilor probabil vei întâmpina mai multe probleme. Gândeşte-te bine înainte.

2. Taurul trebuie să evite Gemenii


Ca Taur, eşti mereu dependent de contactul fizic, pe când Gemenii sunt în căutarea celui intelectual, şi nu le pasă prea mult daca au pe cineva alături. Dacă te îndrăgosteşti, eşti dispus să laşi totul pentru sufletul pereche. Şi Gemenii sunt capabili să ofere iubire, însă spre deosebire de tine, nu este prioritatea lor.

3. Gemenii trebuie să evite Fecioarele

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Relaţia dintre tine şi o Fecioară este schimbătoare ca vântul. Influenţa lui Mercur este ce vă va separa, întrucât amândoi vă analizaţi prea mult relaţia, în loc să vă urmaţi inima.

4. Racul trebuie să evite Capricornul

Car Rac, dai dovadă de empatie şi de sensibilitate, iar dacă partenerul nu îţi va înţelege manifestările emoţionale, poate dăuna relaţiei. Ai dificultăţi în a găsi persona potrivită pentru tine, în timp ce pentru Capricorn este chiar opusul- este extrem de uşor.

5. Leul trebuie să evite Fecioara

Dacă te-ai născut sub semnul Leu, probabil ştii că o relaţie reuşită este bazată pe încredere, iar cu o Fecioară nu o vei avea niciodată. O Fecioară nu este totdeauna sinceră cu persoana iubită, chiar şi fără să îşi dea seama. Ai avea momente dificile alături de o Fecioară, întrucât aceasta vrea să fie aprobată la orice pas.

6. Fecioara trebuie să evite Săgetătorul

Acest tip de relaţie are de obicei un sfârşit trist dramatic. Obstacolele voastre sun lipsa respectului şi delăsarea. Pe de altă parte, dacă amândoi vă veţi arăta sentimentele, aveţi şanse de reuşită. Comunicarea este foarte importantă, iar vouă nu vă lipseşte.

7. Balanţa trebuie să evite Racul

Relaţia voastră este distrusă de aşteptările înalte pe care le aveţi. Tu îţi doreşti o persoana energică şi puternică, iar Racul are nevoie de afecţiune şi ajutor la orice pas şi sunt mari şanse să te dezamăgească. Singura cale de reuşită este să nu fiţi dependenţi unul de celălalt.

8. Scorpionul trebuie să evite Leul

Ca şi Leul, eşti foarte dai dovadă de încăpăţânare. Pentru a nu avea problem, trebuie să vă înţelegeti unul pe celălalt şi să fiţi mai empatici.

9. Săgetătorul trebuie să evite Taurul

Deşi ar părea cuplul perfect, Taurul este exact opusul tău, Singura şansă de reuşită este să începeţi cu o prietenie, fără prea multe aşteptări şi peste ani, se poate lega o relaţie armonioasă. Ca şi Taurul, eşti creative, şi aţi putea avea parte de experienţe interesante.

10. Capricornul trebuie să evite Berbecul

Berbecul se va comporta ca şi cum este într-o continua competiţie cu tine. Dacă totuşi rămâneţi împreună, relaţia îți va da mereu dureri de cap. Singura ta opţiune este să îi înţelegi aşteptările Berbecului şi să fiţi amândoi independenţi.

11. Vărsătorul trebuie să evite Scorpionul

Niciunul nu uitaţi nimic. Dacă vei da de un Scorpion, ar fi mai bine să te îndepărtezi imediat, deoarece acesta va transofrma orice discuţie într-o ceartă.

12. Peştii trebuie să evite Vărsătorul

Fiind total diferiţi, probabil veţi avea neînţelegeri pe toate planurile. Realismul tău este în opoziţie cu romantismul Peştilor. Printr-un miracol, v-aţi putea înţelege, însă şansele sunt destul de mici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.