Cea mai simplă metodă prin care să fluieri

Ți-ai dorit întotdeauna să poți fluiera, însă nu ai reușit niciodată? Ei bine, nu e atât de greu precum pare și te vei convinge de asta după ce vei parcurge acest mic ghid.

Iată care sunt instrucțiuniile care te vor ajuta să reușești să fluieri:

Formează litera „A” cu ajutorul arătătorului și degetului mijlociu. Strânge degetele rămase ca și când ai  forma un pumn.

cum-fluieri-1-3293525

Trage buzele ușor în interior, strângându-le în jurul dinților. S-ar putea să fie nevoie de mai multe încercări pentru a reuși să strângi buzele cât de mult e nevoie, dar vei reuși.

cum-fluieri-2-1650222

Acum trebuie să ții limba în poziția corectă. Cu ajutorul degetelor, apasă cu atenție limba cu vârful ușor în jos. Ar trebui să se creeze o „curbă” formată din limbă. Degetele tale ar trebui să fie cu puțin peste un sfert în interiorul gurii.

cum-fluieri-4-4539578

FOLLOW ME

Expiră prin pasajul de aer care se formează în gură. În cazul în care simți că aerul trece doar peste buza de jos, înseamnă că ești în poziția corectă. Dacă ți se pare că trece aerul și prin buza de sus, trebuie să reduci mărimea pasajului cu ajutorul degetelor.

foto: brightsde.me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.