Cele mai urâțele modele de PANTOFI inventate vreodată! Nici prin cap nu ți-ar fi trecut că o să porți așa ceva!

Pantofii cu toc sunt văzuți astăzi ca simbol al feminităţii şi al seducţiei. Conform istoriei însă, tocurile au avut inițial alte conotaţii şi utilităţi. Spre exemplu, în Egiptul Antic, pantofii cu toc erau purtaţi de măcelari, pentru a nu-și murdări picioarele cu sângele de la animalele sacrificate acolo.

Deci, pantofii cu toc sunt consideraţi astăzi o puternică armă de seducţie, și chiar sunt folosiți cu acest scop. Și sunt, desigur, un articol destinat și asociat cu femeile. În trecut situația era însă cu totul diferită întrucât tocurile nu erau nicidecum purtate de femei, ci de bărbaţi. Primele dovezi ale existenţei panofilor cu toc din trecut datează de mii se ani. În Egiptul antic, pantofii erau purtaţi de bărbaţii din înalta societate în timpul evenimentelor importante. În aceeaşi perioadă, tocurile erau purtate și de măcelari., în scopul prezentat mai sus.

În anii 1500, pantofii au fost făcuți din două piese, o piesă superioară mobilă, tocul, atașată la o talpă fixă ​​și stabilă. Invenția acestor pantofi a crescut popularitatea în masă a tocurilor atât în rândul ​​bărbaților, cât și în rândul femeilor.

Dar pantofii cu toc au intrat cu adevărat în rândul modei, odată cu utilizarea lor de către Catherine de Medici.

Se spune că prima înregistrare a unui pantof cu toc înalt purtat de o femeie a fost folosirea lor de către Catherine de Medici in secolul al XVI-lea.Ea avea o înălțime de aproximativ 150 de centimetri și se spune că dorea să pară mai înaltă la nunta ei. Până în acel moment, femeile purtaseră pantofi cu platformă, unii atingând înălțimi de până la 60 de centimetri, în Europa secolului al 16-lea. Și de atunci moda a început să evolueze și să ia direcții la care nu s-ar fi așteptat nimeni.

De-a lungul istoriei, oamenii au adaptat diferite forme de pantofi la cererea diferitelor nevoi și tendințe din întreaga lume, desigur, în funcție de cultură. Există o mulțime de materiale și forme utilizate pentru a le crea, dar scopul principal rămâne același în diferite societăți; pentru a ne proteja picioarele atunci când ne mișcăm. Desigur, există diferite tipuri de cizme: piele, mătase, bumbac, blănuri de lână și unele tipuri de țesături. Cu toate acestea, aici prezentăm o galerie de fotografii cu cei mai rari și mai urâți pantofi . Acordă o atenție deosebită, astfel încât să îți dai seama de tipurile de pantofi pe care nu trebuie să le porți niciodată, chiar dacă ele pot deveni populare în anii următori .

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

1. Talpă pentru pasionații de mașini. Și, desigur, mult roșu!

1-600x414-5988902
2. Tocuri cu un design deosebit și unic, care scot niște sunete ciudate atunci când sunt folosite

2-600x442-9301188
3. Nu este nimic de zis despre această pereche. Doar: să înceapă carnavalul!

3-600x373-6368043
4. Acești pantofi sunt inspirați de o rață

4-4678699
5. Pantofi pentru iubitorii de animale

5-3539716
6. Pantofi Nike pentru zilele în care nu te poți hotărî dacă vrei să adopți un stil sport sau elegant

6-600x435-5987841
7. Pantofi care sigur te vor face să râzi. Dar în realitate ei sunt foare bine făcuți.

7-600x424-4674766

0 comentarii pe “Cele mai urâțele modele de PANTOFI inventate vreodată! Nici prin cap nu ți-ar fi trecut că o să porți așa ceva!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.