Cum am grijă de părul meu

Încă de dinainte de a lucra în televiziune am avut niște fixații: părul și unghiile trebuie să fie mereu impecabile. Dacă la unghii se rezolvă ușor cu o vizită la manichiură și o cremă pentru cuticule, când vine vorba despre păr, se complică treaba puțin.

Nu mă vopsesc niciodată acasă, am făcut și un vlog când am fost anul acesta la Constanța, unde o am pe Camelia, cea care se ocupă de părul meu. Mai departe, am întotdeauna mare grijă ce produse și tratamente folosesc și încerc să evit greșelile care deteriorează părul.

Nu dorm niciodată cu părul ud pentru că asta duce la ruperea și încâlcirea firelor de păr.

– Folosesc protecție termică după fiecare spălare, un pas foarte important pentru persoanele care își usucă și coafează părul.

Mă pieptăn des (foarte des, după spusele prietenelor mele) dar îmi place să am mereu părul perfect descurcat și aranjat. Am aceeași obsesie și cu Alesia, pe care îmi place să o pieptăn și să îi aranjez părul și atunci când trebuie să iasă din casă, dar și când stăm acasă.

Mă coafez aproape zilnic, deci folosesc căldură, dar nu am mari probleme cu părul în afară de faptul că trebuie să îl spăl foarte des, din cauză că am un tip de păr gras. Asta vine cu avantaje și dezavantaje. Nu e chiar atât de plăcut să fiu nevoită să mă spăl pe cap la 2 zile, dar părul e hidratat, strălucitor și are un aspect sănătos.

FOLLOW ME

Bineînțeles, mă ajută și produsele pe care le folosesc. După ce l-am născut pe Nicholas, am avut probleme cu căderea părului și se mai întâmplă în sezonul rece să „năpârlesc”, cum zice Alesia.

Luna asta am testat gama de dermato-cosmetice Cadu-Crex și am folosit fiolele tratament care favorizează re-creşterea fiziologică a firelor de păr, previn și combat cauzelor fiziologice ale căderii părului. Am foarte multe proaspete mămici care îmi scriu cu întrebări legate de căderea părului după sarcină, așa că poate să fie o soluție bună pentru ele.

Îmi place să îl usuc la perie de obicei și să îl țin drept, dar mai am și momente în care îl ondulez sau îl prin la spate. De când m-am tuns bob, foarte rar îl prind în coadă, mai mult când stau cu Nicholas, pentru care părul meu e cea mai interesantă jucărie, dar încerc să nu îl prind prea strâns.

Cam asta fac eu ca să am grijă de părul meu. Dacă aveți voi și alte trucuri pentru un păr gras și moale, le aștept în comentarii sau în mesaje private pe instagram.

 

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu SHARE.

Dacă vrei să fii mereu la curent cu ceea ce postez, te invit:

1. Să mă urmărești pe INSTAGRAM – Aici răspund cel mai rapid tuturor mesajelor pe care le primesc

2. Să te abonezi la canalul meu de YOUTUBE

3. Să dai like paginii mele de FACEBOOK

4. Să te înscrii în grupul MĂMICI ȘI COPII FERICIȚI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.