Cum ar arăta PRINȚESELE Disney dacă ar trăi în zilele noastre


Desenele animate au lăsat amintiri frumoase în mintea fiecăruia dintre noi. Copilăria a fost oarecum marcată în acest fel.
Încă de la vârste fragede, fetițele se imaginau în locul prințeselor, doreau să arate la fel ca ele, să le preia din comportament și să aibă parte de aceleași povești de dragoste, cu happy end. În tot acest timp, băieții erau dornici să fie și ei prinți, regi, să aibă castele, să dețină puterea și să întâlnească și el, la rândul lor, o prințesă demnă de rangul lor.

În ultima perioadă, prințesele Disney au fost reprezentate în mii și mii de feluri. Fernanda Suarez se încadrează și ea în lista celor care au încercat să le modernizeze pe eroinele copilăriei tale. Aceasta este o tânără artistă talentată din Santiago. Pentru a realiza creațiile sale, ea nu folosește pensule și culori, însă personajele sale sunt extrem de realiste. Ceea ce face ea este un alt tip de artă, care ține pasul cu tehnologia.

Aceasta a fost inspirată de imaginile prințeselor Disney și cu ajutorul tehnologiei, mai exact al graficii digitale a reușit să creeze imagini moderne și îndrăznețe care au alcătuit un calendar de excepție, viral în mediul online.

Prințesele moderne sunt mult mai stilizate decât originalele. Par a fi ieșite tocmai de la salonul de înfrumusețare. Ele au un machiaj perfect realizat, părul este aranjat în cel mai mic detaliu și par niște fete obișnuite, în ton cu moda actuală. Chiar și ținutele lor sunt unele adaptate trendurilor, prințesele purtând jachete din denim și jeanși.


Iată ilustrațiile eroinelor din copilărie, pe care cu siguranță le-ai îndrăgit:

1. Belle- „Frumoasa și Bestia”

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

1-4-451x600-3969711
2. Aurora

2-5-451x600-4706093
3. Ariel- “Mica sirenă”

3-6-451x600-5667000
4. Rapunzel

4-6-451x600-3402249
5. Jasmine- “Aladin și lampa fermecată”

5-6-451x600-1987642
6. Cenușăreasa

10-5-451x600-4726423
7. Albă ca zăpada- “Albă ca zăpada și cei 7 pitici”

11-3-451x600-4978951

După cum poți observa, prințesele se aseamănă într-o oarecare măsură, între ele. O diferență evidentă între Belle și Cenușăreasa, față de celelalte eroine, este că acestea sunt ilustrate cu o carte în mână.

Comentariile apărute asupra acestui calendar de ilustrații sunt împărțite. Unii oameni apreciază munca artistei și îi recunosc talentul, spunând chiar că le place mai mult această variantă, în timp ce alții o condamnă. Aceștia spun faptul că acest subiect este unul destul de expirat, de plictisitor și că ar trebui să caute alte teme originale. În plus, unele comentarii afirmă faptul că ar fi fost mult mai bine ca Fernanda să se concentreze pe personalitate eroinelor, pentru ca aceasta să reiasă mai mult din ilustrații, nu doar pe machiaj și pe un look cât mai modern. Oamenii de pe internet cred că prințesele au o imagine inspirată de modelul Kardashian, iar fanii prințeselor Disney, copiii de vârste fragede, nu ar trebui să preia acest model vreodată.

În ciuda acestor comentarii, munca artistei este una de excepție. Tu ce părere ai? Ți-ai ales deja prințesa Disney preferată?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.