Cum poți face bani din jucării și obiecte vechi pe internet

Săptămâna trecută am avut nevoie la o filmare de un scaun de mașină pentru Alesia. Mica mea vedetă a zis că scaunul ei de mașină nu e suficient de frumos ca să apară în filmul ei, așa că a trebuit să împrumut unul de la o prietenă. Alesia a fost foarte încântată de el, pentru că avea înălțător și cotiere; era pentru copii mai mari și Alesia s-a simțit mult mai bine în el, așa că mi-a zis că nu vrea să-l dăm înapoi, ci să-l păstreze ea.

 

După ce i-am explicat că scaunul e al unei fetițe care s-ar întrista foarte rău dacă nu l-ar primi înapoi, am vorbit cu prietena mea să aflu de unde pot cumpăra unul la fel. Scaunul de mașină nu este chiar un moft pentru copii, e foarte important pentru siguranța lor să, așa că am considerat că e necesar să se simtă bine atunci când suntem nevoiți să mergem cu mașina. Ce-i drept al ei rămăsese cumva mic și nu se mai simțea confortabil în el, așa că mi s-a părut că e momentul potrivit să luăm unul nou.

Un scaun așa cum își dorea ea costă în jur de 650 de lei. Nu e un preț mare în raport cu importanța lui, însă e un preț mare dacă te gândești că trebuie să schimbi câteva pe parcursul anilor. Pentru că vechiul scaun era într-o stare foarte bună, m-am gândit că ar fi bine să-l vindem pe acela și să completăm diferența pentru a lua unul nou. Cum sunt adepta cumpărăturilor online, m-am gândit că și alte mămici vor fi în asentimentul meu. Am fost la prima încercare, dar am printre colegi câteva prietene care mi-au recomandat secțiunea Mama și copilul de pe OLX.

 

A durat mai puțin de 2 minute să îmi fac un cont și să încep să caut printre miile de anunțuri disponibile și mă gândesc la ce aș mai putea vinde. Fiica mea a fost încântată de ideea de a face bani din lucrurile care nu îi mai folosesc și i-am promis că din banii pe care îi strângem din vânzarea jucăriilor ei mai vechi îi vom cumpăra o jucărie la alegere, din cele pe care și le dorește. Uite așa am reușit să îmi conving copilul să facă ceea ce credem că nu se va mai întâmpla: să se desprindă de jucăriile vechi și să își reorganizeze camera. Din punctul meu de vedere, dacă acesta ar fi singurul beneficiu al vânzării produselor pe OLX și tot merită.

 

Din fericire pentru noi, nu este singurul beneficiu. În afară de banii pe care îi vom strange din vânzarea jucăriilor OLX ne-a pus automat pe lista potențialilor câștigători ai unei indemnizații de 10.000 de lei. I-am promis Alesiei că, în cazul în care vom câștiga, donăm indemnizația unor copii mai puțin norocoși?

Apropo de donat, am aflat că și pe OLX se pot face donații. Pui preț zero pentru un produs și de acolo îl poate revendica o alta familie care își dorește acel produs. Eu am postat și un anunț gratuit cu un ursuleț mare de pluș pe care l-am primit acum câteva luni și de care cred că se va bucura și alt copilaș.

E bine ca după ce postați anunțurile să le dați și un share, indiferent dacă sunt de vânzare sau gratuite, pentru că așa o să meargă procesul mult mai rapid. Anunțurile mele le puteți găsi aici și aștept să mă contactați prin intermediul platformei Olx în caz că vă face ceva cu ochiul!

0 comentarii pe “Cum poți face bani din jucării și obiecte vechi pe internet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.