Cum să faci gem de căpșuni fără zahăr

Sunt sigură că expresia mea de „fără zahăr, vă rog” nu mai e o surpriză pentru voi.  Încerc să evit pe cât de mult pot produsele care conțin zahăr, iar în casă am întotdeauna înlocuitori mai sănătoși. Recunosc că sunt momente în care pur și simplu nu pot să mă abțin și îmi doresc așa mult să gust din ceva că îmi încalc regula. Dar, când vine vorba de ceea ce facem în casă, totul este fără zahăr.

 

Tocmai pentru că sunt o așa mare fană a acestui concept, vreau să împărtășesc azi cu voi o rețetă de gem de căpșuni fără zahăr:

 

Am fost atent ghidată de prietena mea, Dana Toma pe care o găsiți pe pagina Sunt o Dulce, cu multe idei și rețete!

Foarte important este să reținem că nu putem păstra foarte mult acest gem, are o valabilitate de 3 luni. Însă, în acest timp vă puteți bucura de acest deliciu sănătos! 🙂

 

 

 

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.