Cum să faci poze frumoase în prima zi de ȘCOALĂ

Prima zi de școală va rămâne mereu o amintire prețioasă pentru toată familia așa că e important să te asiguri că ai niște poze pe care să le privești cu drag peste ani și ani.

Iată câteva sfaturi care vă vor ajuta să faceți poze superbe copiilor în prima zi de școală:

1. Detaliile fotografiilor

În prima zi de școală, asigurați-vă că faceți o poză în care se observă detaliile: uniform, primul ghiozdan, cărțile de exerciții și alte articole de papetărie. Astfel de detalii sunt șterse din memorie și peste ani va fi drăguț să ne amintim cu ce lucruri a mers copilul la școală.

2. Primele poze de dimineață

Prima zi a noului an școlar este întotdeauna interesantă, dar mai ales pentru copiii care sunt în clasa întâi. Ei încep o nouă etapă a vieții și sunt mai emoționați. Prin urmare, asigurați-vă că faceți câteva poze în timpul procesului de pregătiri: când mama îi face părul fetiței sau când tăticul așează uniforma băiețelului. Astfel de poze sunt foarte emoționante datorită unicității momentului și a emoțiilor sincere de pe fața copilului.

FOLLOW ME

3. Urmăriți procesul de creștere

Faceți fotografii copilului în fiecare an în aceeași zi – un motiv excelent poate fi prima zi de școală din fiecare toamnă. Astfel, în timp veți avea un întreg album cu felul în care s-a schimbat copilul de la un an la altul.

4. Faceți instantanee

Nu faceți numai cadre statice, numai în momentul în care copilul e atent la aparat. Încercați să-l surprindeți atunci când nu e atent, pentru a capta expresiile lui cât mai natural. Astfel de cadre sunt pline de emoții, arată viu și dinamic.

5. Nu-i faceți pe copii să zâmbească 

Părinții îi forțează pe copii să zâmbească la cameră și în felul acesta pozele par forțate, iar zâmbetul arată mai mult ca o grimasă. Prindeți momentele când copilul dvs.  râde sincer și se simte natural.

7. Nu fotografiați copilul de sus

O astfel de imagine distorsionează imaginea: capul va arăta disproporționat față de corp. Pentru a obține un cadru frumos, este mai bine să stați jos și să fiți la același nivel cu copilul.

8. Lasă-l pe copil să se comporte natural

Nu-i spuneți cum să se ridice, unde să se uite și ce să facă. Copiii sunt adorabili tocmai prin energia de care dau dovadă, așa că lăsați copilul să se strâmbe și să se prostească la cameră. Doar așa veți obține fotografii vii și sincere.

9. Faceți o fotografie în bancă

Utilizați manuale și diverse materiale de scris aranjate pe masă ca decoruri tematice pentru o imagine frumoasă. Încercați să faceți fotografia în clasă și să prindeți cât mai mulți colegi. În felul acesta, peste ani va putea să revadă poză și să-și amintească numele lor.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.