Cum să te îmbraci la o petrecere de sărbători. Îi vei da gata pe toți

Cu toate festivităţle de la birou, întâlnirile aleatorii cu prietenii şi petrecerea anuală de Crăciun a socrilor tăi, trebuie să te îmbraci pentru multe ocazii luna asta. Și uite așa, în luna decembrie banii nu se duc numai pe cadouri, ci și pe haine.

Dacă tot faci cumpărături, alege niște piese versatile pe care le poți purta și cu alte ocazii, cum ar fi o rochie clasică neagră sau roșie. Pe măsură ce înaintezi în vârstă, vei învăța că e mai important să iei haine simple pe care le poți accesoriza ușor, decât să alegi ceva ce vei purta de 3 ori în 10 ani.

Deși codul vestimentar variază în funcție de locul în care mergi, sunt câteva lucruri care nu ar trebui să fie purtate niciodată:

1. Nimic din ceea ce e prea scurt. Poți alege haine foarte scurte numai dacă porți un dres opac și dacă ai foarte multă încredere în tine. Nu ai vrea să te vezi în toate pozele așezând rochia, nu?

2. Haine prea strâmte. Nu numai că te vor incomoda atunci când vei încerca să dansezi, însă după primul fel de mâncare s-ar putea să regreți alegerea.

3. Nimic prea decoltat. Luna decembrie este una a petrecerilor pretențioase și elegante. Dacă vrei să atragi toate privirile, încearcă ceva cu spatele gol.

FOLLOW ME

4. Bijuterii care zdrăngăne și îți anunță prezența.

5. Roșu combinat cu verde.

6. Orice care nu se potrivește cu sezonul. Alege materiale mai grele, care să fie în ton cu anotimpul rece.

7. Pantofi cu care nu poți merge. O să te simți minunat 15 minute, dar o să-i urăști pentru restul serii. Alege niște pantofi în care să te simți comod și să te poți mișca în voie.

8. Același lucru pe care îl porți în fiecare zi. Sigur, e greu să te răsfeți de sărbători cu haine noi, dar condimentează-ți puțin înfățișarea, chiar dacă e doar cu un ruj roșu sau niște cercei extravaganți.

0 comentarii pe “Cum să te îmbraci la o petrecere de sărbători. Îi vei da gata pe toți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.