Cum să te tunzi în funcție de forma feței

Te-ai plictisit de același aspectul tău și vrei să încerci ceva nou? Bună idee! Dar înainte de a te lăsa pe mâna frizerului, ar trebui să ții cont de faptul că forma feței are o importanță esențială în realizarea unui look fabulos.

Nu este nimic mai satisfăcător decât alegerea coafurii potrivite care să îți încadreze trăsăturile. Odată ce ai stabilit ce formă a feței ai, vei știi spre ce tip de coafură să te îndrepți:

Fața rotundă

Dacă ai față rotundă, ar trebui să creezi iluzia de lungime. Nu îți tunde părul până la lungimea urechii sau a obrajilor, deoarece acest lucru îți va face fața să arate voluminoasă. Iată câteva idei pentru a echilibra lungimea feței și pentru a adaugă rafinament look-ului tău.

Păr lung și drept

1-tunsoare-fata-rotunda-9713324

 

Filat
2-tunsoare-1927169

Lungime medie
3-par-frumos-2718040

 

Față ovală

O față ovală este foarte versatilă poate scoate în evidența aproape orice coafură. Dar, dacă ești în căutarea de a maximiza caracteristicile tale cu o nouă tunsoare, aici sunt câteva idei care ți-ar putea plăcea.

Breton drept
4-fata-ovala-3737408

Onduleuri
5-fata-ovala-1867235

Bob lung

6-par-blond-2167900

Fața pătrată

Ai un mare potențial: unghiuri mari și caracteristici bine definite.

Tunsoare cu colț
7-fata-patrat-1159749
Par mediu drept cu breton

8-par-drept-4750612

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Formă de inimă

Daca ai o față în formă de inimă ești probabil în căutarea unui look care să distragă atenția de la bărbia ascuțită și să îți scoat în evidența pomeții și ochii.

Onduleuri voluminoase
8-fata-in-forma-de-inima-9513723

Bob drept
9-bob-7806629

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.