Cum se schimbă zodiile după căsătorie. 5 zodii care devin insuportabile

Cum se schimbă zodiile după căsătorie. 5 zodii care devin insuportabile

Gemeni

Vrei să dai impresia că totul este foarte bine și nimic nu poate merge prost. Treaba stă altfel. Te simți constrâns și îți trebuie multă atenție ca să te asiguri 100% că alegerea de a te căsători a fost cea mai potrivită.

Leu

Vrei să arăți că totul este ok și te lași pe mâna celuilalt. Problema este că nu reziști foarte mult timp așa. Instinctul de lider vrea să-și facă treaba și îți impui punctul de vedere acolo unde este cazul, adică peste tot.

Balanță

FOLLOW ME

Fericirea ta în căsătorie este esențială. Faci price pentru ca partenera ta să fie mereu mulțumită și să se simtă apreciată. După un timp, îți sar ochii și după alte femei. Un sfat pentru soția ta ar fi să aibă mereu grijă de aspectul ei.

Săgetător

Ești o persoană cu care te poți înțelege destul de greu. Faptul că ești într-o relație și urmează să te căsătorești nu schimbă cu nimic atitudinea ta. Ba mai mult, îți vei amplifica starea de nervozitate și vei face lucruri inimaginabile pentru un bărbat proaspăt căsătorit.

Vărsător

Tu te convingi cu greu să intri într-o relație. O gândești pe toate părțile înainte de a lua decizia. Dacă ai hotărât că vrei să te căsătorești, ești luat. Nu te implici foarte mult în treburile casnice, dar poți oferi atenție și sprijin, ceea ce este mult mai important.

0 comentarii pe “Cum se schimbă zodiile după căsătorie. 5 zodii care devin insuportabile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.