De ce femeile PLINUȚE îi fac pe BĂRBAȚI mai fericiți

Exact ca o femeie, un bărbat are nevoie de o femeie cu anumite calități pentru a fi fericit într-o relație. Un bărbat are nevoie mai ales de înțelegere și respect. Multe relații, deși la început par a fi promițătoare, se dovedesc a fi sortite eșecului. Desigur, numărul de kilograme nu dictează acest aspect însă cu siguranță are o influență, iar aceasta nu este o supoziție, ci un fapt dovedit de cercetători.

Conform unor studii făcute de departamentul de psihologie al Universității Naționale din Mexic, o femeie plinuță are de obicei aceste calități care fac un bărbat atât de fericit. Se spune chiar, că poți fi de zece ori mai fericit lângă o femeie plinuță.

Dacă te gândești că e vorba de formele voluptoase și de o plăcere fizică sau o încântare vizuală, nu este deloc așa. Altele sunt motivele pentru care lângă o femeie plinuță poți fi mai fericit. Iată ce au descoperit cercetătorii.

Zâmbetele și optimismul sunt foarte importante, nu neapărat într-o relație ci în viața de zi cu zi. Și separe că în general bărbații zâmbesc mai des în compania unei femei plinuțe. În plus, acestea au o abilitate mai mare de a depăși problemele vieții cu o finalitate fericită și mult optimism. Teoretic, este imposibil să fii nefericit lângă o persoană cu asemenea calități.

Deși kilogramele în plus pot fi asociate cu un defect, această caracteristică vine de fapt cu o mulțime de calități. Spre exemplu, o femeie plinuță va știi cum să îți anticipeze nevoile, va empatiza cu tine mai bine decât alte persoane și va știi cum să te facă fericit.

Sunt mult mai atente la sentimentele celui drag și tind să țină cont mai mult de starea partenerului lor, față de femeile slabe. În plus, pentru femeile plinuțe partenerul este o prioritate și nu te poți îndoi de loialitatea acestora.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Într-adevăr, femeile plinuțe s-ar putea să sufere din cauza aspectului lor și lucrul acesta să se observe și chiar să aibă probleme în conceperea unui copil. Și totuși, sunt femei puternice care luptă mai mult ca oricine pentru a obține ceea ce își doresc, chiar și un copil.

Într-adevăr, acest studiu este destul de precis, bazându-se pe date reale, dragostea nu este influențată neapărat de kilogramele partenerilor, dar femeile plinuțe au în general niște calități deosebite care pot să te facă fericit.

Chiar dacă ți-am prezentat beneficiile în a fi cu o femeie plinuță, confirmate de cercetători, tot vocea inimii e cea care îți dictează ce persoană îți este mai potrivită. Dacă totuși te îndrăgostești de o astfel de femeie, te poți considera norocos. Și ca amice, femeile plinuțe sunt mult mai loiale și mai empatice, fiind mereu gata să îți sară în ajutor și să te înțeleagă.

În cele din urmă, cântarul nu ar trebui să gestioneze cursul unei relații. Indiferent că ești mai slabă sau mai voluptoasă, trebuie în primul rând să îți iubești sincer partenerul și totul va veni de la sine.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.