Am dat o fugă până la Sinaia (mi se întâmplă des, mă ia nostalgia copilăriei :D) și am încercat la micul dejun ceva ce m-a fascinat și despre care musai trebuia să vă povestesc: ouă moleculare, pe care le-am testat și savurat, de altfel, la un hotel despre care plănuiesc să vă povestesc mai multe în viitorul apropiat, Hotel Belvedere.
Ouăle astea moleculare sunt cevaaaaaa! Niște ouă ca o bezea, cu o textură fenomenală și un gust absolut delicios. Am fost super încântată, cred că încă se poate observa asta cu ochiul liber. Sunt bătute și lăsate la cuptor atât cât trebuie, ca să se umfle și să obțină forma aceasta, care gâdilă și ochiul, și papilele gustative și schimbă, cumva, experiența tipică a ouălor-ochi sau omletă la micul dejun. Și bifăm și sfânta proteină. Așadar, data viitoare, când le vedeți în vreun meniu, încercați-le negreșit. Simplu, frumos și bun. Acum 🙂