Explicațiile din spatele celor mai cunoscute 5 numere de magie

Îți plac numerele de magie? Abilitatea unui magician constă în capacitatea sa de a menține starea de suspans a publicului în așteptarea trucurilor. Aparent, mulți magicieni sunt capabili să facă lucruri care sfidează toate legile cunoscute ale universului, iar atmosfera din cadrul spectacolului ajută la diminuarea oricărui dubiu că ar fi doar un truc.

Iată 5 numere de magie care au uimit oamenii de-a lungul anilor, însă privite dintr-un alt unghi, poți vedea că nu sunt ceea ce par.

1.Tăierea cuiva în două

1-73-600x314-2755047

Am văzut cu toții acest truc și am privit cu răsuflarea tăiată, nu? Ei bine, este mai puțin șocant atunci când știi că există doi asistenți în interiorul casetei magicianului.

2. Levitația

2-60-473x600-1108202

FOLLOW ME

Secretul acestui truc, care este extrem de popular în rândul magicienilor, este în suportul ingenios ascuns. . Magicienii care realizează acest truc stau adesea într-o poziţie ce camuflează perfect scheletul construcţiei. Acest suport e ascuns cu dibăcie prin hainele lor.

3. Bacnota ruptă

3-59-583x600-3626269

Secretul acestui truc, de a „rupe” o bancnotă, stă în îndemânarea de a folosi un creion construit special. Creionul este tăiat în două bucăţi, pe diagonală, şi este unit la loc de doi magneţi puternici! Acest lucru permite ca bancnotele să fie trecute cu uşurinţă printre cele două jumătăţi de magnet şi să rămână intacte.

4. Paharul care dispare

4-64-600x541-2292756

Un pahar cu apă de pe masă se acoperă cu o batistă, apoi, magicianul ridică batista în sus, aruncând-o în aer. Rezultatul: batista cade pe podea, iar paharul de pe masă a dispărut. Trucul de aici este dublu: în primul rând, există un inel de sârmă cusut în batistă, care creează iluzia că paharul este sub batistă, iar în al doilea rand, paharul este apoi coborât într-un orificiu secret printr-o gaură din masă.

5. Zig-zagul uman

5-56-473x600-6419644

Succesul acestui truc depinde, într-o mare măsură, de abilităţile asistentului, a cărei sarcină principală este de a-şi menţine picioarele şi mâinile într-o poziţie verticală flexibilă şi să se conformeze cu redimensionările cutiei.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.