Femeia Balanță: tot ce trebuie să afli despre secretele acestei zodii

Femeia Balanță: tot ce trebuie să afli despre secretele acestei zodii

Este o personalitate romantică înrăită, care iubește imaginile pe care le creează întâlnirile aparent spontane ca acestea – și care merge pe un echilibru fin pentru ca aventurile perfecte pe care le postează pe rețelele de socializare să pară mai degrabă spontane și autentice, decât lucioase sau artificiale. Echilibrul este cuvântul cheie pentru cei născuți sub semnul Balanței – pentru că nativii Balanță sunt mereu în căutarea echilibrului în viața lor.

Un alt cuvânt cheie pentru acest semn este încântare. O femeie Balanță prosperă prin distracție, râs, veselie și frumusețe. Îi place să se simtă liberă și să se mențină ușoară, îndepărtându-se instinctiv de persoanele ale căror trăsături i se par prea negative sau prea grele pentru ea. Aceste gagici au o răcoare naturală care vine din faptul că nu se străduiesc prea mult și păstrează lucrurile reci. Stilul lor este de moment și relaxat, dar întotdeauna atractiv și confortabil.

Femeia Balanță: Viața de acasă și familia

Femeia Balanță se bucură să facă din spațiul ei de locuit un paradis pentru a împărtăși idei, mese și o companie bună cu cei pe care îi iubește. Casa ei se simte aerisită și luminoasă și, de obicei, este adepta unui decor destul de modern sau refolosit, cu un gust spre linii simple și curate: multe tonuri palide, neutre și modele geometrice alb-negru. Iluminarea naturală este un lucru important pentru o Balanță, iar ea va evita întotdeauna iluminatul aspru sau urât. O mulțime de ferestre și luminatoare vor fi pe placul acestui semn de aer, iar dacă dormitorul sau studioul ei personal poate fi la etaj, într-o mansardă, cel mai bine – ea va alege întotdeauna o perspectivă ridicată.

O femeie Balanță reușește să integreze toate aspectele gospodăriei sale în mod armonios, astfel încât bucătăria curge ușor în camera de zi și, chiar dacă are copii, lucrurile acestora nu domină niciodată casa. Există caracteristici de unitate și armonie în mediul ei, așa că întreaga casă va avea o estetică sau o temă comună care nu va oscila în mod sălbatic de la o cameră la alta.

Totul în lumea ei este păstrat curat și drăguț, iar ea adoră să aibă vaze cu flori proaspete ici și colo. Chiar și atunci când optează pentru un stil relaxat, o Balanță se poate îmbrăca cu ușurință și își poate transpune spațiul într-un farmec dezinvolt, care se simte foarte îngrijit și totuși total nepretențios. Simțul simetriei este esențial pentru personalitatea Balanțelor, care detestă să se simtă în dezechilibru. Ei ar putea studia feng shui și să elimine orice obiect ofensator din locuința lor curgătoare.

Maternitatea vine cu ușurință pentru multe femei Balanță, care se dedau la fapte extreme de multitasking cu o ușurință aparentă. Ele au un mod direct de a vorbi cu copiii lor, care dezvoltă în schimb încredere și respect pentru mama lor. Educația părinților Balanță este un amestec amuzant de umor și curiozitate, iar o mamă Balanță își va trata întotdeauna copiii ca pe niște oameni independenți, ceea ce generează încredere și un puternic simț al sinelui în progeniturile ei.

FOLLOW ME

Femeia Balanță: Viața profesională și banii

Este posibil să dureze ceva timp pentru ca o femeie Balanță să se așeze pe o cale profesională și să-și găsească ritmul. Ea ar putea petrece ani la douăzeci și chiar până la treizeci de ani, sărind de la o idee la alta, făcând multă freelancing, pornind mici proiecte care în cele din urmă se sting și, în general, fiind doar regina activităților secundare. În ciuda acestui fapt, ea lucrează mereu în mod constant și nu pare niciodată că se zbate cu adevărat. Nu există o mare preocupare cu privire la ceea ce ar trebui să fie când va fi mare sau cum să se definească pe sine sau scopul vieții sale, pentru că tot ceea ce pune mâna simte că face parte din imaginea de ansamblu.

Dintr-un motiv oarecare, chiar și cu toate acestea, Balanțele nu sunt adesea acuzate că sunt diletante sau tratate ca niște fulgurați ai spațiului, pentru că întotdeauna fac ceva – sau, de obicei, mai multe lucruri. Ei încep afaceri așa cum alți oameni își schimbă șosetele și, prin urmare, nu se stresează prea mult atunci când una se prăbușește, pentru că sunt deja la următoarea. Adoră aspectul conceptual al demarării unor noi întreprinderi: proiectarea logo-ului, imaginarea razei de acțiune a proiectului lor de companie și dezvoltarea unui buzz prin intermediul social media. Dar cele mai multe dintre aceste întreprinderi înfloritoare sunt abandonate după un timp sau se transformă cumva în mod organic într-un alt tip de afacere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.