Horoscop 1 aprilie 2022 – ce zodii au noroc la începutul lunii

♈ BERBEC

Un pic de competiție sănătoasă s-ar putea manifesta între tine și prietenii sau colegii tăi în această după-amiază, dragă Berbec, deoarece Luna își continuă călătoria prin semnul tău, formând o conexiune de susținere cu pasionalul Marte. Nu vă fie teamă să vă încurajați prietenul cel mai bun dacă face parte din dinamica voastră, dar încercați să nu împingeți pe nimeni care nu are chef să se bată cu voi. Pe măsură ce ziua avansează, vei avea ocazia să stabilești cu grație limitele cu oricine care nu ți-a respectat spațiul personal sau intimitatea, deoarece Luna îi dă un sărut lui Saturn restrictiv.

♉ TAUR

Vei găsi vindecarea prin intermediul tărâmurilor de vis dis-de-dimineață, dragă Taur, pe măsură ce Luna în Berbec formează o alianță cosmică cu asteroidul vindecător, Chiron. Acest dans ceresc va activa sectorul din harta ta care guvernează subconștientul, ajutându-te să-ți sortezi psihicul în timp ce dormi. Luați-vă câteva momente când vă treziți pentru a nota orice întâlnire semnificativă pe care ați avut-o în timp ce ați ați ațipit, deoarece v-ar putea oferi un sentiment de pace și confort. Un puternic sentiment de motivație vă va găsi în această după-amiază, deoarece Luna îi dă un sărut lui Marte cel pasional, ajutându-vă să faceți mișcări profesionale inteligente și decisive.

♊ GEMENI

S-ar putea să te simți ca și cum toată lumea vrea o bucată din tine astăzi, dragă Gemeni, deoarece Luna în Berbec continuă să călătorească prin sectorul din harta ta care guvernează comunitatea. Acordă-ți puțin timp pentru a schimba amabilități cu oricine îți întinde mâna, dar nu te simți vinovat dacă trebuie să întrerupi câteva conversații pentru a te ocupa de responsabilitățile tale. Fii atentă la sincronicități în această după-amiază, când Luna se conectează cu pasionalul Marte, luminând universul din jurul tău. Aceste vibrații te-ar putea inspira să te angajezi din nou într-o practică spirituală consistentă, mai ales în această seară, când Luna face aspecte structurale cu Saturn.

♋ RAC

Răspunsurile la preocupările tale profesionale s-ar putea manifesta în visele tale în această dimineață devreme, dragă Rac, datorită unei alianțe cosmice între Luna în Berbec și asteroidul vindecător, Chiron. Încearcă să faci tot posibilul să îți amintești orice întâlnire importantă pe tărâm astral care a avut loc în timp ce dormeai, în cazul în care conținea mesaje de dincolo de văl. Nu te teme să acționezi rapid și decisiv în direcția obiectivelor tale profesionale în această după-amiază, deoarece Luna îi dă un sărut lui Marte, încurajând curajul și ajutându-te, în același timp, să-ți valorifici puterea personală. Încearcă doar să nu aduci jobul acasă cu tine, deoarece va fi important să stabilești limite sănătoase în jurul muncii.

♌ LEU

Mesaje profunde de dincolo de voal ar putea să te găsească în această dimineață, la primele ore, când Luna se conectează cu asteroidul vindecător Chiron. Dacă ești genul nocturn, ar fi un moment bun pentru o sesiune de meditație care să te ajute să profiți la maximum de acest climat cosmic. Te vei simți înflăcărat când vine vorba de chestiuni de inimă în această după-amiază, când Luna îi dă un sărut lui Marte cel pasional. Dacă în prezent ești interesat de cineva special, asigură-te că faci o mișcare, deoarece va fi greu pentru iubitul tău să reziste căldurii și farmecului tău.

♍ FECIOARĂ

Astăzi, dragă Fecioară, vei avea ocazia să începi de la zero și să rupi tiparele care nu-ți mai sunt de folos, deoarece Soarele Berbecului se apropie de asteroidul vindecător Chiron. Acest climat cosmic îți va cere să te folosești de puterea ta personală, alegând să te ridici prin muncă asiduă și eliberându-te de orice persoană sau situație care te reține. Vei beneficia de un impuls pentru productivitatea ta în această după-amiază, când Luna îi va da un sărut lui Marte cel pasional, activându-ți a șasea casă. Aceste vibrații îți vor cere, de asemenea, să te verifici cu corpul tău pentru a te asigura că trăiești cât mai sănătos posibil.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Inima ta va beneficia de puțină căldură cosmică și de vindecare astăzi, dragă Balanță, când Soarele se apropie de Chiron. Dacă ești într-o relație, acesta este un moment bun pentru a-ți încuraja partenerul să fie cea mai bună versiune a sa, deoarece universul îți cere ție și iubitului tău să vă construiți unul pe celălalt. Asigurați-vă că vă faceți timp pentru distracție în această după-amiază, când Luna îi suflă un sărut lui Marte cel pasional, aducând un pic de răutăți în aer. Această energie poate ajuta, de asemenea, să încălzească lucrurile în cadrul vieții tale amoroase, așa că nu te reține dacă simți că vrei să faci o mișcare cu cineva special.

♏ SCORPION

Vei lucra rapid și eficient astăzi, dragă Scorpionule, în timp ce te vei pune la punct cu orice sarcini sau responsabilități restante pe care le-ai evitat. Din fericire, angajarea unei zile în care să taie elemente de pe lista ta de lucruri de făcut se va simți ciudat de satisfăcătoare, datorită unei alianțe cosmice între Soare și asteroidul vindecător, Chiron. Cu toate acestea, vei dori să te asiguri că îți alimentezi corpul în mod corespunzător și că ai grijă de rezistența ta în această după-amiază, când Luna se conectează cu Marte, planeta ta guvernatoare. Acest climat cosmic te-ar putea motiva, de asemenea, să faci curățenie sau să te organizezi în casă, dar nu te teme să ceri ajutor dacă împarți spațiul cu alții.

♐ SĂGETĂTOR

Ar trebui să te simți confortabil și motivat în propria piele astăzi, pe măsură ce Soarele se apropie de asteroidul vindecător, Chiron. Folosește această energie ca o scuză pentru a te juca cu stilul tău, deoarece ego-ul tău va căuta modalități de a se exprima. În această după-amiază, o conexiune între Luna și pasionalul Marte te va pune într-o dispoziție socială, inspirându-te să îți inviți prietenul cel mai bun pentru a te distra după ce ai terminat ziua de lucru. Asigură-te doar că ajungi acasă la o oră rezonabilă, deoarece Luna îi trimite un sărut lui Saturn, cerându-ți să fii responsabilă.

♑ CAPRICORN

În timp ce tinzi să funcționezi ca un stâlp de rezistență pentru familia și prietenii tăi, ai putea să te gândești să renunți la acest rol pentru această zi, deoarece Soarele se apropie de asteroidul vindecător, Chiron. Acest climat cosmic vă va cere să vă recunoașteți și să vă onorați nevoile fizice și emoționale, chiar dacă asta înseamnă să-i lăsați pe ceilalți să vă vadă latura vulnerabilă. Tentația de a vă răsfăța cu un pic de terapie de vânzare cu amănuntul v-ar putea găsi în această după-amiază, când Luna îi dă un sărut lui Marte. Nu vă simțiți vinovat dacă doriți să vă răsfățați, dar încercați să nu fiți nerezonabil cu bugetul dvs.

♒ VĂRSĂTOR

Spunându-ți adevărul îți va aduce o vindecare majoră astăzi, datorită unei alianțe celeste între Soarele Berbecului și asteroidul vindecător, Chiron. Cu toate acestea, ascultarea va juca, de asemenea, un rol vital în ziua ta și vei dori să pui o mulțime de întrebări dacă te afli implicat în conversații importante. Te vei simți motivat să îți susții vocea cu acțiuni în această după-amiază, când Luna îi va da un sărut lui Marte cel pasional, care se află în prezent în semnul tău. Folosiți această energie pentru a le arăta celorlalți că sunteți o persoană adevărată, care se ține întotdeauna de cuvânt.

♓ PEȘTI

Vei avea ocazia să îți examinezi și să îți vindeci relația cu banii astăzi, dragă Pești, când Luna în Berbec se împrietenește cu asteroidul vindecător, Chiron. Aceste vibrații îți vor cere să te gândești unde pui valoarea și cum îți afectează tărâmurile materiale sentimentul de sine. Te vei simți motivat să faci o diferență în cadrul societății în această după-amiază, când Luna îi dă un sărut lui Marte pasional, care în prezent campează în Vărsător. Acesta este un moment excelent pentru a face o contribuție monetară sau bazată pe voluntariat la o cauză apropiată și dragă inimii tale, care îți va umple sufletul la un nivel profund.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.