Horoscop 1 martie 2024. Fecioarele sunt protejate de astre

Horoscop 18 septembrie 2021. Ziua de sâmbătă vine cu provocări mari

A venit primăvara! Horoscop 2 martie: cum va fi începutul de lună pentru fiecare zodie. Toți cei 12 nativi vor trece prin schimbări în prima zi din martie. Previziuni complete pentru toate zodiile.

Horoscop 1 martie

Prima zi de primăvară din acest an ne găsește într-un context astral cu totul aparte. Vezi ce se întâmplă cu toate zodiile.

Berbec

Faci schimbări în casă și simți nevoia să reamenajezi. Chiar și la serviciu cauți să reîmprospătezi atmosfera, să aduci un aer de primăvară. Îți iei energia din mediul în care stai.

Taur

Ai chef de vorba și ești mai sociabil decât de obicei. Vrei să te bucuri cât mai mult de compania celor din jur și dorești să împărtășești gândurile tale.

Gemeni

Ești nostalgic și te gândești tot mai mult la trecut, în special la vremurile în care trăiau oamenii acum 100, 200 de ani. Ești pasionat de obiecte vintage și te întrebi prin ce mâini au trecut și ce povești au auzit.

Rac

O să ai o zi superbă, în sânul familiei. Te simți norocos să te poți bucura de cei dragi. Ai grijă să le spui și lor asta, trebuie să știe cât de mult ții la ei. Fii atent la sentimentele partenerului, mai ales!

FOLLOW ME

Leu

Din data de 2 martie, pentru acest nativ se vor schimba multe lucruri. Pe plan financiar parcă totul merge prost, însă în sectorul iubirii stă excelent!

Fecioară

Te afli sub protecția astrelor și vei reuși tot ce îți propui. Acest început de lună schimbă tot pentru tine, mai ales pe plan profesional. O să te remarci la serviciu și reușești să fii din ce în ce mai admirat. Felicitări!

Balanță

Ai parte doar de oameni buni în jur, care te compleșesc cu atenția lor. Vei căuta o cale prin care să le arăți aprecierea. Vrei să dăruiești grijă, compasiune, dar și lucruri materiale, flori sau mici atenții.

Scorpion

Ești hotărât să impresionezi o anumită persoană și nu te lași până când nu îți atingi scopul. Vei fi dispus să faci mai multe compromisuri ca să îi intri în grații, dar până la urmă reușești.

Citește și: Horoscop primăvară 2021. Racii învață o lecție de viață

Săgetător

Te gândești foarte mult la partenerul tău de viață și simți nevoia să aprinzi flacăra pasiunii. Ești foarte implicat în relația ta și vrei să o faci să funcționeze cu orice preț. Cel de lângă tine va aprecia.

Capricorn

Ești pus pe șotii și îi copleșești pe cei din jur cu energia ta. Ai grijă că nu este 1 aprilie, ci e abia începutul lui martie. Fii mai atent la sentimentele celorlalți!

Vărsător

Ai parte de multe piedici în a-ți atinge scopul de astăzi. Nu pare că vei reuși, dar nici nu te dai bătut. Este ok, dacă nu îți iese azi, zilele următoare sigur vei depăși obstacolele.

Pești

Și pentru pești, începutul unei luni de primăvară aduce mari SCHIMBĂRI. Vrei să te muți, de acasă sau de la serviciu și toate eforturile tale se fac în acest sens. Te așteaptă o zi și o perioadă agitată, dar într-un sens bun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.