Horoscop 1 octombrie 2021. Ce aduce prima zi a acestei luni

Horoscop 1 octombrie 2021. Ce aduce prima zi a acestei luni

O lună nouă a început și zodiile primesc tot mai multe surprize din partea astrelor. Vezi ce te așteaptă la 1 octombrie – horoscopul de vineri.

 BERBEC

Cerul de vineri este construit pentru plăcerea ta, Berbec. Dă-ți voie să ieși în oraș și să te distrezi! Luna se plimbă prin Leul iubitor de lux, înfruntând o opoziție dură cu Saturn cel devotat în prima jumătate a zilei și ajutându-te să faci față oricăror munci iminente. Mai târziu, Luna formează conexiuni de susținere cu Soarele energizant și cu energicul Marte, ceea ce face mai ușor să vă implicați în spontaneitatea dvs. creativă și să vă răsfățați cu o întâlnire romantică.

 TAUR

Azi tânjești după o retragere din realitățile dure ale lumii, Taur. Lasă-te să cauți liniștea liniștită la care tânjești atât de mult în timp ce Luna se plimbă prin Leul leneș. Opoziția Lunii cu Saturn cel sufocant este posibil să evidențieze blocajele actuale din carieră care îți stau în cale. Din fericire, uniunea ei incitantă cu Soarele iluminator și cu Marte auto-motivat, mai târziu, vă ajută să vă revigorați echilibrul dintre viața profesională și cea privată într-un mod care vă sprijină.

 GEMENI

Cerul de vineri aduce din nou puțină lejeritate în lumea ta, Gemeni. Luna alunecă prin Leu, inspirat de creativitate, împingându-vă să vă activați vocea și să cultivați mișcarea locală. Luna se confruntă mai întâi cu o opoziție dificilă cu sufocantul Saturn, evidențiind orice limitări ale planurilor viitoare care necesită o examinare mai profundă. Mai târziu, legătura energizantă a Lunii cu Soarele și Marte vă dă un impuls energiei creative și vieții sexuale.

 RAC

Oriunde merge Luna, tu o urmezi cu devotament, Rac. Cerul de vineri o găsește pe Luna mărșăluind prin preajma Leului, preocupat de sine, trimițându-ți atenția spre resursele și talentele tale subutilizate. Opoziția dificilă a Lunii cu Saturn, cel care face ziduri, aruncă un ochi greoi și prea serios asupra relațiilor intime. Din fericire, întâlnirea veselă a Lunii cu Soarele centrat pe sine și cu Marte, cel care se dă în vânt după aceea, dă un suflu nou vieții tale casnice și de familie.

 LEU

Universul îți activează pe deplin expresia de sine astăzi, Leu. Nu încercați să vă feriți de lumina reflectoarelor, deoarece sunteți chemat să vă intrați cu mândrie în putere și să vă împărtășiți carisma. Opoziția Lunii cu greul Saturn poate face dificilă colaborarea și conectarea în parteneriate apropiate – romantice sau platonice. Mai târziu, serata Lunii cu Soarele energizant și cu Marte, care ia acțiune, îți revigorează vocea și dorința de mișcare locală.

FOLLOW ME

 FECIOARĂ

Este important să cauți singurătatea astăzi, Fecioară. Luna șerpuiește prin Leul centrat pe inimă, îndemnându-vă ușor spre autoîngrijire și recuperare. Opoziția dură a Lunii cu Saturn, care stabilește limite, poate evidenția problemele de abordat în legătură cu sănătatea și volumul de muncă. În loc să vă epuizați, urmăriți să vă încetiniți ritmul. Întâlnirea revigorantă a Lunii cu Marte, cel care se dă în vânt, și cu Soarele energizant vă ajută să vă activați în mod privat talentele.

 BALANȚĂ

În calitate de Balanță, perioadele prelungite de timp singur pot fi secătuitoare pentru fericirea ta. Cerul de vineri te încurajează să o lași mai moale cu preocupările legate de carieră și să-ți îndrepți eforturile spre reconectarea cu comunitatea ta de prieteni. Opoziția de la amiază a Lunii cu greoiul Saturn poate evidenția blocajele creative sau romantice pe care trebuie să le depășești, în timp ce întâlnirea ei de mai târziu cu Soarele luminos și cu motivatul Marte îți accelerează nevoia de autoexprimare.

 SCORPION

Nu te poți abține să nu te preocupi de traiectoria ta profesională astăzi, Scorpionule. Luna se plimbă prin Leul preocupat de sine, ceea ce face ca această zi să fie ideală pentru a te ocupa de proiecte ambițioase. Opoziția Lunii cu Saturn, care construiește ziduri, poate evidenția problemele care se profilează în jurul problemelor de acasă și de familie. Mai târziu, întâlnirea dulce a Lunii cu Soarele iluminator și cu Marte, cel care este plin de inițiativă, îți dă curaj să abordezi orice îți propui.

 SĂGETĂTOR

Ca Săgetător, cu greu poți sta într-un singur loc pentru o perioadă lungă de timp. Cerul de vineri te încurajează să te eliberezi de rutinele obositoare și de obligațiile banale, în timp ce dinamica Lună în Leu te împinge spre căutarea aventurii. Opoziția sufocantă a Lunii cu greoiul Saturn poate face comunicarea deosebit de dificilă. Din fericire, întâlnirea ei cu Soarele revigorant și cu independentul Marte vă poate ajuta să vă dezlănțuiți cu prietenii.

 CAPRICORN

Cerul de vineri te invită la un spațiu liniștit și introvertit, Capricorn. Luna se plimbă prin Leul centrat pe inimă, trimițându-ți atenția spre orice sentimente reprimate în jurul parteneriatului care trebuie eliberate. Opoziția Lunii cu Saturn, care este pus la zid, poate evidenția stresurile financiare care trebuie abordate, dar, din fericire, întâlnirea ei cu Marte, care se motivează singur, și cu Soarele călăuzitor, te ajută să faci pași înainte pe frontul carierei.

 VĂRSĂTOR

Ce se întâmplă în relațiile tale cele mai intime, de tip unu la unu, Vărsătorule? Cerul de vineri te îndeamnă cu blândețe să verifici povestea relațiilor tale actuale, pe măsură ce Luna plutește prin semnul tău opus, Leul, care este dornic de romantism. Opoziția Lunii cu Saturn, care stabilește limitări, poate ilumina blocajele din jurul problemelor eu vs. noi. Din fericire, întâlnirea ei revigorantă cu Marte, care ia acțiune, și cu soarele iluminator te ajută să îmbrățișezi o perspectivă nouă.

 PEȘTI

Ai chef să tai lucruri de pe lista ta de lucruri de făcut astăzi, Pești. Luna în Leu, preocupată de sine, te încurajează să te ocupi de orice comisioane iminente pentru a elibera weekendul care urmează. Opoziția dură a Lunii cu Saturn, care se află la zid, poate evidenția problemele subiacente în jurul controlului și a autosabotajului care au nevoie de recunoaștere. Din fericire, legătura Soarelui cu Marte motivat și cu Soarele centrat pe sine îți revigorează viața sexuală și parteneriatele intime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.