Horoscop 12 iunie 2021 – sâmbăta neagră aduce ghinioane

Horoscop 12 iunie 2021 - sâmbăta neagră aduce ghinioane

Horoscop 12 iunie 2021 – ce se va întâmpla cu zodiile sâmbătă. Vezi previziuni complete!

♈ BERBEC

Marte intră în Leu și acest lucru vă poate face să vă simțiți mai fericiți. Vei fi gata să te complaci în activități care au factorul de bine și care aduc mai mult romantism. Ești gata să spui cuiva ce simți? Dacă vrei să o arăți, nu vei avea nicio problemă.

♉ TAUR

Activitățile domestice primesc un impuls, iar proiectele casnice care au fost pe tapet te pot aprinde cu entuziasm. Ai putea experimenta nemulțumirea față de felul în care stau lucrurile și ești pregătit pentru o schimbare pozitivă. O dezordine este în cărți.

♊ GEMENI

Viața socială începe să strălucească, deoarece o concentrare asupra zonei tale de comunicare ar putea să te vadă dornic să te apropii de alții, fie pentru prietenie, fie pentru afaceri sau poate ca un gest romantic.


♋ RAC

Dacă sentimentele sunt în clocot, atunci s-ar putea să se datoreze Eclipsei de Soare de ieri, care te poate alerta să iei în seamă tot ceea ce te emoționează, te neliniștește sau chiar ambele.

♌ LEU

Aveți nevoie de un stimulent? Mișcarea lui Marte în semnul tău de astăzi poate face minuni, stimulând nivelul de energie și sporindu-ți pasiunea pentru viață. Calitățile dvs. carismatice v-ar putea face să atrageți și dvs. multă atenție.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

♍ FECIOARĂ

Ce îți dorești cu adevărat? Sunteți mulțumit cu ceea ce este? Dacă nu, este posibil să simțiți nevoia de a face ceva. Luați notă de orice vise și sincronicități care ar putea sublinia decizia dvs. de a vă pune în mișcare pentru un obiectiv.

♎ BALANȚĂ

Este un moment de interacțiune socială care s-ar putea să vă placă. Dacă sunteți dornici să vă faceți noi prieteni, atunci veți fi pregătiți să profitați la maximum de această fază. Vrei să cunoști mai bine pe cineva? Îi veți face rapid să se simtă în largul lor.

Citește și: Horoscop săptămâna 13 – 19 iunie 2021. Ce zodii vor fi pline de bucurie

♏ SCORPION

Acesta este un moment bun pentru a te promova și pentru a le face pe toate să știe de ce ești capabil. Luați exemplul Leului și bucurați-vă să vorbiți cu plăcere despre victoriile voastre și s-ar putea să primiți mai multe oferte și oportunități decât ați făcut-o de ceva vreme încoace.

♐ SĂGETĂTOR

Este timpul să îți iei pașaportul, biletele și bagajele, deoarece o schimbare de concentrare te poate vedea dornic să decolezi și să explorezi locuri noi. Rămâneți pe plan local? Urmarea unui curs ar putea fi benefică pentru dumneavoastră în viitor și v-ar putea obține un loc de muncă mai bun.

♑ CAPRICORN

Pe măsură ce Marte se mută în Leu, activitatea în jurul afacerilor și afacerilor financiare s-ar putea intensifica. Prezența sa ar putea contribui, de asemenea, la transformarea vieții tale, oferindu-ți curajul de a face față la orice lucru care te apasă.

♒ VĂRSĂTOR

Pe măsură ce Marte se mută în sectorul tău de relații, este o ocazie excelentă de a clarifica lucrurile în ceea ce privește o legătură cheie, permițând o mai bună comunicare între voi. Este, de asemenea, un moment bun pentru a lucra ca parte a unei echipe, mai degrabă decât pentru a face lucrurile solo.

♓ PEȘTI

Pasiunea ta pentru munca și viața ta poate crește și te poate găsi dornic să îți pui energia creativă pentru a-ți atinge obiectivele. În plus, dacă rutina ta de exerciții fizice s-a oprit, vei simți o determinare reînnoită de a începe din nou.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.