HOROSCOP 2021: Cuplurile de ZODII predestinate despărțirii

În ce moment într-o căsătorie este prea târziu să începi din nou? Aceasta este întrebarea vitală pe care oamenii și-o pun odată ce crede că au atins  „punctul fără întoarcere”.  Uneori însă divorţul este inevitabil.

Certuri, neînţelegeri, suntem cu toţii firi complexe si complete. Poate că există ceva în stele care îi ține pe unii oameni și îi respinge pe alții, şi de aici vine complexitatea noastră. Zodiacul ar putea fi astfel motivul pentru care unele cupluri trec prin testul timpului, iar altele nu.

Berbec și Taur: sunt mereu sub presiune

Să începem prin a spune că cei doi sunt cunoscuți pentru voința lor. Doar că aceştia merg în direcţii diferite. Încăpăţânarea lor va fi mereu hotarul carele limitează şsansele de reuşită.

Fecioară și Săgetător: Lucrurile se pot complica

Fecioarele etalând probleme de încredere + săgetătorii prinşi în dorinţa de aventura= un dezastru. Niciunul nu îi poate oferi celuilalt ceea ce are nevoie.

FOLLOW ME

Scorpion și Berbec: Urmaţi direcţii diferite

Această relație este doar o bombă care aşteaptă să explodeze. Amândoi îşi doresc să deţină controlul, iar în relaţia lor, se pot lupta permanent pentru poziţia de conducere.

Gemenii și Capricornul: În glumă sau în serios

Glumele gemenilor şi vorbele serioase ale capricornilor sunt în opoziţie absolută. Nativul în Gemeni este rapid plictisit de Capricorn, iar acesta din urmă devine deranjat de comportamentul unui nativ în Gemeni.

Taurul și Săgetătorul: În sens invers

Comodul Taur, se hrăneşte cu obişnuinţă şi simplitate, şi este opusul aventurosului săgetător. Deşi taurul nu renunţă uşor, chiar daca lucrurile nu merg bine, ei vor rămâne probabil pentru o perioadă intr+o relaţie, dar pe sensuri opuse de mers.

Vărsător și Taur: Libertate
Încăpăţânarea taurului sufocă spiritul aventurier al vărsătorului. În timp, taurul cu nevoia sa de afecţiune, şi vărsătorul care tânjeşte după libertate, îşi vor pune piedici în calea fericirii.

Gemeni și Rac: un extrovertit și un introvertit

Deşi diferiţi, aceştia au o şansă de reuşită + umorul. Unui nativ în Gemeni îi place să aibă o companie și îi place să iasă afară, în timp ce unui Rac îi place să fie acasă singur. Ceea ce face ca această pereche să fie atât de dificilă este că una este extrovertită și una este introvertită.

Săgetător și Capricorn: Sensuri opuse

Cele mai opuse semne ale zodiacului, au prea puţine şsanse de reuşită. Nu certurile îi vor destrăma, însă, niciunul nu va știi vreodata ce gândeşte cu adevărat celalalt. Având deci o comunicare aşa deficitară, de multe ori au parte si de secvenţe explozive.

Rac și Balanță: Nu există nicio legătură

Raţionamentul balanţelor va distruge pornirile emoţionale ale racilor. Nu vor fi tot timpul pe un teren minat, însă diferenţele dintre cei doi vor fi considerabile, iar nevoile personale neîndeplinite.

Fecioară și Gemeni: O idee proastă

Spontaneitatea gemenilor este greu de ţinut sub controlul fecioarelor. O legătură romantică a acestora nu le va aduce niciun beneficiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.