Horoscop 2022 Scorpion – Noroc și ghinion

Horoscop 2022 Scorpion – Noroc și ghinion

Anul 2022 aduce o energie care atrage răsplata pentru munca depusă anul trecut. Principalele tendințe astrologice ale Scorpionilor, principalele teme ale anului 2022, rămân comunicarea, învățarea, educația, relația cu frații, schimburile de orice fel – fie ele de idei sau comerciale – și integrarea armonioasă în mediul în care trăiesc.

În lunile de primăvară, lucrurile vor merge bine în cariera lor. Scorpionii vor pune bazele unei companii, vor demara o investiție sau își vor schimba locul de muncă.

Culoarea norocoasă pentru Scorpion (Născut între 24 octombrie și 22 noiembrie) în 2022: roșu – va aduce putere, pozitivitate, curaj.

Culori ghinioniste: negru și albastru. Abilitățile de comunicare ale Scorpionilor sunt avansate, ceea ce le oferă o mare oportunitate de a negocia și de a arăta o prezență mai activă în timpul întâlnirilor.

Anul 2022 le va oferi cele mai bune șanse de a se face remarcați. Vara va fi perioada ideală pentru Scorpioni să lucreze la relația cu cei dragi.

Toamna și sfârșitul anului 2022 vor fi pline de bucurie, mai ales pentru Scorpionii singuri.

FOLLOW ME

Un comentariu pe “Horoscop 2022 Scorpion – Noroc și ghinion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.