Horoscop 28 martie – 2 aprilie 2022. Ce aduce săptămâna

Horoscop 27 martie - 2 aprilie 2022. Ce aduce săptămâna

Încă o zi, încă un horoscop săptămânal. Potrivit astrelor, vineri este momentul perfect pentru a-ți seta intențiile pe Luna nouă în Berbecul orientat spre acțiune. Pornește spre o provocare unică, care îți stârnește motivația. Urmează cât mai repede pentru a o ancora în prezent și pentru a pune lucrurile în mișcare. Această lună se referă la tracțiune și la acțiune!

Citiți mai departe pentru a descoperi ce vă așteaptă pentru zodia dvs. în săptămâna 27 martie – 2 aprilie 2022.

♈ BERBEC

Lună nouă, tu nou. Vineri, noul ciclu lunar se resetează în semnul tău. Aceste premiere lunare apar o singură dată pe an pentru fiecare semn, așa că folosește săptămâna pentru a renunța la tot ce ai nevoie sau pentru a arde acea punte dacă trebuie; depinde de instinctul tău. Spre finalul săptămânii, puneți-vă pe picioare și petreceți timp de calitate sau cel puțin câteva nopți în care să vă odihniți suplimentar, retrăgându-vă energia și simțindu-vă înainte în restul anului. Stabilește-ți intențiile în jurul direcției, perspectivei, independenței și alege o provocare demnă de urmat.

♉ TAUR

Un nou început în zona ta zen sugerează să-ți stabilești o modalitate de a aluneca din cotidian și de a te lăsa să te lași pradă sentimentelor, părții creative și imaginației. Este o rutină de dimineață de yoga, mindfulness, respirație? Păstrați dosarul deschis în această zonă a vieții, iar intuițiile potrivite vor veni. Între timp, urmează-ți impulsul cu privire la ceea ce ți se pare corect. S-ar putea să fie odihnă și hrană suplimentară. Notați-vă visele pe parcursul săptămânii; ce apare care ar putea fi eliberat? Ce și-a depășit încărcătura energetică sau entuziasmul? Dați-i drumul, în loc să îl judecați. Faceți loc pentru o stimulare nouă și proaspătă.


♊ GEMENI

Dacă a venit timpul să renunți la un mod de relaționare, la un grup, la o perspectivă sau la un anumit prieten, aceasta este săptămâna în care poți să îi lași să își găsească o nouă casă. Vineri, stabilește intenții în jurul a ceea ce te cheamă din punct de vedere social și proiectează obiective inspirate pentru prieteniile tale sau pentru un anumit grup de colegi. Cum vrei să-ți petreci timpul cu oamenii, ce fel de oameni mai exact și cine trebuie să fii pentru a apărea în scenariul pe care îl vizualizezi? Sau trebuie să acționezi în funcție de ceea ce simți că este bine și să reduci excesul de gândire? Vindecați orice poduri care ar fi putut fi deteriorate în ultimul an și mergeți mai departe cu prospețime.

♋ RAC

Fă-ți timp să observi ce și-a consumat scânteia în sectorul tău profesional. Observă ce apare pe parcursul săptămânii, împachetează și dă-i drumul. Poate că ți-ar prinde bine o nouă provocare, următorul nivel, profilul tău sau modul în care te implici cu comunitatea ta; resetează-te. Luați-vă timp pentru a stabili unde, cum și de ce, dacă întâmpinați rezistență. Acceptați cine trebuie să fiți pentru a vă realiza visele. Stabilește-ți intențiile în weekend pentru următoarele șase luni până la un an în această zonă și asigură-te că te simți entuziasmat, astfel încât rezervoarele de combustibil să te ducă dincolo de linie.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

♌ LEU

Săptămâna aceasta, fă-ți timp pentru a-ți explora cele mai semnificative idei, concepte și planuri ambițioase. Acestea ar putea fi în jurul călătoriilor, educației, predării sau în alt mod de a-ți extinde mintea și orizonturile. Reflectați asupra anului trecut și uitați-vă la modurile în care ați făcut asta și unde este timpul să vă încheiați pentru următoarea rundă. Stabilește-ți intențiile cu privire la direcția de urmat; visează mare, îndrăzneț și ambițios. Poate că este timpul să învățați o nouă limbă, o nouă bucătărie sau ceva care reprezintă o provocare interesantă. Creați o listă sau, și mai bine, o poveste care să vă cuprindă viziunea pentru a o fundamenta.

♍ FECIOARĂ

Sfera ta internă și privată a tot ceea ce ține de metafizică se resetează vineri. Privește înapoi peste an la călătoria ta în această parte privată, dar esențială a vieții și recapitulează, astfel încât să îți fie clară călătoria de până acum. Reflectați asupra locului unde v-a adus asta până astăzi și apoi încotro de aici. Ce fel de intimitate și conexiuni doriți să creați în următoarele șase luni și apoi un an? Gândiți-vă la modul în care gestionați provocările și la limitele necesare. Stabilește-ți intențiile scriind o listă și creând un ritual simplu pentru a invita în viziunea ta.

♎ BALANȚĂ

Restul zodiacului știe cu toții că te ocupi de relații, așa că ai putea la fel de bine să ți-o însușești, dar asta nu înseamnă că trebuie să păstrezi pacea cu orice preț sau să glisezi pe linia ta în nisip. Reflectează asupra anului trecut în ceea ce privește cele mai semnificative relații de tip one to one. Ce a fost grozav la ele? Ce ar putea avea nevoie de o abordare nouă în anul care urmează? Ați putea fi mai asertiv, mai direct, mai inițiator? Cum este comunicarea, există răni pe care ar trebui să le tratați în loc să le duceți mai departe? Vineri, stabiliți-vă intențiile pentru anul viitor în acest domeniu important al vieții.

♏ SCORPION

Zona ta de muncă și de bunăstare este în curs de reînnoire în ziua de Lună nouă de vineri. Dar, mai întâi, găsiți continuitatea făcând o buclă peste ultimele douăsprezece luni pe anul care a fost. Reflectați asupra înălțimilor și coborâșurilor de la locul de muncă, asupra schimbărilor, progreselor, provocărilor și victoriilor. Faceți același lucru cu rutina, sănătatea și bunăstarea dumneavoastră. Dar despre prezent, care este situația actuală? De aici, proiectați-vă în viitor și stabiliți puncte de reper la șase și douăsprezece luni. Simțiți ceea ce doriți să realizați, să experimentați, cum ați dori să fiți provocat și scrieți sau redactați-vă viziunea.

♐ SĂGETĂTOR

Este timpul să vă schimbați hobby-urile sau să vă ocupați serios de unul dintre ele? Luna nouă de vineri în zona ta de distracție, romantism și îndeletniciri sugerează fie că este timpul să treci la nivelul următor, să încerci lucruri noi sau să te provoci în alt mod. Poate aprofundați o ieșire fizică care vă place sau ieșiți afară și umpleți acel card de dans! Stabilește-ți intențiile pentru această zonă a vieții cu un obiectiv la șase luni și peste un an. Ce ați dori să fi experimentat sau realizat? Explorarea pe care o faceți în acest domeniu al vieții curge pentru a vă susține direcția, sentimentul de sine și stima de sine.

♑ CAPRICORN

În sfera ta domestică, e momentul pentru reînnoire. Sau cel puțin o nouă abordare a unui vechi favorit, deoarece Luna nouă de vineri sugerează stabilirea unor intenții cu privire la ceea ce vrei să realizezi în acest domeniu al vieții. Stabilește-ți o provocare pe care să o poți realiza acasă, în familie sau în casa/camera ta. Poate fi vorba de a petrece mai mult timp angajându-te, de renovare, de amenajarea unei zone de gimnastică; orice ar fi, lasă-ți entuziasmul să te conducă. Ce vă doriți să realizați până anul viitor pe vremea aceasta?

♒ VĂRSĂTOR

Ziua de marți poate necesita un angajament sau stabilirea relației cu tine și cu aspectul tău. Blochează-ți un sentiment ridicat de stimă de sine și fă doar o promisiune pe care ești fericit să o duci la bun sfârșit. Vineri, stabilește-ți intențiile în jurul modului în care vrei să fii în mediul tău local. Ce îți dorești de la el, cum ai vrea să fii primit? Anon, cunoscut după nume, e alegerea ta cum te împrietenești sau te implici. Poate sprijiniți producătorii și întreprinderile locale sau înființați o întreprindere, un centru educațional sau social orientat spre comunitate. Aceasta este săptămâna ta de brainstorming.

♓ PEȘTI

Ridicați periscopul Peștilor și priviți peste posibilitățile financiare. Unde vă vedeți peste șase luni? Dar într-un an? Sunteți mulțumit de traiectoria pe care vă aflați sau trebuie să faceți schimbări pentru a obține un rezultat diferit? Abordați orice temeri sau provocări pe care le vedeți în jurul achizițiilor, fie că este vorba de venituri, proprietăți sau bunuri. Deoarece valorile dvs. stau la baza zonei dvs. economice, este esențial să faceți verificări periodice ale alinierii dvs. Modul în care câștigați, cheltuiți și investiți este în concordanță cu acestea? Vă apreciați și vă acordați suficient credit? Explorați aceste idei, apoi scrieți-vă intențiile pentru anul care urmează.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.