Horoscop 28 ianuarie. Marțea neagră. Karma lovește 2 zodii

Horoscop 28 ianuarie. Marțea neagră. Karma lovește 2 zodii. Citește horoscopul de mai jos și află ce ți-au rezervat astrele.

Berbec – Horoscop 28 ianuarie

Nu te simți în apele tale, dar nu este un motiv de îngrijorare. Nu ești una dintre zodiile lovite de Karma. Starea ta de spirit vine pe fondul unei oboseli. Ai nevoie de un somn odinitor și o mâncare bună și te vei simți mai bine.

Taur

Ești la pâmânt cu tot. Îți lipsește împlinirea pe toate planurile. Mai rar sentimentul acesta. Îți dorești să fii fericit, însă nu ești deschis la iertare și împăcare pentru a putea atinge aceste sentimente. Este cazul să își revizuiești comportamentul. Tu esti una dintre zodiile lovite de Karma. Această stare ar putea dura până la o săptămână.

Gemeni – Horoscop 28 ianuarie

Ai impresia că toată lumea e împotriva ta, însă surpriză. Ești doar tu foarte încordat. Persoanele din jurul tău îți vin în sprijin. Însă, efortul lor este în zadar pentru tine. Ești doar tu și gândurile tale. Pui la cale un plan măreț. Este drept că ai nevoie de liniște și spațiu pentru a-l concepe, dar nu te îndepărta de oamenii care vor să-ți fie alături acum, când nu ai nimic din ce vei avea.

Rac

Mergi pe burtă. Minciuna are picioare scurte. Dacă vei încerca să mai păstrezi mult timp acest secret este posibil ca totul să se întoarcă împotriva ta. Deși ai vrut să faci o faptă bună, cel mai probabil ai înrăutățit situația.

Leu

Persoanele din jurul tău au o energie negativă debordantă. Ar fi recomandat să te privezi de totă presiunea din jurul tău. Ai lucruri importante de dus la capăt și ai nevoie de multă concentrare și energie bună.

FOLLOW ME

Fecioară – Horoscop 28 ianuarie

Lucrurile par să se îndrepte pentru tine. Mergi pe calea cea bună, dar nu te bucura. Urmează o cumpănă pentru care trebuie să fii pregătit. Ai grijă la anturajul tău.

Balanță

Problemele de sănătate s-au rezolvat, însă un prieten apropiat vrea să vă sape. Așa ceva nu este acceptat de tine și ești gata-gata să-i dai o lecție. Nu uita că tot ceea ce faci poate fi folosit împotriva ta. Fiii calculat și nu acționa impulsiv.

Scorpion

O petrecere apare de nicăieri și este obligatoriu să vă prezentați. Chiar dacă nu vă convine nu vă descurajați. Lucrurile pe care le aveați de făcut mai pot aștepta. Aceasta este momentul oportun să creați legături noi.

Săgetător – – Horoscop 28 ianuarie

Primiți o moștenire, sau o sumă mare de bani de la bancă. Nu contează. Important este că puneți mână pe o grămadă de bani cu care nu știți ce să faceți. Țineți minte că nu trebuie să o cheltuiți chiar acum. Investiți cu cap.

Capricorn

Afacerile sunt pe butuci, familia nu vă respectă și sticla de alcool e tot mai aproape de mâna ta. Karma și-a pus planul în aplicare. Tu esti cea de-a doua zodie pentru Karma nu are mila. Ai grijă cum faci dacă nu vrei să intri în depresie și să cazi în patima alcoolului. Acesta a fost un avertisment.

Vărsător

Multă muncă care vine la pachet cu oboseala. E important că vă place ceea ce faceți. Nu vă descurajați. Rezultatele vor veni pe parcurs. O să vă bucurați la sfârșitul anului de toată munca depusă din greu. Vă bucurați se susținerea și suportul familiei.

Pești

Luna ianuarie aproape a trecut. Urmează o lună încărcată pentru tine. Așadar ai grijă ce decizie iei în această zi. Ea își va schimba tot parcursul pentru următoarele luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.