Horoscop 29 septembrie 2022. Miercurea albă

Horoscop 29 septembrie 2022. Miercurea albă

♈ BERBEC

Luna își continuă călătoria prin Scorpion și prin a opta ta casă solară în această dimineață, dragă Berbec, inspirându-te să investești în relațiile tale. Cu toate acestea, loialitatea care vine odată cu acest plasament luminiar va necesita să îți alegi aliații cu înțelepciune, evitând pe oricine care ar putea avea un motiv ascuns sau tendințe geloase. Atenție la luptele pentru putere mai târziu în cursul după-amiezii, când Luna se va confrunta cu Nodul Nord, ceea ce ar putea să vă arunce în cale câteva conflicte sau obstacole. Durerea sau secretele din cale ar putea, de asemenea, să iasă la suprafață atunci când Luna împarte o conexiune dezechilibrată cu Chiron, ceea ce face important să găsești modalități de a te susține.

♉ TAUR

Acordă-ți permisiunea de a merge cu optimism și cu un sentiment de speranță astăzi, dragă Taur, pe măsură ce Luna Scorpionului călătorește prin sectorul din harta ta care guvernează problemele inimii. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a-ți reînnoi angajamentul față de vise sau față de persoanele cu care speri să dezvolți o conexiune mai profundă, pe măsură ce stelele se aliniază pentru a aduce împlinirea emoțională. Din nefericire, vibrațiile ar putea deveni un pic mai dificile mai târziu în după-amiaza când Luna se confruntă cu Nodul Nord. Cu toate acestea, acceptarea trecutului și asumarea responsabilității pentru acțiunile vechi vă poate ajuta să evoluați prin orice disconfort care vă găsește.

♊ GEMENI

O conexiune continuă între Marte și Saturn te va inspira să aduci mai multă structură în viața ta spirituală, dragă Gemeni, pe măsură ce universul caută modalități de a te susține și de a te învăța. Între timp, Luna în Scorpion te va pune într-un spațiu de gândire organizat și eficient, ceea ce face ca acesta să fie un moment excelent pentru a te ocupa de obiectivele tale mistice și din lumea reală. Din păcate, îndoielile de sine sau retrăirea greșelilor din trecut te-ar putea face să te clatini în dispoziția ta mai târziu în cursul după-amiezii, ceea ce face important să găsești modalități de a te conecta cu puterea ta superioară ori de câte ori ai nevoie de sprijin.

♋ RAC

Nu lăsa pe nimeni să-ți știrbească încrederea sau sentimentul de sine astăzi, dragă Rac, deoarece Luna Scorpionului călătorește prin a cincea ta casă solară, invitându-te să îmbrățișezi autenticitatea, chiar dacă acest lucru te face să sfidezi convențiile. Din nefericire, o conexiune dură între Luna și Nodul Nord ar putea sta în calea creșterii tale mai târziu în cursul după-amiezii, amenințând să te înstrăineze de noi conexiuni. Fii fidel față de cine ești la nivel de bază, dar încearcă să nu te îndepărtezi de alte persoane doar pentru că interesele și idealurile lor nu se potrivesc perfect cu ale tale.

♌ LEU

Te vei simți mai sensibil și mai atras de confortul casei astăzi, dragă Leu, pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin Scorpion și prin a patra ta casă solară. Acest plasament lunar oferă scuza perfectă pentru a sta liniștită în timp ce îmbrățișezi fericirea domestică, așa că nu te simți vinovată să anulezi planurile dacă preferi să te relaxezi pe canapea. Din păcate, o opoziție dură între Luna și Nodul Nord ar putea prăfui probleme dacă ceilalți nu vă respectă limitele sau dacă vă eschivați de la serviciu un pic prea devreme. Amintiți-vă să nu vă eschivați de responsabilități, dar asigurați-vă că acordați prioritate îngrijirii de sine și sănătății dvs. emoționale.

♍ FECIOARĂ

Conversațiile tale se vor simți mai profunde decât de obicei astăzi, dragă Fecioară, pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin Scorpion și prin sectorul din harta ta care guvernează comunicarea. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a renunța la discuțiile mărunte în favoarea unor subiecte reale, deși vei dori să fii atentă la cât de transparentă ești cu propriile gânduri și emoții. Este posibil să experimentezi un impuls pentru intuiția ta mai târziu în cursul după-amiezii, pe măsură ce Luna se conectează cu nodurile destinului, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru a face brainstorming pentru viitor, în timp ce ceri celeilalte părți îndrumare și asistență pentru obiectivele tale.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

O alianță continuă între Marte și Saturn va aduce un plus de noroc în orice mișcare pe care o faci astăzi, dragă Balanță, fiind important să te pui pe tine și ideile tale în joc. Din fericire, Luna în Scorpion va avea un efect stabilizator asupra ta, permițându-ți să îți extragi forța dintr-un puț interior profund. Din nefericire, vibrațiile ar putea deveni puțin cam ciudate mai târziu în cursul după-amiezii, când Luna se va confrunta cu Nodul Nord, amenințând să declanșeze lupte pentru putere sau conflicte. Aceste vibrații ar putea, de asemenea, să te facă să te îndoiești de capacitatea ta de a evolua, dar încearcă să nu lași această energie grea să te împovăreze.

♏ SCORPION

Pe măsură ce Marte și Saturn continuă să coopereze pe cer, ți se va cere să evoluezi la nivel emoțional, dragă Scorpionule. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a renunța la idealuri și tipare comportamentale învechite, ceea ce îți va permite să te maturizezi și să te dezvolți în moduri profunde. Între timp, Luna își continuă călătoria prin semnul tău, înălțându-ți popularitatea și simțul de sine. Întâlnirile predestinate ar putea schimba traiectoria vieții tale amoroase mai târziu în cursul după-amiezii, când Luna se va confrunta cu Nodul Nord, deși vei dori să fii prudent înainte de a te arunca într-un angajament serios cu cineva de care nu ești sigur.

♐ SĂGETĂTOR

O neconcordanță între capacitatea ta de organizare și ceea ce fanteziază inima ta ar putea să te facă să fii prins într-o rutină astăzi, dragă Săgetătorule, ceea ce face important să te uiți cu sinceritate la obiectivele tale și la ceea ce va fi nevoie pentru a le atinge. Din nefericire, s-ar putea să nu te afli în cel mai optimist spațiu de gândire, deoarece Luna își croiește drum prin Scorpion, ceea ce amenință să declanșeze niște modele de gândire veninoase. O opoziție între Luna și Nodul Nord ar putea să te facă să te eschivezi în fața unui sfat bun, deși exercitarea răbdării atunci când alții încearcă să te ghideze s-ar putea dovedi foarte valoroasă.

♑ CAPRICORN

Încearcă să nu lași tradiția să te împiedice să fii cel mai autentic sine al tău astăzi, dragă Capricorn, sau ai putea sfârși prin a-ți crea obstacole. Cu toate acestea, va fi de asemenea important să aduci structură în orice proiect pasional la care ai lucrat, chiar dacă artistul din tine vrea să se dezlănțuie. Vibrațiile ar putea deveni puțin mai dificile mai târziu în cursul după-amiezii, când Luna în Scorpion se va confrunta cu Nodul Nord, amenințând să-ți slăbească ego-ul. Aceste sentimente ar putea fi amplificate de interacțiuni toxice, așa că vei dori să îți controlezi bine angajamentele sociale.

♒ VĂRSĂTOR

Încearcă să nu lași sentimentele rănite sau tristețea să îți afecteze încrederea astăzi, dragă Vărsătorule, deoarece Saturn se conectează cu Marte și Uranus. Acest climat cosmic te poate ajuta să-ți ridici sentimentul de sine, dar numai dacă ești dispus să accepți și să te dezvolți din orice durere pe care inima ta o poate adăposti. Între timp, Luna își continuă călătoria prin Scorpion, cerându-ți să te concentrezi asupra ambițiilor tale profesionale și a limitelor personale. Folosește această energie pentru a deveni strict cu tine însuți, sau ai putea sfârși prin a pierde noi oportunități care ar putea duce la un viitor mai strălucitor și mai de succes.

♓ PEȘTI

Preluarea controlului asupra psihicului tău va fi o temă importantă pentru tine astăzi, dragă Pești, pe măsură ce Saturn formează conexiuni cu pasionalul Marte și imprevizibilul Uranus. Acest climat cosmic îți va cere să îți urmezi inima, deși ar putea apărea probleme dacă nu reușești să te articulezi cu grație. De asemenea, este posibil să vrei să fii prudent când vine vorba de a exprima ceea ce ai în suflet, sau secretele tale ar putea ajunge să circule în moduri nefericite. Din fericire, universul te va susține pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin Scorpion, deși vei dori să menții un echilibru sănătos între a-ți urma intuiția și a lucra în limitele logicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.