Horoscop 4 iulie 2022. O zodie începe săptămâna cu o veste grozavă

Horoscop 4 iulie 2022. O zodie începe săptămâna cu o veste grozavă

♈ BERBEC

Luna se mută în Fecioară în această dimineață, dragă Berbec, inspirându-te să te organizezi după energia haotică de ieri. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a vă pune la punct cu comisioanele și treburile, ajutându-vă să intrați în săptămâna de lucru cu o tablă curată. Din nefericire, o conexiune dură între Mercur și Pluton ar putea aduce puțină teamă în psihicul tău, pe măsură ce te gândești la realitatea sosirii zilei de luni. Încearcă să nu te îngrijorezi atât de mult de ceea ce va urma, căutând modalități de a rămâne ancorat în pământ și prezent. De asemenea, ai putea dori să îți iei ceva timp pentru a te concentra asupra sănătății tale, eliberând orice simptome fizice de stres care ți-au adus tensiune în corp.

♉ TAUR

Deși poate fi începutul unei noi săptămâni de lucru, nu trebuie să-ți faci griji că suferi de un caz de luni, dragă Taur, deoarece Luna Fecioară îți luminează a cincea casă solară. Acest plasament luminos este despre a te lăsa în voia întâmplării, ajutându-te să aduci energie jucăușă oriunde te duci. De asemenea, este posibil să doriți să vă rezervați ceva timp pentru creativitate, deoarece inspirația va curge liber. Schimbări majore se vor manifesta pe măsură ce se apropie ora vrăjitoarei, când pasionalul Marte intră în semnul tău, motivându-te să îți abordezi obiectivele cu îndrăzneală, dar și metodic în următoarele săptămâni.

♊ GEMENI

Te vei simți inspirată să faci ordine și să te organizezi acasă astăzi, dragă Gemeni, deoarece Luna în Fecioară activează sectorul din harta ta care guvernează fericirea domestică. Aducerea ordinii în spațiul tău te va ajuta să te simți mai stăpână pe viața ta, creând în același timp un sanctuar în care merită să te retragi la sfârșitul fiecărei zile de muncă. Odată ce ți-ai completat lista de lucruri de făcut, asigură-te că te recompensezi comandând mâncare la pachet și te cuibărești pe canapea. Amintiți-vă doar să vă culcați la o oră rezonabilă, astfel încât să nu începeți o nouă săptămână de lucru cu un sentiment de neliniște sau de dezordine.

♋ RAC

S-ar putea să te trezești pe partea greșită a patului în această dimineață, deoarece Luna Fecioarei împarte un pătrat dur cu dulcele Venus. Singurătatea te poate ajuta să eviți conflictele, așa că este posibil să vrei să rămâi singur până când starea ta de spirit se îmbunătățește. Schimbări majore se vor manifesta în această seară, când Marte intră în Taur și Mercur se mută în semnul tău. O competiție sănătoasă s-ar putea manifesta în cercul tău social în următoarele săptămâni, deoarece te simți galvanizat să îți faci un nume. Din fericire, mintea ta va funcționa la maxim, pe măsură ce astrele se aliniază pentru a-ți ascuți inteligența.

♌ LEU

Respectarea rutinei obișnuite și prioritizarea sănătății îți vor aduce un sentiment de stabilitate astăzi, dragă Leu, pe măsură ce Luna Fecioară trece prin a doua ta casă solară. Aceste vibrații te pot ajuta, de asemenea, să iei decizii financiare inteligente, deși dorința de a cheltui ar putea să te abată de la curs, datorită unui pătrat dur între Luna și Venus. O schimbare cosmică majoră se va manifesta la finalul zilei, când Marte intră în Taur și Mercur se mută în Rac. Aceste plasamente planetare te vor inspira să pui capul jos și să te apuci de treabă, fiindcă ești determinat să te relaxezi și să lucrezi la ambițiile tale profesionale.

♍ FECIOARĂ

Luna își continuă călătoria prin semnul tău astăzi, dar o conexiune dură cu dulcele Venus te-ar putea face să te temi de ziua care urmează, dorindu-ți să poți suna de la serviciu. Din fericire, aceste vibrații tulburi vor trece până după-amiază, înălțându-ți aura și ajutându-te în același timp să te repui pe drumul cel bun din punct de vedere mental și emoțional. Vei simți o schimbare pe măsură ce se apropie ora vrăjitoarei, când Mercur, conducătorul tău planetar, intră în Rac, inspirându-te să îți hrănești prieteniile în următoarele săptămâni, așa că asigură-te că te deschizi și îți împărtășești gândurile și visele cu cei din jur.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

S-ar putea ca psihicul tău să se simtă ca un loc copleșitor în această dimineață, dragă Balanță, deoarece Luna în Fecioară se află în cuadratură cu Venus. Acest climat cosmic ar putea declanșa temeri și anxietăți dacă nu îți petreci ceva timp răsfățându-te cu grija de sine, ceea ce face important să cauți modalități de a te împământeni și de a te hrăni. Din fericire, o mână de ajutor din partea revoluționarului Uranus vă va ajuta să vă scuturați de această funk până la lăsarea serii, deși s-ar putea să fie nevoie să vă accesați latura prostească. Vei avea mai mult control asupra gândurilor tale pe măsură ce ziua se apropie de final, când Mercur intră în Rac și în a zecea ta casă solară.

♏ SCORPION

Vei fi într-o dispoziție socială astăzi, deoarece Luna în Fecioară luminează sectorul din harta ta care guvernează comunitatea. Folosește această energie pentru a te reconecta cu prietenii de pretutindeni, dar ai grijă să nu-ți abandonezi lista de lucruri de făcut pe parcursul zilei. Un flirt neașteptat ar putea veni din partea unui admirator din rețeaua ta de prieteni în această după-amiază, pe măsură ce Luna îi dă un sărut imprevizibilului Uranus. Dacă ești pregătit pentru o aventură, acesta ar putea fi un moment excelent pentru un nou interes amoros, dar numai timpul va spune dacă perechea este menită să fie. Vei simți o schimbare în această seară când Marte intră în Taur, dându-ți permisiunea de a-ți urma inima în următoarele câteva săptămâni.

♐ SĂGETĂTOR

Vei avea senzația că te afli pe un nivel ridicat de productivitate la locul de muncă astăzi, dragă Săgetătorule, deoarece Luna în Fecioară aduce un val de activitate în sectorul din harta ta care guvernează ambițiile profesionale. Folosește această energie pentru a te ocupa de sarcini și pentru a promova munca în echipă în rândul colegilor tăi, pentru a-ți pune în valoare abilitățile de lider. Vei observa o schimbare mai târziu în această seară, când Marte intră în Taur, ceea ce te va plasa într-un spațiu de gândire atent la sănătate pe parcursul următoarelor câteva săptămâni. Mai multe schimbări se vor manifesta atunci când Mercur va intra în Rac, ceea ce va aduce profunzime în conversațiile tale și intensitate în cele mai apropiate relații de acum până pe 19 iulie.

♑ CAPRICORN

Acordă-ți câteva momente pentru flirt la primele ore ale dimineții, dragă Capricorn, deoarece o conexiune de susținere între Luna Fecioară și Soarele Rac umple aerul de dulceață. Vibrațiile bune vor continua să curgă pe tot parcursul zilei, pe măsură ce ai sentimentul distinct că ești susținut și protejat de forțe nevăzute. Inspirația creativă ar putea lovi în această seară, când Luna se conectează cu imprevizibilul Uranus. Acest climat cosmic ar putea duce, de asemenea, la prietenii improvizate cu cea mai bună prietenă a ta, iar premonițiile paranormale ar putea, de asemenea, să intre în joc. Motivația ta va beneficia de un impuls semnificativ la finalul zilei, când Marte se va muta în Taur.

♒ VĂRSĂTOR

Te vei simți inspirat să îți faci ordine în treburile tale și să elimini orice bagaj inutil, în timp ce Luna Fecioară trece prin a opta ta casă solară. Aceste sentimente ar putea să se extindă în viața ta de familie pe măsură ce se lasă seara, când Luna îi dă un sărut lui Uranus, guvernatorul tău planetar. Deși s-ar putea să vă simțiți brusc obligat să faceți curățenie în dulapuri și dulapuri, încercați să nu mușcați mai mult decât puteți mesteca atunci când vine vorba de proiecte domestice. Din fericire, Marte intră în Taur pe măsură ce ziua se încheie, oferindu-vă răbdare atunci când vine vorba de atingerea obiectivelor dvs. interioare.

♓ PEȘTI

Te vei simți ca și cum ai pluti pe un nor pe o mare parte a zilei, dragă Pești, pe măsură ce Luna se mișcă prin Fecioară și prin a șaptea ta casă solară. Din păcate, o conexiune dură cu Venus la începutul acestei dimineți te-ar putea face să te simți puțin timid, mai ales dacă nu ți-ai făcut timp să te îngrijești. Vești șocante ar putea intra în joc în această seară, datorită unei conexiuni de susținere între Luna și Uranus, dar încercați să nu vă lăsați prea mult dus de val cu bârfele. Mercur se mută în Rac pe măsură ce ziua se încheie, hrănindu-ți creativitatea pe parcursul următoarelor câteva săptămâni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.