Horoscop 7 aprilie 2022. Cele mai norocoase zodii ale zilei

Horoscop 7 aprilie 2022. Cele mai norocoase zodii ale zilei

♈ BERBEC

Mintea ta va fi un loc ocupat astăzi, dragă Berbec, deoarece Luna în Gemeni se conectează cu Soarele și Mercur. Aceste vibrații sunt perfecte pentru articularea ideilor și pentru a-ți exprima punctul de vedere, așa că nu-ți fie teamă să domini conversația, mai ales dacă acest lucru te poate ajuta să-ți atingi obiectivele. Te vei simți motivat să ieși cu prietenii tăi în această seară, când Luna îi dă un sărut lui Marte pasional, declanșând sectorul din harta ta care guvernează comunitatea. Asigură-te că-ți scoți cea mai bună prietenă la cină atunci când termini cu munca, dar asigură-te că sprijini localurile mici și locale.

♉ TAUR

Nu-ți fie teamă să te răsfeți puțin astăzi, dragă Taur, mai ales dacă te-ai simțit un pic deprimat. Deși terapia de retail poate fi meritată, ar trebui să găsești și un prieten sigur cu care să vorbești dacă ceva te apasă greu în minte. Idei noi în jurul muncii sau a modului de a avansa pe plan profesional s-ar putea manifesta în psihicul tău în această seară, când Luna în Gemeni aspectează responsabilul Saturn și pasionalul Marte, motivându-te să avansezi în carieră. Ia notițe despre orice plan strălucit pe care mintea ta îl pune la cale, pe măsură ce universul te împinge să îți trasezi calea.

♊ GEMENI

Ar trebui să te trezești cu un sentiment elevat, social și gata să iei ziua cu asalt, dragă Gemeni, pe măsură ce Luna continuă să călătorească prin semnul tău, formând aspecte de susținere cu Soarele și Mercur. Un zumzet vorbăreț va pătrunde în aer sub acest climat cosmic, dar încearcă să nu lași viața ta socială să te îndepărteze de orice muncă ce trebuie făcută. O oportunitate de a te conecta cu universul se va manifesta în această seară, când Luna le va da un sărut lui Saturn și Marte, activând centrul spiritual al hărții tale. Cu toate acestea, va trebui să acționezi pentru a-ți hrăni relațiile de dincolo de văzduh pentru a menține vii astfel de legături.

♋ RAC

Munca va trece repede și cu ușurință astăzi, dragă Rac, deoarece Luna în Gemeni împarte conexiuni de susținere cu Soarele și Mercur. Deși este posibil să operezi din greșeală de pe pilot automat, concentrarea și munca ta asiduă nu vor trece neobservate de către superiorii tăi, ajutându-te să câștigi câteva puncte cu cei de sus. O energie somnoroasă se va manifesta în această seară, când Luna se va pune în cuadratură cu visătorul Neptun, ceea ce ar putea să te facă să te simți puțin împovărat sau lipsit de echilibru. Nu vă simțiți vinovat dacă vă abandonați în fața televizorului dacă sunteți nemotivat, dar faceți un jurământ să trăiți mai prezent mâine.

♌ LEU

Nu-ți fie teamă să strălucești astăzi, dragă Leu, deoarece Luna în Gemeni împarte conexiuni dulci cu Soarele și Mercur. Acest climat cosmic îți va lumina aura, făcându-te să acționezi ca o sursă de inspirație pentru colegii și prietenii tăi. O vibrație bogată și romantică va umple aerul în această seară, când Luna le va sufla un sărut lui Saturn și Marte, activând sectorul din harta ta care guvernează dragostea. Dacă sunteți singur, folosiți această energie ca pe o oportunitate de a lucra la orice proiect pasional care vă este drag. Dacă aveți un iubit, oferiți-i multă tandrețe.

♍ FECIOARĂ

Dacă ați insistat pentru schimbări la locul de muncă, acum este momentul să vă promovați agenda, deoarece Luna în Gemeni împarte conexiuni de susținere cu Soarele și Mercur, planeta care vă guvernează. Această energie este, de asemenea, grozavă dacă trebuie să negociezi sau să pledezi pentru tine însuți, așa că nu-ți fie teamă să-ți folosești vocea. Mai târziu în această seară, Luna le suflă un sărut lui Saturn și Marte, inspirându-vă să rămâneți ocupat cu activitățile care vă plac. Acest climat cosmic vă poate ajuta, de asemenea, să vă reangajați în alegerile unui stil de viață sănătos, mai ales dacă a trecut ceva timp de când nu ați mai mâncat legume sau nu v-ați mai culcat la o oră rezonabilă.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Fie că ești singur sau într-o relație serioasă, încearcă să flirtezi astăzi, deoarece Luna în Gemeni împarte conexiuni dulci cu Soarele și Mercur. Un text de flirt către iubitul tău poate avea un impact mai mare decât crezi, ajutându-te să hrănești și să dezvolți conexiunile care sunt cele mai importante pentru tine. Orice planuri responsabile pe care ți le-ai făcut pentru seară ar putea cădea la marginea drumului, deoarece Luna se află în cuadratură cu Jupiter și Neptun. Din fericire, distracția îți va aduce beneficii emoționale mai mult decât ar putea-o face puterea de a face comisioane, datorită unei mâini de ajutor din partea lui Saturn și a pasionalului Marte.

♏ SCORPION

Programul tău s-ar putea deschide brusc astăzi, dragă Scorpionule, deoarece Luna în Gemeni face aspecte cu Soarele și Mercur. Folosește acest timp liber nou descoperit pentru a te ocupa de orice comisioane personale care se profilează deasupra capului tău pentru a te ajuta să recâștigi controlul asupra vieții tale. Conversațiile profunde se vor manifesta acasă în această seară, când Luna intră într-o conexiune dulce cu Saturn și Marte, ajutându-te să găsești curajul de a lăsa garda jos. Folosește acest climat cosmic ca pe o oportunitate de a te cuibări pe canapea cu un interes amoros sau cu cea mai bună prietenă a ta, deoarece vibrația va fi potrivită pentru consolidarea legăturilor importante.

♐ SĂGETĂTOR

Te vei simți cu adevărat văzut și apreciat de cei dragi astăzi, dragă Săgetătorule, deoarece Luna în Gemeni formează conexiuni utile cu Soarele și Mercur. Folosește acest climat cosmic ca pe o scuză pentru a te distra și a te apleca asupra iubirii, dar încearcă să nu te lași prea mult distras de la muncă. Din fericire, vibrația va fi perfectă pentru socializare în această seară, când Luna le va da un sărut lui Saturn și Marte. Această energie va fi deosebit de favorabilă flirtului, ceea ce face ca acesta să fie un moment excelent pentru a programa o seară de întâlnire cu acel drăguț cu care ai stat de vorbă. Dacă nu vă simțiți în stare să ieșiți în oraș, folosiți acest timp pentru a cerceta un subiect care vă evocă curiozitatea.

♑ CAPRICORN

S-ar putea să te simți chemat să ai grijă de alții astăzi, deoarece Luna în Gemeni se conectează cu Soarele și Mercur. În timp ce satisfacerea nevoilor celor dragi îți va aduce cu siguranță un sentiment de satisfacție, încearcă să nu exagerezi pentru oricine care nu este cu adevărat recunoscător pentru tot ceea ce faci. Dă-ți permisiunea de a te răsfăța cu cele mai fine lucruri din viață în această seară, când Luna intră într-un trigon dulce cu Saturn, planeta ta guvernatoare. Aceste vibrații vă vor oferi scuza perfectă pentru a vă răsfăța, deoarece universul vă încurajează să culegeți roadele muncii voastre.

♒ VĂRSĂTOR

Un spirit creativ va pune stăpânire pe limba ta astăzi, dragă Vărsătorule, pe măsură ce Luna în Gemeni se conectează cu Soarele și Mercur. Acordă-ți permisiunea de a vorbi cu o glumă sau două, dar încearcă să nu fii prea impulsiv cu cuvintele tale și asigură-te că îți cunoști publicul. Dacă există proiecte pasionale la care ai avut fantezii în ultima vreme, în această seară ar fi un moment excelent pentru a le pune pe picioare, când Luna le dă un sărut lui Saturn și Marte. Acest climat cosmic va crea o furtună perfectă de inspirație creativă și autodisciplină, ajutându-te să faci progrese majore din punct de vedere artistic.

♓ PEȘTI

S-ar putea să te simți chemat să te reîncarci acasă astăzi, dragă Pești, când Luna în Gemeni se conectează cu Soarele și Mercur. Aceste vibrații sunt, de asemenea, ideale pentru a investi în spațiul tău, așa că nu te simți vinovat dacă faci câteva achiziții de decorațiuni interioare. Din nefericire, energia din spațiul tău s-ar putea simți puțin înfundată în această seară, când Luna intră în cuadratură cu Neptun, planeta ta guvernatoare. Din fericire, ar trebui să puteți remedia situația cu o curățare a fumului, așa că nu vă fie teamă să trimiteți aceste vibrații ciudate la pachet. O sesiune de mediere sau o baie lungă și plăcută cu spumă ar putea, de asemenea, să facă minuni, datorită unei alianțe dulci între Lună, Saturn și Marte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.