Horoscop 9 august 2022. O zi superbă pentru Lei

Evenimente astrologice din luna Septembrie 2022 care ne vor influența viața

♈ BERBEC

Ziua va începe cu o energie veselă, dragă Berbec, pe măsură ce Luna își încheie călătoria prin Săgetătorul înflăcărat și prin a noua ta casă solară. În timp ce aceste vibrații te-ar putea inspira să răspândești puțină bucurie la birou, te vei simți mai serios odată ce după-amiaza va veni și Luna își va face loc în responsabilul Capricorn, încurajându-te să îți iei responsabilitățile mai în serios. Între timp, o opoziție dură între Venus și Pluton te-ar putea face să te închizi emoțional sau să te răzbuni, mai ales dacă te-ai simțit suprasolicitat. Aceste vibrații ar putea duce, de asemenea, la lupte de putere cu încărcătură emoțională cu colegii sau cu cei dragi, așa că este posibil să vrei să mergi cu grijă.

♉ TAUR

S-ar putea să te simți ca și cum prietenii sau colegii tăi se descarcă emoțional pe tine în această dimineață, dragă Taur, pe măsură ce Luna își termină călătoria prin Săgetător și prin a opta ta casă solară, ceea ce i-ar putea determina pe alții să împărtășească detalii intime despre viața lor. Deși energia celor din jurul tău s-ar putea simți copleșitoare la început, vei avea o șansă de a te împământeni și de a-ți găsi pacea în această după-amiază, când Luna intră în Capricorn și în centrul spiritual al hărții tale. Vibrațiile bune vor continua să curgă pe măsură ce Soarele din Leu îi dă un sărut lui Chiron, ajutându-te să găsești iluminarea emoțională prin meditație sau introspecție.

♊ GEMENI

Cuvintele tale vor avea un efect cald și vindecător asupra oamenilor astăzi, dragă Gemeni, pe măsură ce Soarele Leului îi suflă un sărut lui Chiron. Nu te teme să dai sfaturi sau să-ți consolezi prietenii acum, atâta timp cât nu-ți epuizezi propria energie în acest proces. Vei observa o schimbare pe măsură ce după-amiaza se manifestă și Luna intră în Capricorn, oferindu-ți oportunitatea de a trece în mod organic prin zidurile emoționale, fie că îți aparțin ție sau altcuiva. Încearcă doar să nu încredințezi prea multe detalii personale cuiva în care nu ai încredere deplină, altfel informațiile ar putea fi folosite împotriva ta mai târziu.

♋ RAC

Problemele din cadrul relațiilor tale profesionale s-ar putea manifesta astăzi, dragă Rac, deoarece Marte pasional continuă să se confrunte cu Saturn restrictiv. S-ar putea să începi să te întrebi cine este cu adevărat de partea ta, mai ales dacă ideile tale sau capacitatea de a merge mai departe sunt blocate de cineva cu mai multă influență. Din fericire, vei avea ocazia să te reconectezi cu frumusețea și grația odată ce după-amiaza se va ivi și Luna va intra în Capricorn și în a șaptea ta casă solară. Din păcate, o opoziție dură între Venus și Pluton ar putea să te facă să te simți suprasolicitat și insuficient odihnit, ceea ce face important să stabilești limite dacă ai nevoie de spațiu sau de timp liber.

♌ LEU

Ziua ta se anunță a fi una binecuvântată, dragă Leule, deoarece Soarele împarte o conexiune dulce cu asteroidul vindecător, Chiron. Acest schimb ceresc va activa sectorul din harta ta care guvernează spiritualitatea, ceea ce înseamnă că sprijinul de dincolo de văzduh va fi din belșug. Nu vă fie teamă să cereți un pic de ajutor din partea celuilalt, chiar dacă aceste dorințe vi se par un pic prostești sau superficiale. Vei observa un spor de eficiență pe măsură ce după-amiaza se instalează și Luna își face loc în Capricornul hotărât. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a te pune la punct la serviciu, pe măsură ce tai rapid fiecare element de pe lista de lucruri de făcut.

♍ FECIOARĂ

Vei avea ocazia să îți depășești temerile și anxietățile astăzi, dragă Fecioară, deoarece Soarele Leului formează o conexiune utilă cu asteroidul vindecător, Chiron. Folosește acest climat cosmic ca motivație pentru a înfrunta orice conversații incomode sau muncă personală pe care le-ai evitat, deoarece universul îți susține calea spre transformare și evoluție. Între timp, Luna își croiește drum în Capricorn în această după-amiază, inspirându-te să îmbrățișezi cea mai autentică versiune a ta. Nu te teme să te descarci și să te distrezi, mai ales dacă a trecut ceva timp de când nu te-ai mai aventurat alături de cei mai apropiați tovarăși ai tăi.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Nu te teme să apelezi la cei dragi pentru reasigurare astăzi, dragă Balanță, deoarece Soarele din Leu împarte o conexiune dulce cu asteroidul vindecător, Chiron. Acest climat cosmic îți va reaminti de importanța iubirii atât la nivel romantic, cât și platonic, așa că asigură-te că îi sărbătorești pe toți companionii tăi. Din păcate, o opoziție dură între Venus și Pluton ar putea strica aceste vibrații dulci, mai ales dacă te blochezi din punct de vedere emoțional. Încearcă să fii atentă la faptul că trebuie să lași garda jos, astfel încât să nu ratezi nicio oportunitate de schimburi semnificative sau de sprijin emoțional.

♏ SCORPION

Lucrând constant pentru a-ți atinge obiectivele îți va ridica încrederea, starea de spirit și sentimentul de sine astăzi, dragă Scorpion, deoarece Soarele Leului se conectează cu asteroidul vindecător, Chiron. Acest climat cosmic te va ajuta să te simți confortabil cu ritmul traiectoriei tale actuale, dar numai dacă găsești modalități de a rămâne ocupat și productiv. Concentrarea și claritatea ta mentală vor beneficia de un impuls în această după-amiază, când Luna intră în Capricorn și în a treia ta casă solară. Din nefericire, o opoziție dură între Venus și Pluton ar putea tulbura vibrația, mai ales dacă a trecut ceva timp de când nu ți-ai mai tăiat timp pentru spiritualitate și iubire de sine.

♐ SĂGETĂTOR

S-ar putea să te simți puțin grăbit în prima parte a zilei, dragă Săgetătorule, pe măsură ce Luna își termină călătoria prin semnul tău. Acest climat cosmic te va inspira să profiți la maximum de dimineață, încadrând cât mai multe lucruri pe lista ta de lucruri de făcut, deși ar trebui să eviți să te copleșești. Din fericire, vei avea șansa de a încetini și de a-ți trage sufletul pe măsură ce după-amiaza se apropie și Luna își croiește drum spre Capricornul împământenit. Folosiți această energie ca o scuză pentru a face o pauză și a îmbrățișa luxul, deoarece universul vă încurajează să vă răsfățați simțurile și să vă bucurați de puțină relaxare.

♑ CAPRICORN

S-ar putea să te simți un pic suprastimulat și în capul tău în această dimineață, dragă Capricorn, pe măsură ce Luna își încheie călătoria prin Săgetător și sectorul din harta ta care guvernează subconștientul. Nu te simți vinovat dacă stai liniștit și te miști în ritmul tău acum, mai ales dacă ai multe de rezolvat pe plan intern. Din fericire, te vei simți mult mai revigorată și ca tine însăți pe măsură ce după-amiaza începe să apară și Luna își face loc în semnul tău! Plasamentul luminării îți va ridica aura în zilele următoare, ajutându-te să îți recapeți controlul asupra minții, corpului și sufletului.

♒ VĂRSĂTOR

Universul îți va cere să împărtășești ceea ce ai în inimă astăzi, dragă Vărsătorule, pe măsură ce Soarele Leului formează o conexiune dulce cu asteroidul vindecător, Chiron. Aceste vibrații sunt deosebit de propice pentru a discuta situații romantice sau conexiuni apropiate, așa că nu te teme să îți spui adevărul sau să flirtezi puțin. Emoțiile tale se vor simți mai profunde pe măsură ce după-amiaza se apropie și Luna intră în Capricorn și în a douăsprezecea ta casă solară. Din nefericire, o opoziție dură între Venus și Pluton ar putea să te facă să te închizi, mai ales dacă nutrești temeri în jurul respingerii sau retrăind traume din trecut.

♓ PEȘTI

O energie caldă și stabilizatoare te va găsi astăzi, dragă Pești, pe măsură ce Soarele din Leu se conectează cu asteroidul vindecător, Chiron. Aceste vibrații îți vor reaminti valoarea și respectul de sine, mai ales când vine vorba de situația ta financiară și de etica muncii. Nu te teme să ceri o mărire de salariu dacă ți se cuvine una, mai ales dacă poți sublinia modul în care mergi mai presus de așteptări la birou. Din păcate, o opoziție dură între Venus și Pluton ar putea stârni gelozie în cercul tău social, așa că ar fi bine să fii atent cu cine împărtășești informații în acest moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.