Horoscop aprilie 2022 Capricorn

Horoscop aprilie 2022 Capricorn

Aprilie fericită, Capricorn! Luna trecută, visele paranormale ți-au zguduit mintea rațională obișnuită. Nu-ți face griji, dragă capră de mare, poți să te bucuri de știință și să te distrezi în continuare cu magia și horoscopul. Oamenii au tendința de a râde de tine pentru că ești un dependent de muncă, dar te-ai ocupat de multe în ultima vreme. Ca urmare, întreaga ta viață s-ar putea să ți se pară că muncești. Din fericire, ai parte de un răgaz atunci când planeta romantică Venus intră în Pești marți, 5 aprilie, ajutându-te să te reconectezi cu prietenii. Prietenii platonici sunt cruciali pentru sistemul tău de sprijin, așa că asigură-te că îți faci timp pentru ei.

Planeta comunicării Mercur intră în Taur duminică, 10 aprilie, ajutându-vă să împărtășiți niște gânduri profunde. Dacă expresia „apele liniștite curg adânc” ar fi un semn, tu ai fi Capricornul. Uneori, oamenii cam uită că ai sentimente, deoarece păstrezi o aparență atât de împământenită. Cu toate acestea, reprimarea emoțiilor este nesănătoasă și poate crea o distanță între tine și cei dragi. Așa că dă-i drumul și deschide-te. Nu va face rău.

Sâmbătă, 16 aprilie, aduce o lună plină strălucitoare în Balanță, luminând sectorul casei și al familiei din harta ta. Sunteți un semn care se bucură de rutină. Dacă vibrațiile sunt proaste acasă, vei fi într-o dispoziție proastă. Dar ține minte Capricorn, crearea unui cămin fericit nu este doar responsabilitatea partenerului sau a colegilor de cameră. Dăruiești suficient de mult înapoi în viața ta de familie și acasă? Dacă nu, asigură-te că faci un pas înainte și că îți faci partea ta.

Sezonul Taurului începe marți, 19 aprilie. Nu vă așteptați să vă simțiți la fel de rece ca o înghețată pe Xanax în următoarele câteva săptămâni. Te simți filozofic și ești interesat de conversații semnificative. Asta este în regulă. Uneori avem nevoie să mergem în profunzime. Bucură-te de o seară târzie discutând despre sensul vieții cu prietenii, dezbătând politica cu partenerul tău sau alăturându-te unui grup de discuții.

Când Mercur, mesagerul zeilor și infamul retrograd, intră în semnul său natal, Gemeni, vineri, 29 aprilie, conversații surpriză ar putea avea loc în viața ta amoroasă. Poate că ai crezut că totul este perfect și, dintr-o dată, partenerul tău îți aruncă un nou scenariu. Chiar dacă vestea te ia prins cu garda jos, încearcă să reacționezi cu calm, lucru la care ești foarte talentat. Ascultă-i pe toți și ia-ți un timp pentru auto-reflecție. Apoi, când sunteți pregătiți, discutați despre asta.

La aceeași dată, vineri, 29 aprilie, Pluton, stăpânul lumii subterane, intră în retrogradare timp de cinci luni în semnul tău, Capricorn. Pentru că este o retrogradare atât de lungă și de comună, nu trebuie să lucrezi pentru că viața ta de zi cu zi va fi întreruptă. Cu toate acestea, în această perioadă, ghici ce: centrul tău de interes ești tu. Uită de încercarea de a rezolva un partener sau chiar de a-ți redecora biroul. În schimb, intră în contact cu ceea ce ai nevoie și asigură-te că ești fericit. Atunci când ești fericit, la fel sunt și cei dragi, iar munca se simte mai ușor, de asemenea.

FOLLOW ME

Luna aprilie se încheie cu o lună nouă întunecată și o eclipsă solară dramatică în Taur, sâmbătă, 30 aprilie. Revenind la temele de la începutul acestei luni, acest tranzit îți cere să recunoști ceea ce simți. Și, dacă nu o faci, eclipsele au un mod de a crea schimbări pentru tine. Așa că vorbește despre emoțiile și visele tale, Capricorn, poți să o faci! Ne vedem luna viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.