Horoscop aprilie 2022 Săgetător

Aprilie fericită, Săgetător fierbinte. Bineînțeles, ești mereu fierbinte, dar datorită evenimentelor cosmice de la sfârșitul lunii martie, ești plin de încredere și în flăcări, chiar și pentru un semn de foc. Carisma ta va fi la îndemână atunci când Venus, zeița iubirii, banilor și frumuseții, va intra în Pești marți, 5 aprilie, aducând schimbări în viața ta socială. Aceste schimbări în viața socială ar putea include întâlnirea unui nou iubit sau reaprinderea unei relații de lungă durată.

Este important să fii vocal în legătură cu ciudățeniile și fanteziile tale, Săgetătorule, și meriți să te bucuri de ele. Cu toate acestea, în timp ce vorbești cu un partener romantic, asigură-te că îți declari nevoia de timp singur și de independență. Nu toată lumea s-a mai întâlnit cu un Săgetător! Joi, 14 aprilie, planeta luptătoare Marte intră în creativul Pești. Acest tranzit îți crește vertiginos faima, deoarece îți luminează Casa a 10-a a statutului social. Vei fi ocupată și îți va plăcea la nebunie. Reputația ta profesională și calendarul tău social sunt în creștere. Nu uita, Săgetătorule, ești guvernat de planeta norocoasă Jupiter, așa că este normal când ți se întâmplă lucruri bune.

Urmând această temă și poate că îți crește numărul de urmăritori, sâmbătă, 16 aprilie, aduce o Lună plină puternică în Balanță, aducând vești financiare epice. Acum, pentru că economia mondială este un dezastru în acest moment, nu fiți deprimat dacă nu vă pică în poală șase cifre. Dar, cel puțin, ar trebui să vă faceți o imagine clară a drumului care va duce la cea mai mare abundență.

Soarele intră în Taur marți, 19 aprilie, dând startul sezonului Taurului. Orice noi experiențe romantice de care te-ai bucurat, de la o primă întâlnire până la deschiderea unei relații, vor continua să înflorească. În timp ce vibrația va continua să fie veselă, așteaptă-te să ai parte de conversații importante care să îți îmbunătățească viața amoroasă și să te apropii de parteneri sau de îndrăgosteli atunci când planeta comunicării Mercur va intra în Gemeni, vineri, 29 aprilie.

La aceeași dată, vineri, 29 aprilie, Pluton, stăpânul lumii interlope, intră în retrogradare timp de cinci luni în Capricorn, ajutându-vă să vă reevaluați starea actuală a lucrurilor și să vă faceți planuri de viitor. Aveți nevoie de ceva nou. Nu trebuie să te muți în cealaltă parte a țării, dar dacă te-ai săturat să petreci în fiecare weekend, ia o pauză. Dacă ești epuizat la locul de muncă, începe să cauți altele noi. Nu există limite pentru fericirea pe care o meriți, Săgetătorule. Nu uita, dragă arcașule; ești singurul semn care poartă o armă.

În cele din urmă, există o lună nouă și o eclipsă solară potențial dezordonată în Taur sâmbătă, 30 aprilie. Aceasta luminează sectorul de transformare din harta ta, iar eclipsele sunt cunoscute pentru că aduc schimbări bruște. Ca urmare, nu fiți surprins dacă primiți vești neașteptate în această perioadă. Acestea fiind spuse, Săgetătorule, știi cum să stârnești drame pe cont propriu. Așa că, dacă programul tău îți permite, încearcă să ai un weekend liniștit. Bucură-te de iubire și ne vedem luna viitoare!

FOLLOW ME

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.